2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişi sorcam ben bi kaç gün yoğurt verdim oğluma içine cici bebe pekmez yada meyve püresi karıştırdım severek yedi ama kakasını yapmakta çok zorlandı ve kaskatı yaptı dünde çok rahatsızlandı kakasını yapamayınca, bugün yoğurt vermedim kıyamadım durumu gayet iyi,ne yapmalıyım sizce,yarın vermeye korkuyorum sizdede oldumu?

bende pazar günü ilk yoğurdunu verdim kereme acayip gazlandı fıs fıs gitti gece boyu bugün de yarısını verdim karnından gurul gurul sesler geldi ya erken mi başladım anlamadım yada ilk kez yediği için mi böle oldu:uhm:

canım ben yaklaşık bir aydır veriyorum yoğurdu ama hiç bi sorunla karşılaşmadım.ilk günden beri herhangi bi değişiklik olmadı.doktora bi sor istersen.

sağolun kızlar.hamilelik şimdilik iyi gidiyor çok şükür.bulantı falan var ama ilki kadar değil.ilkinde odadan dışarı çıkamıyordum.10 haftalık olduk ,ağustosun ilk haftası gibi doğarmış bebişim.aynı şeyleri bu kadar kısa süre sonra tekrardan yaşamak çok garip geliyor.özellikle bambocum ,seher ve kezbancay sizleri şimdiden anlamaya başladım.gerçekten tek kelimeyle mucizeyi başarıyorsunuz.ilerde yardımınıza ihtiyacım olacak.hepinizi öptüm.nihancım k.validene acil şifalar...toprağım senide kocaman öptüm gııııı...

nazocan canım ben cicibebe pek kullanmam kzıım kabız olmuştu o yüzden kesmiştim yoğurt gaz yapar ama kabız yapığını bilmem pek yavaş yavaş başlayın eğer ağır geldiyse yani 2 çay kaşığı ile falan . özlemcim bende başlamıştım bebğime senin bebişin aylarında ama dediğim gibi acele etmemekde fayda var özelliklede emiyosa amaç kaşığa ve tatlara alıştırmak şimdilikk

derinerdem canım yine ağustos annesi olucan demek bak bizden kopamamışssınn :)) hayırlısı ile kurtulursun inşallah canım .. ikiz gibi büyüyecekler birliktee bu da işin en güzel tarafııı hiç değilse kıskançlık olmayacak aralarında bu konudan ben çok muzdaribim çünküü

arzucum inşallah atlatırlar kuşum o kadar yorgunum ki anlatamam kaç gündür uykum yok uykuyuda aramıyorum iyi olsunlar artıkk o iyi olmadıkça ben kuruyorum kafamda napimm(

Merhaba canlar ve cananlarıhihoyyyt
öncelikle hasta bebişlerimize geçmiş olsun aslında gün boyu fırsat buldukça okudum ve şimdi aklımda yarım yamalak kaldı bişeyler..b12 vitamini kullanmaya başladım en kısa zamanda düzelirim inşallah.
elifcim doğum günün kutlu olsun ve şu an inşallah eşinle aranız düzelmiştir.inan eşler ailelerinin yanında böyle oluyorlar ve sonra düzeliyorlar en iyisi onları kaybetmemek.yoksa tamamen kopuyorlar eşini iyi tut ki olanlardan etkilenme.:asigim:
tubiş ben de öyle diyeyim bari:))içimden geldi en kısa zamanda eczaneye gideceğim..gliserin olayına taktım..:dance:
Nihancım canım kayınvalidene geçmiş olsun allah hakkında hayırlısını versin..sağlık versin.
oyun halsına gelince aldık canım ama daha elimize ulaşmadı.tiny lovedan aldık.teşekkür ederim fotolar için..anladım ki pek fazla halı alan yokmuş..elvin nasıl düzeldi değil mi kuzucum?
kezboşummm canımm allah sana ve seherciğime sabır versin ben bir cadıyla uğraşamıyorum sizde çifte var..kaydirigubbakcemile5
ayşegülcüm seninde bebişin hasta değil mi geçmiş olsun..
nurcancım ve bursadaki diğer güzel anneler ben de erdekteyim ben de hissetmedim..ama geçmiş olsun geçenlerde burda edirnede olan hissedilmişti..allah korusun nedense bu aralar yine deprem mevzusu hortladı..CADIARZU
beril hanım huysuzluk yapıyor hep oyun ve kucak istiyor.ara ara bende bişeyler denetiyorum alışsın diye bugün yoğurt denedim yine pek sevmedi ama bir kaç kaşık yedirdim.kendim mayaladım pekte güzel tutmuş ama nedense yemedi cadı kıızım..ben beğendim valla tabi gerçek sütle olan gibi değil ama tadı fena değil..kaydirigubbakcemile2
şimdilik hepinizi öptüm canlarım..Şeniz

sagol deryacım hadi bakalım saglıkla kucagına al bebegimizi.sen ve aymu(ayşin) aynı zamanda doğuracagınız yine kardeşleri saglıkla kalın kızlar allah yardım eder canlarım ya ablamın şimdi 2 tane badigard ı var aralarında 1 yaş 1 gün var bide küçüktü kız o baktıktan sonra siz çoktan bakarsınız ertuuum durmuyo ben kaçtım gece gelirim ancak.hasta olan bebişlerim biranönce iyileşirler inş.

selam kızlar
hiç okuyamadım valla çok olmuş hoş okusam da bişiy kalmıyo aklımda.
benim oğliş dün divandan düştü(( nedir bu aksilikler bilmem sadakamızı da verdik ama....
yastığı var şimdi ona aşık alt alta üst üste debeleniyo. yastığın peşinden giderken yastığın üstüne yüzükoyun kapanmış. allahım korudu bereket yastık üstüne düşmüş. dr. gittik hemen bişiy yok yine de 2 saat uyutmayın dedi.
kudurk ve sinirli bi bebek oldu sürekli yumruklarını ve dişlerini(dişetlerini daha doğrusu) sıkıyo. böle akrep gibi bi şekle sokuyo kendini. acayip bir huzursuzluğu var.
biz böleyiz sizler de umarım iyisinizdir. öptük herkesi.iyi geceler

gecmıs olsun canım allah korumus dıkkat etmek lazım en hareketli zamanları okudum gecmıs sayfaları ama aklımda kalmadı bıtek aklımda kalan deprem olmus demıssınız o satte dısardaydım allaha sukur kı duymadım yoksa cok korkardım valla sızıde takıp etmesem dunyadan haberım olmucakmıs:)) isra nilsudan fırsat kalmıyor hıc bırseyee neyse canlarım umarım herkez ıyıdır hepınızı opuyorum

slm arkadaslar nasilsiniz?bebisleriniz nasil maasallah o kadar kalabaligizki hanginize ne yazacagimi bilmiyorum.gerci hergün takip ediyorum ama benim su anda evde internetim yok cepten giriyorum oda malum msj yazmam hem zaman hem yorucu oluyor.kisa zamanda baglatacagim insaallah.hasta olan kuzucuklara cok gecmis olsun annelerede sabir versin.bebislerinizi ve sizleri öpüyorum.........

ay canımya kıyamam allah korumuş
durmuyolarki yerlerinde kucağımdayken bile kıpır kıpır her yere uzanmak saldırmak istiyor ay artık kollarım dayanmıyor tansiyonum 5 lerde geziyo

günaydın erkeklerimin karınlarını doyurdum ertuğ debelenio yatakta bende yatcambirazdan.şelalecim allahım korumuş zaten melekleri rabbim koruyoda zaten bizim yaramazları çok geçmişolsun canım.selmacım bağlat canım yoksa çok zolanırsın burdan kopamazsın valla ben söyliiiim.sorma nimetcim ya ertuğ kucagımda kendini geiye nasıl atıyo bazen sırt ve boyun kısmından tutmuyorum ama heran tetikte bekliyorum çok kötüatıyo ya öptüüüm kolay gelsin

herkese günaydınnn 2.günaydında bende n olsun.

şelale canım çok geçmiş olsun iyiki bişeyi yokmuş oğluşumuzun.öpüyorum sizi canım.

nihancım k.validene de çok geçmiş olsun diyor,acil şifalar diliyorum canım.

tuğbiş kısss alemsin valla sabah sabah güldürdün beni,ne biliyim ben demekki başka biyerlerimle okuyorum herhalde.
bu arada kızlar çok kötü rüya gördüm yaa,eşim beni aldatıyodu. rüyamda eşimle yanyana oturuyoruz yanımızda benim ailem ve eşimin babası varmış o arada bizimkinin tlf çalıyo tlf ne yazıyo biliyomusunuz aşkım naide arıyo ay bu isim nerden aklıma geldi ben bilmiyorum.tabi ben çıldırıyorum,boşanıyorduk rüyamda.valla benimde bir yerlerim açıkta kaldı sanırım neyseki rüyaymış sanki gerçek gibi geldi bana.
neyse kızlar hepinizi ve bebişleri çokkkkkkkkkkkkkkk öptümmmmm.

günaydınnn 3. cüsüde benden olsun barii
bizde daha kahvaltı edicess kızımda yicek inş. çok zor yiyoda
neyse siz nasılsınız ne alemdesiniz bakemm
şimdi kaçıommm sonra gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…