2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceydacım her hafta nereye gidiyorsunuz?derginin mi üyeliğini söylüyorsun cnmcım netten üyelik var diye?

nurcann geçmiş olsun canım buralarda da pek sık olurdıu Allah korusun ya niyeyse ebn hep tetikte yatıyorum bu aralar..
nihanım canım döktürmüşssün maşallahh kardeşinle aranız bozulmuş yanlış okumadıysam üzüldüm tatlım napcazz ya valla bu aralar herkesde bişiler oluyoo nazarmı var ne dersiniz inş düzelir aranızz...
valla boğazımdan konuşamıyorum akşam ilaç aldırcam dr a gidemedim oğlan hasta kız hastaaa oyyy anammm oyyy bi büyüseler hayırlısı ilee
ceyda canım 3 zor valla herkes bişler istiyo babamız delirecekkk:)) bakalımm Allah hepimize kolaylık versinn
seher benim kız çok fena huysuz senin berkaydı dimi, o nasuu kuşum kız beni öldürüyo herşeye ağlıyo ayağında salla dioo zaten hastayımm size bi tavsiyem var bi de kesinlikle bi daha bebekleriniz olursa naz ya da nazlıı koymayın adınıı aynen isme çekiyolar(

nihancım hoş geldin
elifcim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara benimde her doğum günüm nedense kötü geçer
arkadaşlar yaa deprem olmuş ama ben hiç hissetmedim baya bi sallanmış ben nası hissetmedim anlamadım en ufak bi sarsıntıyı bile hissederdim duyunca çok kötü oldum inşallah bukadarla kalır allah bebeklerimizi bize, bizide onlara bağışlasın inşallah:Saruboceq:

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ayşegülcüm senin kızın adı nazlımı merak ettimde.
Bursada deprem olmuş kızlar inş bununla kalır.allahım dert acı göstermesin kimseye.
Tuğba kıss nerelerdesin sennnn
nihancımmm elvin nasıl canım gece uykuları düzeldimi.öpüyorum minik kızımızı.
Herkese iyi akşamlar diliyorum kızlarr.yarın görüşürüz.

biz dr.dan geldikkk..çok mutluyuz ege iyimiş dr.geçti dei.3-4 gün öksrük devam eder toplar dedi.veeeee ek gıdalara başladıkkkkkk .sabah bize labne peynirli kahvaltı verdi kullanan var mı?

iyiakşamlar kızlar.şöyle bi geçmiş sayfaları okumaya çalıtım ama bitiremedim.öncelikle hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum.sonra sıkıntılı arkadaşlarım ,allahım yardımcınız olsun.bütün dertleriniz sorunlarınız üzüntüleriniz bi çırpıda kaybolsun.elifcim doğum günün kutlu,yuvan mutlu,huzurlu ve sağlıklı olsun.hepinizi kocaman öptümmm.

AYŞEGÜLCÜM geçmiş olsun cnm sıcak bir şeyler iç tatlım

kızlar bu arada sabah k.validemi eşimin yengesi hastaneye götürecekti.eşimin teyzesi aradı şimdi o da bacağını incitmişti gelemiyor haber gitmiş hastaneden,k.valideyi çıkarmıyorlarmış müşaade altına alınmış karnından iğne falan yapılmış,bırakmıyorlarmış.eşimi aradım şimdi izin alıp hastaneye gidecek. inş kötü bir şey olmaz eşimi toparlamam zor olur çünkü

ceydacım cnm maşallah ege'ye Allah nazardan korusun.nasıl yapıcaksın labne ile kahvaltıyı?bize tuzsuz suda bekleyen beyaz peynir vermişti de

canım evet ismi nazlıı adı gibi kendidee :))
nihancım canımm inş ii olur k.validen Rabbim şifa versin
ceydacım kahvaltı edecekk şimdi bebişinn afiyet olsun şimdiden ben labne kullanıyorum oğlum seviyoo çok şükür bi onu severek yiyo zaten
derinerdem nasılsın canım bulantıların varmı çok öpüyorumm

nimetcim elvin'in uykuları düzelmedi daha hala geceleri geç uyuyor en erken 3.

bu arada kızlar eşimi aramıştım hastaneye gitsin diye yolda gidiyormuş. k.validemin kalp krizi geçirme riski varmış ondan bırakmıyorlarmış

derinerdemcim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

ayşegülcüm nasıl kullanıyorsun labneyi,ne kullanıyorsun?

nihancım yeni okudum.dr dediki ballı irmikli bebelaacın içine 1 tatlı kaşığı labne koy dedi aha sağlıklı vitaminli dedi.extra bi işlem uygulamayacak mışız.bu aradak.vaidene geçmiş olsunn..

nihancım çok geçmiş olsun canım ceydacım yaratıcı fikirlermiytdi kız orda yazıyo kezbancım yazmıştı ben aldım yarın yediricem pınarın yeşil kutulu labnesi canımkızlar ayzamıyorum benimki çığlık çığlığa öptüüüm bursadaki arkadaşlar çok geçmiş olsun.ceydaım maşallah atlatmışınız hastalığı canım.banu kız burdayım ya sende beni hiç görmez oldun he nerenle okuyon gız.kezbancım hepinizi çok seviyorum varya anlatamam içimdeki sevginizi görmesemde çok seviyorum şimdi görmeyen insanların nasıl sevdiklerini anlayabiliyorum de aşkım herkes tubi der tubiş der ben de öyle alışmışım tuğba garip geliyo zatencanınız ne istiyosa deyinkuşlarım.

iyi akşalarr arkadaşlarr
ekifcim doğum günün kutlu olsun canım..yazdıklarını okudum üzüldümm bid eböyle bi günd eolması daha üzücü olmuşturcanım hatasını anlar inşş..
diğer güzle anneler ve bebişleri hepinizi öptümmmmmmmmmmmm:)

ben de alıyım bi deniyim ceydacım özellikle tercih ettğiniz bi labne var mı?
tuğbişim öpüyorum seni kocaman özledim yahuuuu sohbetlerimizi oğluşumu da sıkıştır benim için :)

kübracım cnm nasılsın?ömer'im efe'm nasıl? :)
öpüyorum sizi

özgeeeeeeeeeee nasptın oyun halısı meselesini?

kızlar ben çıkıyorum kardeşim gelsin ben de eşimin yanına hastaneye gidicem,öpüyorum herkesi ve miniklerimi

iyi akşamlar kızlar
grip oğluşumdan sonra beni de yakaladı acayip boğazım ağırıyo ve burnum akıyor
bu gün deprem de oldu burda valla sanki yerin altından bişey geçti gibi o kadar çok gürültü oldu ki neye uğradığımı şaşırdım tam o sırada nurcanla konuşuyorduk msn de
ceyda canım ege iyileşmiş sevindim umarım benimki de çabucak iyileşir(derdim buydu)
nihan canım sağol fırsatım olursa bakarım dedigin dergiye

nihancım bende pınarın labnesini bi de ülkerinkini aldım ama ben cici bebeyle karıştırmıyorum çay kaşığı ile yediriyorum 2 kaşık ancak o da ...
arzucum bende çok hastayım oğlum bugün ehh işte kızlar bebklerde zatürre salgını varmış bizim burfda hastane bebeklerle doluymuş çok korkuyorum ya bi atlatsaydık bu nasıl bi grip yaa geldi gitmiyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…