maşallah diyelim sana sgselçukcum :)a.s.
bende eczanede sormuştum 50 ytl denmişti,bana da yüksek geldi
kızlar gidip marka vs almayın o büyük kozmetik markaları para tuzağı aklınızda olsun
senin tatlılığın sanemmmmiiiiimmm
seninkinin yanında benimkine baksana:))))
çooookk benimkide yaaaaa :roflol:
ben giyemiyoruum badi falannn:)
çoktaan aldım hamilelik kıyafetlerinii:)))
olmuyolar anacııım , 9 kilooo aldııım napalııım..
ama sadece ayaklarım 2 kilo vaaar şiştiler ya:)
maşallah maşallah maşallah.onlar kilo değil.şişliktir.iner.kafanı takma canım ya.ama sana çok yakışmışşş
maşallah diyelimde nazar değmesinbende kilo almıyorum diyodum 3 kilo almışım bende pijamalarımdan şikayetciyim sadece gece yatarken ne giyincem bilmiyorum akşamları karnım çok şişiyo gaz toplanıyo hiç bişi olmuyo geceliklede üşüyorum.pijamalarımın lastiklerini açtım artık :hooray:
ay evet yaa ben hem önden hem arkadan kocaman oldum cnm,eşim nihan arkadan hamile diyip duruyor görenlere Kötü Kazen ben resmimi çekip koysam şaşarsınız,hepiniz ne güzel incecik duruyorsunuz,ben ise yarım dünya şeklindeyim :çok üzgünüm:
sanemcim ya kusura bakma unuttumda senin bebek kızmıydı.benim karnımda senin gibi mideden çıktı sivrice duruyo genişleme falan yokta kızlar böylemi oluyo diye düşündüm ama sırtım bi dünya
hahahahhaha işte buuu:)
olmazsaaaaa böyle yaparım iştee:)))))))))
benim aslında daha sivri.dikkat ederseniz tam yan durmadım.füze gibi.% 90 kız dedi.1 dr a gittim sadece...ama herkes erkek diyor.bel ağrılarım var.ama kalackakrada böyleymiş.sivri.oda tek göekten almış.onun kız.benim kısmetse salı kızmı erkek mi belli olur. % 90 kız ded dr
hadi kızlaaarrr.olanağı olanlar göbeklerinin resimlerini çeksinlerrrr.
ayrıca sinemcim.3 kg aldıysan sade göbek biraz bellidir.ama dikkat et canım 1 haftada 3 kg almak pek iyi değil.hem vucudun daha çabuk çatlar, hem tansiyon, şeker olayı riski var.aman dikkat et canım.bende geçen hafta aldım gebe pantalonu.beden olarak eskiler oluyordu ama göbeğim aşağıda biraz, düşük bel pantalonlarım düğmesi sıkmaya başlamıştı.şimdi rahatladım.ben bady giysemde çok sivri çıkıyor.bady üzerine hırka giyiyorum.
aylincim maşallah.güzel olmuş.benimki daha küçücük seninkinin yanında.kızlar hamilelik giymeye başladınızmı.ben hala badilerle dolaşabiliyorum :)))
canım hiçbiyerimde değişiklik yok zaten göbüş çıktı sivri burun gibi bide sırtım.boyda yok zaten alınan kilo göbeğe geldi.gerçi ilk aylar çok kilo vermiştim onları geri aaldım oda bebeğe yansımış zaten.bende düşük tansiyon var zaten biraz acıksam bitiyo tansiyonum.beyaz ekmeği kestim çavdarlı ekmeğe başladım.sütüde llıgt içiyorum.zaten almak istemiyorum kilo falan boyum kısa olunca topgibi bişi olurum heralde laelaelaelaelae
Arkadaşlar ben geldim..Çok sevgıı doktorum aradı benı sonuclarım gelmıs.. Veeeee temızzzzzz.
Allah şükür hersey normal dedııı.... Supeeer yaaaaaaaa.
Destek ve ılgınız ıcın cok tesekkur edıyorum kızlar yaa... Bu durumlarda yanlız olmadıgını bılmek ve aynı duyguları yaşayanlarla paylaşmak olay daha huzurlu hale getırıyor ... tekrar hepınıze tek tek cok tsekkur edıyorumm..
sımdı sırada Panıkatakcım var yanılmıorsam.. ınsallah o da ynı seylerı yazacak bızlere... umıtle beklıyoruz senı ...
sımdılık fazla kalamaycagım.. malum temzılık vardı bır duşa gırmem gerekıyor.. hepınızı kocaman optum
yarın sabahtan yıne sızınleyımmm
dlioşum çok sevindim hadi gözün aydın...bakın tek tek güzel haberler geliyor işte bu yaaaaaaaa..inanıyorum herkesin temiz çıkacak sonuçları allah bebişlerimize sağlıklı ömürler versin...:teytey::teytey::teytey::dance::içelim:Arkadaşlar ben geldim..Çok sevgıı doktorum aradı benı sonuclarım gelmıs.. Veeeee temızzzzzz.
Destek ve ılgınız ıcın cok tesekkur edıyorum kızlar yaa... Bu durumlarda yanlız olmadıgını bılmek ve aynı duyguları yaşayanlarla paylaşmak olay daha huzurlu hale getırıyor ... tekrar hepınıze tek tek cok tsekkur edıyorumm..
sımdı sırada Panıkatakcım var yanılmıorsam.. ınsallah o da ynı seylerı yazacak bızlere... umıtle beklıyoruz senı ...
sımdılık fazla kalamaycagım.. malum temzılık vardı bır duşa gırmem gerekıyor.. hepınızı kocaman optum
canımmm çok sevindim gözünaydın biliyoduk zaten sonuçların bir bir temiz çıkacağını sıra diğer kızlardaa.s.Arkadaşlar ben geldim..Çok sevgıı doktorum aradı benı sonuclarım gelmıs.. Veeeee temızzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?