2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma tuğbacım bende izledim yemekteyizi şadumandı galiba ismi kadın ne saf öle yaw hiç bişi bilmiyo çorbanın terbiyesinden bile haberi yok yarın ondalar valla pek merak ediyom yemeklerini beğenmezlerse sokiverir pıçağu :roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

allah allahhhhhhhhh tubiş kız nerdesin yoksa uyudu mu ertuğ?valla geçmiş sayfaları okumuştum ama bugün o kadar yoğun geçti ki hiç bişey kalmadı aklımda..
herkes umarım iyidir.hastalara şifa dertlilere deva dilerim canlarım.
ben de dertliyim..berilin kakası çok kötü kokuyor ama bi,lmiyorum ki başka bebeklerinki nasıl kokuyor.eşim gelince doktora götüreceğim..demir ilacı dabfena hale getirdi zaten.acaba arada verdiğim şeyler mi bozuyor kakasının kokusunu?ama çok da yemiyor üfffffffffff sıktım di mi?kafam çok karışık ta kusura bakmayın..
aaaa elfidacım sen de burdasın.:)öptüm seni şekercim..hatta nil de burda.ne güzel 3 müz gececiyiz.
ben bugün temizlik yaptım ütü yaptım şimdi bitti valla.azıcık oturayım dedim.ama az sonra yatacağım çok yorgunum.sabah beril 7 de hoppp kalkar bu sabah ki gibi olurum ben de hayalet görünümünde.gözlerin altı mor..(
çok öptüm hepiniziiiiiiiiiiii:))

iyi geceler , naber kızlar, ve güzel bebişler, okumaya çalışıyorum, ama sık sık yazamıyorum, ben yetişemiyorum, siz nasıl yetişiyorsunuz, helal olsun walla, hele sana özeniyorum SEHERciğim.
Dün ecenin kontrolü vardı, 6500 gr olmuşuz, Boy 65 cm olmuş, Demir vermediniz, niçin diye sordum, , Tahlil sonrası veririm , eğer gerek yoksa vermeyeceğiz dedi, doktor, çünkü fazla demirin Beyne zararı kanıtlanmış. Ecenin demir oranı sınırlar içersinde ama vücudun Demir bağlama ihtiyacı daha yüksek çıktığından verdi, demire şimdi başladık anlayacağınız. , ece tadını beğendi, çok korkmuştum, gerçi kokusu çok kötü ama bende Bugün Özgeyle konuştuktan sonra 1 kaşık tattım, fena değildi eşimde tattı, yani bizim galiba ailecek damak tadımıza hitap ediyor
Birde idrar yollarında iltihap çıktı, antibiotiğe başladık, 1 hafta kullanacak , umarım atarız, Ecede Bugün çok huysuzdu demirden midir, antibiotiktenmidir acaba?

NİHAAN , canım geçmiş olsun Kaınvalidene , Allahım Şifasını versin, Eşine ayrıcaaa geçmiş olsun dileklerimi ilet olurmu ? Elvin nasıl yatağını aldınmı ?

ÖZGEE , naber ? bak dediğim yöntemle yazıyorum anladın sen onu gelmedimi daha oyun halısı , Cadı çok sevecek onu gör, Ece hala çok seviyor, kucağımdayken ona bakıyor, içine yatırınca deliriyor. bu arada ben yoğurt olayından sıkıldım, bazen tutuyor bazn tutmuyor, elin iiyi demekki, annem der herkesin yoğurdu veya hamuru tutmaz diye, benim hamur tutuyor ama yoğurtta kabiliyetsiz çıktım. sütaşın büyümixini aldım bugün elmalısını denedi, 1 küpü yedi Ece. artık kendim mayalamakla uğraşmam, 6. ay itibarı ile yazıyor üzerinde.
bende okumaya çalıştım son 10 sayfayı okuyabildim, hala geçmedimi Kakasının kokusu , Allah Allah, ne olur ne olmaz bir götür istersen, hem idrara da baktırrısın , umarım bişey yoktur yaaa, Uyudumu kontes? kokla yerime annesi, Ütüyü bitirdinmi? bende yarın temizlik yapacağım , kalkabilirsem
benimde eşim yarın gece çalışacak , burda olsan birbirimize arkadaşlık ederdik:)

KEZBAN , canım yaaa geçmiş olsun, ya dilerim sudemde egemde yakında turp gibi olur, umarım diş değildir, ama daha kötü birşey olacağına yine diş olsun. Aşılar bizdede huysuzluk yapıyor, Bu hafta Ecenin Hepatit i var , bakalımm umarım rahat atlatırız, dilerim hafif Atlatır bu sefer egeyle sudeciğim

ELİf canım, eşinle barışmana sevindim, allah bozmasın

SEHER, ayy atlatamadın sen bu gribi birtürlü maşallah Ardayada Buğrayada. nasıl besliyorsun yaaaa, benimki yediğinide çok iştahla yemiyor, hep bişeyler karıştırıyorum, bir kase zor bitiyor, kimi zaman ise bitmiyor

AAA Tuğbaa, Karadenizemi geçtiler tühhh kaçırdım yaaaa, neyse yarın izlerim kaçırdığım kayıp artık, Bende Karadenizliyim :))

Slm kizlar nabersiniz herkes uyumus galiba benden baska kimsecikler yok.Tam yatacaktimki Elanur uyandi mama yedik simdide oyun istiyor hanfendi. Özgecigim berilin kakasi büyük ihtimal yedigi besinlerdendir benim kizimda kasik ve kavonoz mamasi yemeye basladiktan sonra kokmaya basladi burnum düsüyor kokudan vallahi. Kizlar esim eve gelmeden tel aramistim net icin oda gitmis sorusturmus tarifeleri ögrenmis eve gelince bana gösterdi bende hemen yarin baglatalim dedim ama 2 haftaya ancak acilir canim yaaa kirmadi yine beni yada dirdirimdan korktu zavallim.Neyse kizlar ben kactim Elanur uyudu Allah a sükür bende grip olmusum hapsura hapsura geziyorum insaallah kizima gecirmem herkese iyi geceler ve tatli rüyalar...

Kartopum, iyi gecelerr, bi ben kalmışım sanırım, uğramam uğramam sonra gelirim kimsecik kalmaz, :)
bende yatayım barii, uyku tutmadı ,
geçmiş olsun , umarım yvrusuna geçmez gribin

NİL
o kadının çocuk gelişiminden haberi yok o zaman, 2 aylık bebekle , 6 aylık bebeği fark edememesinden zaten dünyanın farkında olmadığı kesin.
bebeğin benimki gibi minyon, benim kızımda 6,5 kilo, 65 cm, her bebek aynı gelişmez, sağlıklımı yeter, dev olması gerekmez, bebeğinin kilo ve boyuda kötü değil. uçmuş o kadın, iyi susmuşsun ben paralardım walla :) takma kafana bunları , bebeğinin kilo ve boyuda normall , başka bebeklerlede kıyaslama bence

Iyi geceler canim daha uyumadim insallah gecmez meneksecigim bu halimle birde o hasta olursa vay halime canim yaa ben kaciyorum artik öpüyorum seni ve bebisini iyi geceler...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ilk günaydın benden :)))) şunu atim yine yazcam :))) kapmasınlar yerimi :)))

şimid geldim :))) naber kızlar gece boş durmamışınız :)
elfidacıgım canım yapıom bişiler valla uyutuyom ediom girmeye çalişiyom forma:)) napam canım sizsizde yapamıom :)
kızlarr takmayın kafanıza yhaaa amaan bebişler saglıklıysa sorun yok :)
elfida canım valla ben hep bişiler vermeye çalişiyorum ama buğrada bende çok zorlanıyorum bi kaseyi zar zor yediriyorum aynen basen de yediremiorum...
çimlerdensun sen elfida bende karadenizliyim ama giresun ALUCRA .. annemde ordu :)
ama laz deilik :)))
kıss tubiş sorma o kadın tam bi çatlak yhaa asıl garadeniz kadini benim dii :)))) valla bende merak ediom neler yapıcak ... brii hakkında yorum yaparken dedki o kadn biras kendini agırdan satıyo dedi gül gül öldüm yhaa :)))))
kızlarr beişler nasıl sizn inş. hasta deilsinizdir... ben gripi atmaya çalişiyom hala valla sil sil burnum acıyooo ..
kıs tubiişş sen adanalımısın hooşşik :)))) bayılıyom dilber halaya yhaa:)

naber kızlarrr saol selmacııgm ii dileklerin için :) kısss sefa naber canım nasılsın :)

Sehercim bende aslen Sivasliyim ama babamin meslegi geregi 10sene Giresun-Sebinkarahisarda kaldik oranin insanlari cok cana yakin,cok icten ah ahhh eski günlerimi animsadim simdi...

herkese günaydın kızlar bizde dün aşıda tartıldık 7.700gr 65 cm olmuşuşuz.
bu arada kızlar dün gece çok acayip bişeyler oldu.eşim 12.30 geldi yemek falan yedi yattık.sabah saat 5 e doğru ben bir acıyla uyandım sanki sol kolumun üstü omuz yerim kopmuştu.bıçak saplanır gibi oluyodu.acısı dayanılmaz olduğundan başladım ben ağlama eşimde uyumuyodu o arada ne oldu dedi bana anlattım olanları ben ısırdım orasını demezmi.ben tam başlayacaktım bağırmaya çağırmayakı sebebini anlattı çok kötü bir rüya görmüş,rüyasında kısa boylu, gözlüklü, yaşlı bir adam sürekli peşindeymiş.eşimi öldürmek istiyormuş.ısırdığı andada eşim ölüyomuş.en sonunda adamı eşim öldürmüş.ama yine karşısında belirmiş bir türlü kurtulamıyormuş.2 defa öldürmüş yine adam ölmemiş ama eşim öldü zannediyormuş.bir bankta oturken gelmiş yanında belirmiş.ve başlamış kolundan ısırmaya eşim ölmüşşş(ayy allahım korusun göstermesin)o rüyanın etkisindeyken ısırmaya diye bağırarak uyanmış tabi benim omuzu ısırmış.ama kızlar ne ısırma omzumu bir görseniz vallasankı ordakı eti kopmuş gibi mosmor gece ağlamaktan uyuyamadım.bizim için çok garip bir gece geçti anlayacağınız.pek iyi bir rüya değil ama allahım hayırlara yoruyorum ben.
valla bir seher bir ben açıkta kaldık derken eşimimde bi yerleri açıkta kaldı sanırım:)))

kıs banu şimdi güliimmii nedim canım şaşırdım ama okurken güldüm yhaa eşinin bu hareketinne :)) o benide aşmış valla :)))) canım geçmiş olsun nedim :) inş. çabuk iyleşir omzun :)
selma canım benim eşimde sivaslı koyulhisarlı... :) ordaa çok güzeldi bikere gittim insanları çok cana yakındı ...

Banucum esin kolunu isirirken farketmedinmide sonradan acisina kalktin canim.Allah im rüyani hayirlara yorsum.Sehercim Sivasliyim ama Sivasi tam bilirmisin diye sorarsan bilmiyorvm 8 yasimda s.karahisara gittik 18 yasimda geri Sivasa döndük 1,5 sene ya kaldim ya kalmadim evlenip Almanya ya geldim.Yaaa ben ailemi cok özledim.Neyse Allah nasip eder 7.ayin sonunda ordayim.

Insaallah canim ya neyse ben kactim Elanur uyandi cigliklari patlatmadan mamasini hazirlayayim hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…