2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4.günaydın da benden olsun acayip gribim anlatamam nefes bile zor alıyorum burnumdan oğluşumdan bana geçti neyse birlikte atlatacagız inşallah
zeseze çok geçmiş olsun canım
benimki de pazar gününden itibaren dönmeye başladı ama ne dönmek arkamı dönüyorum bi bakıyom hpp dönüvermiş valla çok dikkatli olmak gerek

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bugün yine güneş parlıyor dışarda..
herkesin günü böyle parlak olur inşallah..
havvacım doğum günün kutlu olsun.nice yıllara..
herkesi öpüyorum sabahtan beri uyumuyor benim cadım.uyku gözümden akıyor..uyursa ben de yatacağım..

bi günaydında benden
şelle geçmiş olsun canımm inş bi daha böle bişi olmaz Allah korusun yavrularımızıı
benim oğlan dönmüyoo ya da hasta ondan hiç niyeti görünmüyoo bakalım ne zaman dönecek
anamm banuu o nasıl rüya kızzz Allah korusunn kesin biyerlerin açıkta kalmış:))
neseee gelirim yine hava güze biz evdeyiz yine ayyy hasta olmasınlarda eve razıyım ben neler çektik yavrumlaa

ayşegülcüm çok geçmiş olsun nasıl oldular şimdi gerçektende tek hasta olmasınlar biz herşeye razıyız valla neyse benim cadı yatacak şimdi hiç bişey yediremedim offff offff

herkese günaydınnn.nasılsınız şekerlerrr...
havvacım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.
arzu.ayşegül geçmiş olsunn..
hava bugün süper.güneşli
herkese güzel bir gün olması dileğiylee.
öpüldünüzzzzzzzzz

Herkese günaydin biz kizimla uyandik ama yataktan bir türlü cikamadik burda hava karisik yagacak gibi bunaltici bir hava var.Arzucum sana ve oglisine cok gecmis olsum.Tugbacim evet olmuyor böyle baglatacagim kisa zamanda.Ben aslinda 2 yil öncesine kadar üyeydim buraya (sari papatyam)di kullanici ismim esim pc yi büroya götürünce giremedim uzun zaman daha sonrada sifremi unuttum bende yeni sayfa actim napayimmm.Tubiscim canim ya vazgecemedigim icin actim bende zaten hepinizi öpüyorum.

hava çok güzel ama buğün evle uğraşıcam birazcık heryeri götürüyo bişeler yine ay ay.bi taraftanda boşver gez diyo gönlüm ama yapamam çıldırıcam pislikten yine az az da yapıyorum yinede ev ev degil ahır sanki bidaha taşınırsam 1 oda 1 salon tutcam vlla ya bu ne .arzucum biran önce atlatırsınız inş.ayşegülcüm sizde canım aaman üzülme kız bak buğün bende evdeyim takılır ikimiz işte.özgecim inat ettikleri zaman töbe uyumuyolar ya.sefacım afiyet olsun zeynoma.nurcanım erenimin alerjisi nasıl oldu kuşum yemesii düzeldimi ertuğ yiyo maşallah az ama yiyo maşallah öptüm sizide ve herkesi.MUTLU YILLAR HAVVA MUTLU YILLAR HAVVA MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİRÖMÜR BOYU KALBİN NE İSTİYOSA O AYAKLARINA SERİLSİN ARKADAŞIM.

Kahvaltı yapcam oğluma mama yediricem gelcem olddddddddiiii kız akşam yemekteyize baktım ay ne ukala sinir şeylerdi onlarrrrrrrrrr ay hiçbişeyi begenmediler neymiş karadenizli yemeklerinin içinde meksika salatası ne geziyormuş takıldılar kadına karadenizin has yemegi varmış ne dolmasıydı ya onu yapmış kadın sürpriz olarak begenipte yemediler hiçbiri heee yarmalı sarmaymış hem laf söylüyolar hem yemiyolar anammmmmm çıldırdım akşam.gelirim ben

heee öyle yazsana kız tamam hatırladım ya bağlat kız bak ben benimkinin başını beynini yedim bilgisyar bile aldırdım akşamda oh be diyo neydi o diyo ben kalkmayınca aglıyodum eraya hemen kalkıyodu ay napim aklım sizde kalıyodu aglayıncada tamam otur otur diyodu arkadaşı yok aşkımın burda arkadaşlarını özlemiş diyodu

Tugbacim kolay gelsin canim vallahi bende 2 gündür anam agliyor dip köse yaptim temizlik bu havada koltuk hali yikadim yapmasanda olmuyo iste napacaksin anlayacagin ne yemekteyize baktim ne baska seye Allah yardimcin olsun canim.

tuğbaa kızz ben bu proğramı izlemiyorum iştahımı açıyoo hehe...
havva doğum gününmüş iyiyk doğdunn kuşıumm :))
tuğba benimde büyük bi salonum ver ama ben 15 metrekarelik odada oturuyorummm niyeee bi yayılıyo benim kuzular bi daha toplayamıyorum küçük odayı toplamak kolayyy :)) anammm ev kalabalıkk topla temizle bitmiyoo bazen eşime diyorumm kii beni tatile götürrr ama çocuklar gelmesinn:)) he tabi dio o daa
sefacım kuşum küçüğüm çok hastaydı 4 gün mahvolduk bugün biraz daha ii edua et teyzesi atlatacak inşş zeynebimm kuşum nasıll dört dolanıyomu evi gelsinde benim tembele az ders versiinn...
bende işe bakam az gelicemm tuğbişşşşşşşşşş beklee:)))

Ya canim evdede var bilgisayar ama internet bagli degil aslinda benim kocisim israr etsem baglatir bizlere kiyamiyor ama ben pek üstelemedim.Du bakim bir söyleyeyim aksam.

selma canım hemen bağlat katıl aramızaa burası olmasa bizim halimiz çok fenaydı stres atıyoruz burdaa

noluyo yaa ben geliyom kimse yok anlaştınızmı kısss
uyuttum zeynoyu 1 saat uğraşıyom 15 dk yatıo
neyse yemek yapıom gelicem ama sizde gelin yafffff

kızlar merhaba ;
feci bi başağrısıyla uyandım bugün hayırdır inşallah...bir sürü biriken sayfaları okuyorum aklımda kim hastaymış kiö iiymiş kalmıyo ya :) tüm anneler ve bebekleri inşallah bir an önce düzelir diye temennide bulunayım o gideceği yeri bilir demi ama.
Bu arada Ceyda horozu kestirdinmi kız maşallah oğlun düzelmiş ya çok şükür.Zeynep Çağan a da geçmiş olsun bu arada benimki gibi tembel bi kız bile dönmeye başlıyosa artık hepimiz tetikte olmalıyız demi :)
Hepinizi çok öpüyorum Zeynep uyumuşken bişiler yapayım ev feci...

merhaba kızlar
kimsecikler kalmamış ama ben yinede msjımı yazayım
arzucum sana ve bıdığına çok çok geçmiş olsun
hasta olan bütün bebişlerimizede çok geçmiş olsun hemen geçsin gitsin
havva canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice seneler geçirmen dileğiyle
tuğbacım kolay gelsin işini bitir çık yine gezmelere hava çok güsel ertuğumu gezdir annesi hava alsın öptüüüüüm gıdığından
bizde çıkıcaz bugün bursada hava çok güzel yazdan kalma birgün var sanki

Iyi günler kızlar biraz önce aşıdan geldik pnömokok aşısı olduk bu aşıyı yaptıran arkadaşlar nasıl huzursuzluk falan oluyomu yada ateşi çıkıyomu bebişlerin.

Bu arada havva cım doğum günün kutlu olsun canım bütün güzel günler sizinle olsun.

banucum evet canım pnömokok ateş yapıyo calpol verebilirsin huysuzlanmaya başlamadan

banucum benim ebbeişe yaptı huzrsuzluk her bebekte değişiyo bu aşıların etkileeri ebn calpol kullandım geçmiş olsun
10 gün sonra bizimde aşımız hastalığı geçerse yaptırcaz

Slm canlarım,

Dün k.valideyi yoğun bakıma yatırdık meğerse akşamüzerinden beri kalp krizi geçiriyormuş.en son y.bakım doktoru durumu iyi,tansiyonu yüksek düşürmeye çalışıyoruz dedi.zaten kendindeydi.1 haftaya kadar riski varmış.eşim bu sabah gitti pijama iç çamaşırı falan götürmeye.birazdan arayacağım bakalım durumu nasıl.

HAVVAAAAAAAAAAA nice senelere kuşum sağlıkla mutlulukla kuzun ve kocişinle sevdiklerinle bizlerle..gönlündekilerin daha iyisi senin olsun inş cnmcım

Özlemcim nazocum elvin de hemen hemen haftada 3-4 defa yoğurt yiyor,bir sorun olmadı.her ne verirseniz verin gazını çıkartın o zaman sorun olmaz.

Derya’cım cnm saolasın. iyi olmanıza çok sevindim. 2.miniğimiz büyüyor maşallah sağlıkla gelsin :) ağustosta gene bir yeğene kavuşacağız inş :)

Özgecim cnm güle güle oynasın beril’im halısında.gelince resmini koy olur mu? Elvin uyku durumu pek düzelmedi öle 5-6 larda uyumuyor ama 3 yapıyor geceleri.gündüzleri de hep yemek sonrasında uykusu geliyor bi 15 dk falan uyuyor bazen onu da uyumuyor.alerjisi 3 gün sürdü geçti şükür.onun dışında fıkır fıkır hiç durmuyor teyzesi :)

Zeynepcim geçmiş olsu patitisimize Allah korumuş cnm,ay hareketlendikleri için habire kollamak gerekecek artık kuzularımızı,benim de aklım çıkıyor düşecek diye. Dişleri çıkacak ya artık hep yumrukları ağızlarında tabii..elvin de ne bulsa ağzında elleri parmakları çıkmıyor,bizimkileri yakaladı mı onları da kemiriyor :) bir an önce çıkarsalar da rahatlasalar bari …
Sedefcim cnm nasılsınız?isra kuzum nasıl?öpüp kokla benim için

Selma’cım cnm bir an önce gelsin de eve net sen de ayrılma bizden :)

Arzucum cnm geçmiş olsun sana da evde oldu mu grip herkesi dolanıyor walla

Banucum Allah korusun seherden sonra sen de rüyalara daldın :) :) alemsiniz yaaa

Ayşegülcüm hasta olan kuzun nasıl,iyi mi? Tatil demişsin,bir ara biz tuğba ile dağlık bir yere kaçalım diyoduk,sen de gel kuşum :)kafa dinlemeye stres atmaya

Özlemcim geçmiş olsun cnm havaların dengesizliğindendir,benim de gün içinde baş ağrım oluyor bazen ben de yataktan öle kalkıyorum cnm.

Banucum cnm geçmiş olsun nasya’ma.normalde ateş yapar diyorlar ama elvin’e yapmamıştı.ben karma yada pnömokok olacaksa gitmeden yarım fitil yapıyorum,faydası oluyor sanırım. şimdiye kadar şükür ne ateşi ne sıkıntısı oldu cnm.

Arzu sefa seher ayşin aslı ceyda Nurcan kezban Aylin sinem (memlekettesin ama unutmam seni :) ) gamzeler nasılsınız kuzularımı kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…