2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah diyelim sana sgselçukcum :) a.s.
bende eczanede sormuştum 50 ytl denmişti,bana da yüksek geldi
kızlar gidip marka vs almayın o büyük kozmetik markaları para tuzağı aklınızda olsun

bende sordum 20 ytl dediler.kullanacağım bu aydan sonra bende

senin tatlılığın sanemmmmiiiiimmm
seninkinin yanında benimkine baksana:))))
çooookk benimkide yaaaaa :roflol:

maşallah maşallah maşallah.onlar kilo değil.şişliktir.iner.kafanı takma canım ya.ama sana çok yakışmışşş

ben giyemiyoruum badi falannn:)
çoktaan aldım hamilelik kıyafetlerinii:)))
olmuyolar anacııım , 9 kilooo aldııım napalııım..
ama sadece ayaklarım 2 kilo vaaar şiştiler ya:)

maşallah diyelimde nazar değmesinbende kilo almıyorum diyodum 3 kilo almışım bende pijamalarımdan şikayetciyim sadece gece yatarken ne giyincem bilmiyorum akşamları karnım çok şişiyo gaz toplanıyo hiç bişi olmuyo geceliklede üşüyorum.pijamalarımın lastiklerini açtım artık :hooray:

maşallah maşallah maşallah.onlar kilo değil.şişliktir.iner.kafanı takma canım ya.ama sana çok yakışmışşş

sanemcim ya kusura bakma unuttumda senin bebek kızmıydı.benim karnımda senin gibi mideden çıktı sivrice duruyo genişleme falan yokta kızlar böylemi oluyo diye düşündüm ama sırtım bi dünya

pijamaların lastiklerini ilk aylarda açıyodumm beeen , şimdi eşimin eşofmanlarını giyiyorruumm:)) :roflol:

hadi nihancıımmmmmm...bekliyoruz seninde resmini...a.s.

sanemcim ya kusura bakma unuttumda senin bebek kızmıydı.benim karnımda senin gibi mideden çıktı sivrice duruyo genişleme falan yokta kızlar böylemi oluyo diye düşündüm ama sırtım bi dünya

benim aslında daha sivri.dikkat ederseniz tam yan durmadım.füze gibi.% 90 kız dedi.1 dr a gittim sadece...ama herkes erkek diyor.bel ağrılarım var.ama kalackakrada böyleymiş.sivri.oda tek göekten almış.onun kız.benim kısmetse salı kızmı erkek mi belli olur. % 90 kız ded dr

hahahahhaha işte buuu:)
olmazsaaaaa böyle yaparım iştee:)))))))))

ayyy kızlar imrendim yaa sizlere. yarın bende çekincem vede koycam banane :dilcikar:
tosbacım bu mu ağzına giren göbeğin. kız ne güzel ya işte... yerim ben o göbüşün içindeki oğluşunu heheee. ama benim göbüş sizinkilerin yanında hiç yok denilcek kadar azmış bunu anladım. bende göbeğim var diye ortalıklarda geziniyom. şimdi anladım dolmuşta bana neden yer vermediklerini :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadi kızlaaarrr.olanağı olanlar göbeklerinin resimlerini çeksinlerrrr.

ayrıca sinemcim.3 kg aldıysan sade göbek biraz bellidir.ama dikkat et canım 1 haftada 3 kg almak pek iyi değil.hem vucudun daha çabuk çatlar, hem tansiyon, şeker olayı riski var.aman dikkat et canım.bende geçen hafta aldım gebe pantalonu.beden olarak eskiler oluyordu ama göbeğim aşağıda biraz, düşük bel pantalonlarım düğmesi sıkmaya başlamıştı.şimdi rahatladım.ben bady giysemde çok sivri çıkıyor.bady üzerine hırka giyiyorum.

doğrudur canım benimkide kız seninkinin şekline benziyo.bel ağrısı kasık ağrısı sorma gitsin bende de çok.hayırlısı olsun git bakalım salı günü ne olacak ufaklık dönmüşmü dönmemeişmi.sağlıklı olmaları ilk temennimiz tabi

canım hiçbiyerimde değişiklik yok zaten göbüş çıktı sivri burun gibi bide sırtım.boyda yok zaten alınan kilo göbeğe geldi.gerçi ilk aylar çok kilo vermiştim onları geri aaldım oda bebeğe yansımış zaten.bende düşük tansiyon var zaten biraz acıksam bitiyo tansiyonum.beyaz ekmeği kestim çavdarlı ekmeğe başladım.sütüde llıgt içiyorum.zaten almak istemiyorum kilo falan boyum kısa olunca topgibi bişi olurum heralde laelaelaelaelae

aylincim maşallah.güzel olmuş.benimki daha küçücük seninkinin yanında.kızlar hamilelik giymeye başladınızmı.ben hala badilerle dolaşabiliyorum :)))

ne güsel hala body giyiyosun cnm ben iki aydır aylinimin giydiği bluzlardan giyiyorum ve annemin aldığı hamiş pantolonununda.dooğum günümde sütnnamde mavili hamiş bluzu almış onla resmimi çekip koyucam bakarsınız siz de kocaman oldum :teytey:
ben şimdi çıkıyorum eşimle buluşup kayınvalideme gideceğiz.
hepinizi ve bebişlerinizi kocamaaannn öpüyorum,sevgim ve dualarım sizlerle :asigim: :1hug:

benimde boyum uzun değil. 165. bende kepek ekmeği yiyorum artık

Arkadaşlar ben geldim..Çok sevgıı doktorum aradı benı sonuclarım gelmıs.. Veeeee temızzzzzz.
Allah şükür hersey normal dedııı.... Supeeer yaaaaaaaa.

Destek ve ılgınız ıcın cok tesekkur edıyorum kızlar yaa... Bu durumlarda yanlız olmadıgını bılmek ve aynı duyguları yaşayanlarla paylaşmak olay daha huzurlu hale getırıyor ... tekrar hepınıze tek tek cok tsekkur edıyorumm..
sımdı sırada Panıkatakcım var yanılmıorsam.. ınsallah o da ynı seylerı yazacak bızlere... umıtle beklıyoruz senı ...

sımdılık fazla kalamaycagım.. malum temzılık vardı bır duşa gırmem gerekıyor.. hepınızı kocaman optum
yarın sabahtan yıne sızınleyımmm

merhaba kızlarrrrrrrrrr
tosbaa aylincim senin de panikatakcım gibi çok tatlı göbişin benim de senin ki gibi:dance:
ama kalçamda genişledi benim.ya ben de foto koyayım dedim ama ben url haline nerden getireceğim bu fotoyu..:uhm:

canım benim çok sevindim.bundan sonra sorunsuz tamamlarsın inşallah.benimde sonuçların çıkmasına bir hafta kaldı inşallah bende senin gibi iyi haberler alırım.sonuç bekleyen bütün anneler iyi sonuçla karşılaşsın.darısı başımıza.gerçekten yazını okuyunca gözlerim doldu kendi halim geldi aklıma tekrar gözün aydın canım.a.s.

dlioşum çok sevindim hadi gözün aydın...bakın tek tek güzel haberler geliyor işte bu yaaaaaaaa..inanıyorum herkesin temiz çıkacak sonuçları allah bebişlerimize sağlıklı ömürler versin...:teytey::teytey::teytey::dance::içelim:

kızlarr bugün boş günümdü gezmeyee gidipp geldimm. bayagı uzun konuşmalar yapmışsınız oku oku bitmedii.
aylincimm(tosbaa) üzülme tatlımm bir güzell dinlenirsinn allahın izniylede herşey yolunda gidecek inşllah canımm.
birde kızlarrr resimlerinizzz süperrr çıkmışş güzell annelerrr. a.s.

canımmm çok sevindim gözünaydın biliyoduk zaten sonuçların bir bir temiz çıkacağını sıra diğer kızlardaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…