Slm canlarım,
Dün k.valideyi yoğun bakıma yatırdık
meğerse akşamüzerinden beri kalp krizi geçiriyormuş.en son y.bakım doktoru durumu iyi,tansiyonu yüksek düşürmeye çalışıyoruz dedi.zaten kendindeydi.1 haftaya kadar riski varmış.eşim bu sabah gitti pijama iç çamaşırı falan götürmeye.birazdan arayacağım bakalım durumu nasıl.
HAVVAAAAAAAAAAA nice senelere kuşum sağlıkla mutlulukla kuzun ve kocişinle sevdiklerinle bizlerle..gönlündekilerin daha iyisi senin olsun inş cnmcım
Özlemcim nazocum elvin de hemen hemen haftada 3-4 defa yoğurt yiyor,bir sorun olmadı.her ne verirseniz verin gazını çıkartın o zaman sorun olmaz.
Derya’cım cnm saolasın. iyi olmanıza çok sevindim. 2.miniğimiz büyüyor maşallah sağlıkla gelsin :) ağustosta gene bir yeğene kavuşacağız inş :)
Özgecim cnm güle güle oynasın beril’im halısında.gelince resmini koy olur mu? Elvin uyku durumu pek düzelmedi öle 5-6 larda uyumuyor ama 3 yapıyor geceleri.gündüzleri de hep yemek sonrasında uykusu geliyor bi 15 dk falan uyuyor bazen onu da uyumuyor.alerjisi 3 gün sürdü geçti şükür.onun dışında fıkır fıkır hiç durmuyor teyzesi :)
Zeynepcim geçmiş olsu patitisimize
Allah korumuş cnm,ay hareketlendikleri için habire kollamak gerekecek artık kuzularımızı,benim de aklım çıkıyor düşecek diye. Dişleri çıkacak ya artık hep yumrukları ağızlarında tabii..elvin de ne bulsa ağzında elleri parmakları çıkmıyor,bizimkileri yakaladı mı onları da kemiriyor :) bir an önce çıkarsalar da rahatlasalar bari …
Sedefcim cnm nasılsınız?isra kuzum nasıl?öpüp kokla benim için
Selma’cım cnm bir an önce gelsin de eve net sen de ayrılma bizden :)
Arzucum cnm geçmiş olsun sana da evde oldu mu grip herkesi dolanıyor walla
Banucum Allah korusun seherden sonra sen de rüyalara daldın :) :) alemsiniz yaaa
Ayşegülcüm hasta olan kuzun nasıl,iyi mi? Tatil demişsin,bir ara biz tuğba ile dağlık bir yere kaçalım diyoduk,sen de gel kuşum :)kafa dinlemeye stres atmaya
Özlemcim geçmiş olsun cnm havaların dengesizliğindendir,benim de gün içinde baş ağrım oluyor bazen ben de yataktan öle kalkıyorum cnm.
Banucum cnm geçmiş olsun nasya’ma.normalde ateş yapar diyorlar ama elvin’e yapmamıştı.ben karma yada pnömokok olacaksa gitmeden yarım fitil yapıyorum,faydası oluyor sanırım. şimdiye kadar şükür ne ateşi ne sıkıntısı oldu cnm.
Arzu sefa seher ayşin aslı ceyda Nurcan kezban Aylin sinem (memlekettesin ama unutmam seni :) ) gamzeler nasılsınız kuzularımı kocaman öpüyorum