2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sefa bi türlü buluşamadık ben geliyorum sen yoksun şimdi sen işleri bitip gelcen ben yemek yapıyo olurum muhtemelen

nihancım geçmiş olsunn canım yaa inşallah bi an önce sağlığına kavuşur
dağa mı kaçıyosunuz kızz ben kaplıcalı bi yere gitmek istiyorumm her yerim ağrıyoo tuğbanın kolu senin sırtınn ii gelirr dağ havası soğuktur ağrılarımız çoğalır kızlar:))

nihancım çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düzelir
o yuğun bakım kapısında beklemek ne kadar zor çok ii bilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şükürki iyiye gidiyor demiş dr çok sevindim

slm biz dr dan geldik ege min böbrekleri için ultrasonumuz vardı oğluşumun sağ böbreğinde belirginlik var ara sıra ultrasonla kontrol edilecek. kalbindekiüfürüm geçmiş çok şükür
sudenazımın da cuma günü göz dr uyla randevusu var bakalım o ne diycek.
birde sudenazın damak içlerinde kemik gibi belirgin pütürler var onu da takib ediceez dr anlam veremedi inşallah diş değildir dedi ayyyyy çok içte yaa inşallah değildir yoksa işimiz zor
daha okumadım yazılarınızı sebze yiyip uuyalım bakıcaam hasta olanlar umarım iyileşmiştir. hepinizi kocamaaan öptmmmmmm

Elvincim evet ya ben bu aksam kocisimi bi SIKISTIRAYIMDA baglatalim neti olmuyo böyle.Bütün arkadaslarim tek tek yazamiyorum cepten okumakta yazmakta uzun zamanimi aliyor netim gelince herkese tek tek yazacagim.Hasta olan arkadaslara ve bebislerine cok gecmis olsun.Dogum günü olan arkadaslara nice uzun ömürler versin Allah im bebisleriyle.Hepinizi kocaman öpüyorum kizlar.

ben geldim naptım hiçbişe ertuğu uyuttum çamaşırları topladım yenisini mak.attım bulaşıkları mak.attım onu açtımöylee bir duş aldım o dahada bişe yapamadım allahım ya saat kaç oldu ertuğun çamaşırları 3 gündür ütümasasında bekliyo ya heryerde saç var köşelerde yarın süpürüp silcem şimdi canım istemiyo kolum agrımış ondan bide ütüyü yapsaydım ya ama uyandııııııııııııııı ya aman ya

nihanım canım benim inşallah biraan önce saglığına kavuşur anneciniz canım.elvinimi öptüüüm kız önce gel buarya kalda ondan sonra kaplıcalara falan gideriz.kezbancım canım çok şükür iyileşmişinş.böbreginde bişe çıkmaz gülüm kız ne damagı damakda da diş çıkarmıymış ay geçmiş olsun canım ya sıkıştır kız selmaaaaa güzel sıkıştr MA BAK ÜRKÜTME ADAMCAGIZI .BANU ERTUĞDA ÇOK ATEŞ YAPTI HEMDE KUCAGIMDAN BİRAN İÇİN İNMEDİ DAHADA NAZLI OLDU 3 GÜN NE ÇEKTİM Bİ BEN BİLİRİM VALLA AGRI KESİCİ VER

banıcuum ben de bu gün 3. doz u yaptırdım hatta 4 tane aşı yapıldı 3 tabesi bacaktan 1 tanesi ağızdan polio+karma+pnömokok çok mızmızlandılar hemen calpol verdim şimdi uyudular bizde huysuzluk yapıyo bu aşılar gece uyku yok demek oluyo buda

kezbancım neden 4 tane vurulduki bizimde aşımız haftaya 2 tane vurulacaktı.
hasta olanlara geçmiş olsun bu arada
nihancım geöçmiş olsun inş. düzelir anneniz

mehtapcıım szizn kaçıncı dozlar yapılacak bizim 3. ler yapıldı belki farklıdır yeni olarak polio diye bir çocuk felci aşısı eklendi sadece
5li karma
hepatit b
pnömokok
polio

pnomokokun 3. dozu yapılacak bizede bide karma değilmi.baska bilmiyorum

bilmiyorumki bizim sağlık ocağı mı bu şekilde yapıyor
belki size de gidince hepsini bir yaparlar eskiden ayrı günlerde yaparlardı aşıları şimdi bir kaç aşıyı birlikte yapıyorlar yarın yaptırınca yaz olur mu merak ettim şimdi neden bize çok yapıldı

tamam canım yazarım haftaya salı yapılacak aşımız o zaman yazarım.ay çok ağlıyo aşı vurulunca dayanamıyorum ben ya ondan 4 biraz çok geldide neyse sağlıklı olsunlarda

herkese merhabaaaaaa:))))

havvacım dogum günün kutlu olsun canım.....

kızlar ne çok sayfa birikmiş okuyamadım öncelikle dün akşamdan bahsedeyim akşam yemekten sonra anneme gitttik tabi ben eşimle konuşmuyorum eve girdik az oturduk babamın bi ödemesi varmış eşime onu yatırırmısın dedi eşimde yerini bilmiomuş babam birlikte gidin dedi neyse ben surat 5 karış gittim babamın tarifine göre dudullu karakolunun karşısındaymış eşimle gittik karakola geldik eşim devam edio dedim nere gidion daha var dedi neyseki baktımki ziya şark a gidioz dedim dön ben gelmicem yok dinlemio neyse zar zor beni götürdü ( biz 3 yıl önce ilk tanıştıgımızda orda yemek yemiştik ) neyse içeri girdik baktım aynı masaya rezervasyon yaptırmış ..oturduk hadi bişiler söyle ne yicen ben de deim karnım tok yemek yiyp çıktk bişi yemicem tatlı yiyelim diom o yok illa yemek hayır dedim soguk mezeler getirttirdi yavaştan yemeğe başladık ama ben hal konuşmuyorum neyse çok uzatmayayım bi şekilde konuyu açtı ben kırılmamın nedenini anlattım oda sebebini anlattı ( meğer benim kaynana ve kayın peder o gün eşimi doldurmuşlar oda saygısızlık lmasın die bişi dememiş bana patlamış) çok pişman olmuş sonradan 1 saat kadar konuştuk neyse ben kalkalım dedim ebrar annemlerde durmaz felan (meğer annemlerle birlikte plan yapmış o babamın ödeme işi felan yalanmış beni çıkarmak için bahane bulmuşlar.. ) eşim lavaboya gidim gelince çıkarız dedi geldi hadi diom tamam dio az sonra kalkarız bende dışarıda manzaraya bakıyorum o sırada bi baktım garsonlar ellerinde pastayla gelio mumlar felan çok duygulandım hiç öle bişi beklemiodum naysa pastamızı yedik kocişimle brıştık hee bu arada restorana girmeden bide bana gül almmış onları verdi. eve gittik evde de annemler ayrı bi kutlama hazırlamış bide orda duygulandım hediyeler felan( bu arada eşim çok şık bi cep telefonu almış bana :) herşey çok güzeldi dün sabah tan akşama kadar çok moralsizdim ama akşam çok güzeldi .... bundan sonra anladımki kaynanamların yüzüme gülemsine kanmayacagım arkamdan ne işler çevirmişler artık takmıyorum onu böyle daha mutluyum :) neyse kızlar çok uzattım ebrar huysuzlanıo kaynanamda emzir deyip duruyo tabii ben nete oturdum ya ona bataaaarrrr ... neyse hepinizi çookkkk öpüyorum.....

elifcim çok sevindim canım hep böyle mutlu olun takma sen o arka plandakileri içinden say say gitsin

Elifff cim çok sevindim canım aranızın düzelmesine,inş birdaha böyle tatsızlıklar yaşamazsnız canım.bak eşin hatasını anlamış ne güzel sürpriz yapmış.ahh bu k.valideler k. Pederler yokmu allah canlarını sağ etsin ama aynı ortamda oluncada olmuyoo ya.ben onlardan ayrı oturduğum halde bazen istanbuldun bile aramızı bozmayı becerebiliyolar.neyse canım önemli olan barışmınıdı.öpüyorum ebrarı ve seni.
Kezbancım sizede geçmiş olsun canım.inş önemli bişeyi yoktur sudenin.
Nihancımm çok üzüldüm arkadaşım kısa zamanda atlatır inş.k.validen. Geçmiş olsun canım.elvinimizide öp benim yerime annesi.
Neyse kızlar bende artık çıkayım mesainin bitmesine az kaldı,off eve gidicem ortalığı toparla.yemekti bulaşıktı,eşimde evde yok 12 de geliyo işten birde nasyayla uğraş in.huzursuzluk yapmaz aşı eve gidince ağrı kesici ateş düşürücü vereyim bari.herkesi çokkk öptüm kızlarr.

Elif sayfayı daha okumadan yazim dedim sana ... cnm benim çokmutluuuuuuuuu oldum eşin hatasını anlamış bak özürünü de dilemiş HERŞEY DÜZELMİŞ :lepi::lepi:
üzmeyin canım birbirinizi o kaynanalar varya Allah onları bildiği gibi yapsın üzülme tatlım kocan döner dolşaır anasına deil sana gelir onlarda çatlarrrrrrrrr :dilcikar::dilcikar:

elifciim ne güzel bir akşam geçirmişsin inşallah her gününüz böyle geçer. kaınvaliden konusundaki sıkıntının geçmesine sevindim. afiyet olsun pembe başlıklı kızımaaa

üfffffff içimd bir sıkıntı bir sıkıntı patlayacam... çok mutsuzum yaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama hiç bişey zevk vermiyor sizdede öylemi kıslarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…