iyi geceler , naber kızlar, ve güzel bebişler, okumaya çalışıyorum, ama sık sık yazamıyorum, ben yetişemiyorum, siz nasıl yetişiyorsunuz, helal olsun walla, hele sana özeniyorum SEHERciğim.
Dün ecenin kontrolü vardı, 6500 gr olmuşuz, Boy 65 cm olmuş, Demir vermediniz, niçin diye sordum, , Tahlil sonrası veririm , eğer gerek yoksa vermeyeceğiz dedi, doktor, çünkü fazla demirin Beyne zararı kanıtlanmış. Ecenin demir oranı sınırlar içersinde ama vücudun Demir bağlama ihtiyacı daha yüksek çıktığından verdi, demire şimdi başladık anlayacağınız. , ece tadını beğendi, çok korkmuştum, gerçi kokusu çok kötü ama bende Bugün Özgeyle konuştuktan sonra 1 kaşık tattım, fena değildi eşimde tattı, yani bizim galiba ailecek damak tadımıza hitap ediyor
Birde idrar yollarında iltihap çıktı, antibiotiğe başladık, 1 hafta kullanacak , umarım atarız, Ecede Bugün çok huysuzdu demirden midir, antibiotiktenmidir acaba?
NİHAAN , canım geçmiş olsun Kaınvalidene , Allahım Şifasını versin, Eşine ayrıcaaa geçmiş olsun dileklerimi ilet olurmu ? Elvin nasıl yatağını aldınmı ?
ÖZGEE , naber ? bak dediğim yöntemle yazıyorum
anladın sen onu
gelmedimi daha oyun halısı , Cadı çok sevecek onu gör, Ece hala çok seviyor, kucağımdayken ona bakıyor, içine yatırınca deliriyor. bu arada ben yoğurt olayından sıkıldım, bazen tutuyor bazn tutmuyor, elin iiyi demekki, annem der herkesin yoğurdu veya hamuru tutmaz diye, benim hamur tutuyor ama yoğurtta kabiliyetsiz çıktım. sütaşın büyümixini aldım bugün elmalısını denedi, 1 küpü yedi Ece. artık kendim mayalamakla uğraşmam, 6. ay itibarı ile yazıyor üzerinde.
bende okumaya çalıştım son 10 sayfayı okuyabildim, hala geçmedimi Kakasının kokusu , Allah Allah, ne olur ne olmaz bir götür istersen, hem idrara da baktırrısın , umarım bişey yoktur yaaa, Uyudumu kontes? kokla yerime annesi, Ütüyü bitirdinmi? bende yarın temizlik yapacağım , kalkabilirsem
benimde eşim yarın gece çalışacak , burda olsan birbirimize arkadaşlık ederdik:)
KEZBAN , canım yaaa geçmiş olsun, ya dilerim sudemde egemde yakında turp gibi olur, umarım diş değildir, ama daha kötü birşey olacağına yine diş olsun. Aşılar bizdede huysuzluk yapıyor, Bu hafta Ecenin Hepatit i var , bakalımm umarım rahat atlatırız, dilerim hafif Atlatır bu sefer egeyle sudeciğim
ELİf canım, eşinle barışmana sevindim, allah bozmasın
SEHER, ayy atlatamadın sen bu gribi birtürlü maşallah Ardayada Buğrayada. nasıl besliyorsun yaaaa, benimki yediğinide çok iştahla yemiyor, hep bişeyler karıştırıyorum, bir kase zor bitiyor, kimi zaman ise bitmiyor