ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm naberr kzlar forma pek bakamadım ama baya sayfa birikmiş behh :))
elfi canım eşinle aran düzelmiş çok sevindim canım :) allah bidaa bozmasın zaten biz kocalarımızla ii oluyozda 3, şahıslar araya girmese:mymeka:
bizde bugün aşıya gittik ama olamadık çünkü aşıda takvim degişkligi olmuş yapmadılar ama kilo larımızı ögrendik :)))) ardam 9200gr dı buğramda 6500 gr dı boyuna felan bakılmadı çünkü aşı yapılmadı ben sadece kiloyu merak etigimdsen baktırmak istedim kaydirigubbakcemile3 anam benimkiler kalkıo öpüyom siiz grşrz yineeee:)
HAVVAAAAAAAAAAAAAAAAA CANIMMMMMMMMMM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEGİM :)))) a.s.
seher bacımm maşallah kuzularınaaa aşı takvimi niye değişmiş canım az bilgi versene
eliff çok sevindimm ii olun canımcım onlar evine giderler siz ömür boyu başbaşa niye ara bozarlar bi türlü anlam veremem neyse inşş bi daha hiç olmazz
kezban geçmiş olsun sizede oğluşunun ve cici kızının hiç bişeyi kalmaz inşallaahhhh çok öpüyorum
öznurumm noldun kızz gerçi arada bana da oluyo böle sıkıntı oluyo ..canımcım oku kendine yavruna belki nazardandır inşallah düzelirsin tatlımm
Elifff çok sevindim canım ya bak ben dün demiştim zaten herşey ii olacak diye ...
Nihan çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin kaynanana...
Öznur o dediğin bende de oluyo :)Tekdüzelikten oluyo bence ..Sabah kalk emzir karnını doyur öğlen aynı akşam aynı ..Süreklli ilgi istenen sensin karşındakiler hep ilgi bekliyor kocan bebeğin..Arada kocan sana ilgi gösterince süper oluyor herşey sonra yine herşey aynı :)))Bu da sıkıyo insanı hep verici olmak yani (Ne biçim cümle kurdum ben besositososito )
Neyse ben gidiim de yemeğimi ısıtayım kociş yemek bekler
Kız ceyda nerdesin horoz mu beğenmeye gittin bugün yoksun ortalıkta :))sengözlerimebaksanab
kıs valla ne bulisem tıkiim ne buliisem tıkimmm :)
canım valla sebze püresi muhallebi meyve püresi yogurtlu basen ccici bebe li kahvaltılık kaşık mamalarındanda veriom basne yaptıklarımın içinede koyuyom kaşık maması ama meme yok bisde DDD
emmiyok yani :)))
iyiki varsın forumun neşesiiii sensiz boş olurdu herhalde burası.
benimkiler çok huysuz biraz dinleneyim diye eşim bakıyodu dinlen dediysek yat uyu dedik yazı yaz demedik diyoooor ben kaçtım öpüyorum herkesi iyi geceler
iyi geceker seherciim arda buğra paşalara da tatlı uykulaaar büük paşa m berkay a da tabii öptmmmm
herkes uyumuş arkadaşlar ben bebişleri ve babişi uyuttum geldim yoksunuz ben de yatayım barii öptmmmmmm
herkese ıyı geceler kızlar kımse kalmamıs sanırım valla kızlar ne yapıyorsanız soyleyın anacım benımkı istahsız bugun asımız vardı saglıkoacagına gıttık orda kucagında cocuklu bı bayan vardı sordum nekadarlık sızınkı dıye bellı aynı hemen hemen 7 aylık dedı bana sordu 6 aylık dedım aaa ben 2 aylık sanmısdım sızınkını demezmı yahu tamam kılolu bı cocuk deıl fazla gelıskende deıl ama 2 aylık gıbıde gorunmuyorr yanıı kılosuna bakıldı 6700 gr boyuda 62 cm zor buyucek bu kızz hemsıre normal normal desede baska cocuklar nıreee benımkı nıreee aman artık takmmıyorum saglıklı olsun napımm elbet buyurler allahın izniylee bendede bugun misafir vardı yoruldumm isra hic durmuyor sureklı bagırıyor artık basım agrıyorr valla uyudu esımde uyudu ohh valla dunya varmıs sakın kafayla yazım barı kafamı dınlım bıraz yaaaa tek basına olmuyorr vallaaa neyse umarım herkez ıyıdır valla bu sefer gecmıs sayfalarıda okuyamadım ins ıyılık guzellık vardır neyseee herkese ıyı gclerrrr
kızlar erkencisiniz ne güzel ay biz 2 den aşagı yatamıyoz ya maşallah deyimde gözüm degmesin yarın hepiniz üstüme ATLARSINIZ ALİM ALLAH.hepinizi öptüm ay yemekteyizi izledim ay o ne ya seher izledinmi kız ay laz karısı ne öyle hiçbişeyi begenmiyo ay takmış biz k.denizliyiz kemençeden başka bişedinlemeyiz sanat müziği flan bilmeyiz anaaaaaaaaaaaaam daha neler neler hoşşiiiiiiiik aboooooooooooov kele hüssssssss dedim valla.ama özetini gördüm hala gülüyorum milette o kadar laf söylyen karının evindeler akşam anam bir köfte yapmış içi çiğ köftenin çiğ dedi bitanesi ne çiği yav mis gibi pişmiştir diii fırında sütlaç yapmış anam sırf pirinç oda taş olmuş ay gülme krizine girdim yarın mutlaka izlerim valla ben yaprak dökümünden sonra verrler inş.hepinizi öptüm misafir gelmiş hoşgeldin misafir canım sen takıl kafana göre hadi kusurumuza bakma bizim çocuklar bizim pestilimiiziçıkarıyo o yüzden erken yatıyoz ben bekçi olduğum için buralarda geziniyorum anaaaaaaam çenemdüştü aboookelehüsssssssss
nilcim canım ertuğda aynıtakma kafana ya saglıklı olsunda varsın zayıf olsun ben üzülmüyorum bende hep zayıftım ertuğda 7 kilo 63 buçuk cm ynı yani kuşum takma