2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım tam ısırdığı anda acıyla kalktım sanırım. valla tam olarak hatırlayamıyorum o anları.sağol canım.inş allahım hayırlara yorar.

bend edün doktordan iltihap için ilaç istemiştim oda fitil verdi onu kullanıyorum şimdi çok kötü yhaa oraya fitili sokmak dün denedim ilkkes ... inş. iltihabım gider yhaa nefret ediorum koku felan olmuyoa am sanki akıntı gibi oluoy

banucugm inş. allahım hayırlara yorar canım rüyasını eşinin .. baya etkilenmiş valla ama eşin seni çok seviyo baksana seni öldürmeye çalişan biiryle nasıl mcadele edio ne kadar atışşsakta kavga etsek te onlar bzim bitanemiz yhaaa..

banucuum geçmişolsun+allah hayıra çıkarsın bence bir bebek haberi alıcaksın yada ailenize yeni bir üye katılacak ölü diriye çıkar derler ya. seher 1 eşin 2 gerçii seherin çok masum bir rüyaydı.sizinki biraz sakıncalı
arkadaşlar sayfaları okudum ve tek aklımda kalan bu oldu üzgünüm genel yazıcaam hepinizi seviyoruuuuuuuum

kız banuşş valla okurken dehşete kapıldım dedim kız kalp krizimi geçirdi eşinin ısırdığını duyuncaa ayy kızma güldüm kısss :)) rahatladım aman ii kötü bişi olmamışya sana arkadaşım benimm .. eşin fazla kaçırmış yemeği gece gece yemek ağır gelmiş ona hayır olsun rüyasıı
anamm bu arada günaydınn anam banunun rüyası fenaydı günaydın bile demeden atlamışımm .. seherim canım ben bitkisel bişiler kullanıyorum . bağ yaprağı derler bizim burda asma yaprağı değil yara otu olarakda biliniyo ya nası anlatayım bilmiyorum ama o yaprak iştee :) onu kurutuyorum yazın sonra robottan geçiriyorum toz haline geliyo balla karıştırıp yiyorum .. bana ii geliyo ilaçtan özellikle fitil kullanamıyorum öle iştee geçmiş olsun sanada kuşumm
nese kahvaltı etmedim daha gelirim yinee

Kezbancım yok canım ne diyorsun sen 2. Bir bebeği düşünmüyorum ya çok zor oluyo çalışınca valla allah seherin ,senin ayşegülün sabırını versin.ayşegül cüm canım bencede yemek ağır gelmiş olmalı ay nasıl ısırdıysa ya kolum kımırdanınca çok acıyo,gece oturdum ağladım acısına.ama eşim çok korkmuştu gördüğü rüyadan.gece gece bir sarılması vardı küçük çocuklar gibi :)))bende gülmeye başladım halimize iyiki nasya benim yattığım tarafta yatıyodu ya ortamızda olsaydı düşünmek bile istemiyorum çocuğu ısırırdı herhalde ay allahım korudu valla.

günaydın buğün uykum vardı hemen geri yattım ertuğda uyudu gece1 di uyuttum flm izledim dayanamadım bredpit in yeni çevirdiği flm var yaşlı doğuyo gençleşiyo yavaş yavaş delikanlı oluyo bebek oluyo filan tavsiyeederim adını bilmiyorum ama eeray gelince yazarım.banucum hayır diyelim hayır olsun güzelim bende erayı ısırmışrım çok kötü ama ne gördümü hatırlamıyordum.benide çok etkiler bazı rüyalar.hele loğusayken al bastı beni ay ne kötüydü allahtan görümcem canım ya ertuğ yanımda yatıı 40 çıkana kadar o belki bişeye ihtiyacım olurmu diye hep gelirdioda pek uyumadı 40 çıkana kadar.ameliyatlı olduğum için sırt üstüden başka pozisyonda malum yatamıyosun oda öyle yatınca gelirmiş.tam geldi uzun uzun parmakları var siyah mı mormu ne teni bi tırnak var öküzün alında sanarsın ucuna metalden bişe yapıştırmışlar ay halaürperiyorum ya ayaklarımın ucuna geldi parmaklarımı avcunun içine aldı yavaş yavaş çekmeye başladı tam hızlandı ablam içeri girdi hıh demişim uyandım ay korkuttumu güzelim afedersin inliyodun bakim dedim dedi bende iyiki geldin ablayoksa beni alıp gidecekti dedim yani öyle ay eray yalvarır hep bi kerede bana gel diye yok yanından geçmez ne diyosun be diyorum öyle merak ediyorum gelsinde bende ona erayı gösterim diyo salak yavffff.seherim bende de mantar var ya o zamanlar kullanıyorum bide sonra akıyo ılık ılık yazın bir kere oluyo mutlaka ay kaşıntısı berbat ya.heee adanalıyık bacım.ay onu sorma uy telllllledim hah deyip memesini okşuyo ya ay ben yerlerdeyim o zaman dilberin evi munukyanın evi dedirtmemm normaldede hiç mal gibi bir kadın yav nasıl yapıyo anlamadım valla.selma kız kaç ay kalıcan kız sivasta bu yaz bizde gitmeyi düşünüyorz erayın kardeşivar küçüklükten tanışmışlar hala çok samimi görşürüz hatta arkadaşın babası muhtardı orda geçen yıl 2 traktörün arasında kaldı can verdi amcamız 8 ci ayda gitmeyi düşünüyoruz belki erkende gidebiliriz ay bişe çıkmaz inş.bi iyi gezeriz senide görürdüz ne güzel .köyündeeler galiba seçil soy ismi.elfida eraylar karadenizli canım trabzon göreleçavuşlu köyü ay kütüğüm orası oldiiiiiiiiiiiiyafff

merhaba kızlar.şu kol ısırma olayı hakikaten de komik.ama çok geçmişler olsun arkadaşım yaaaaaa...

ama canım çıok sıkkın...bebeğimin gözü şişmiş yine.ya sanki kaymış gibi duruyor...şişlik olduğu için herhalde gözyaşı kanalı tıkanıktı ya düzelmişti.yine nüksetti damla kullandım.ama acaba hafif bi kayma varmı diye aklımada takılmadı değil.böyle derdi olan varmı arkadaşlar.

panikatak canım geçmişler olsun bebeğine yavrum benim kıyamam ona dr u vardır heralde bence tekrar götür sadece damlamı verdi

selam kslar nasılsınısss bakem
çok güldüm bende ısırmaya haa..hatta gülerkende telledimm haaa..
havalar nasıl batıda kıslar burda hem soğuk hemde bu güm çok kapalı yaff içim sıkılıo neyse aslında bebişi uyuttum bende biras uzanam şöle

Selam arkadaslar uzun zaman dir vakit bulupda giremedim yeni geldim Türkiyeden hem mutluyum herkesi gördüm annemlere kavustum hemde birazda icim biraz buruk Türkiyede Epilepsi yani Sara hastasi oldugumu ögrendim aslinda benden baska herkes biliyormus ama esim üzülmiyim diye herkese saklamasini söylemis taki dönücegimiz gün 3 kez kiriz gecirene dek annem söyledi herneyse simdi Almanyadayim canim anam bana gül gibi bakip üstüme titrerken kayinvalide denen o canavar kadin sirf canimi acitmak icin bana dediki bundan sonra catiya birtek ben camásir asicam hastalik kapmak istemiyorum.Sanki bu bulasici bir hastalikda onun niyeti beni üzmek ama allah onu nasil biliyorsa öyle yapsin insanlarin hastaliginla dalga gecmek nasil olurmus göstersin ona.Simdi esimle ev bakiyoruz cikicaz onunla ayni apartmanda bile oturmak istemiyoruz esim bu konuda cok anlayisli bize dua edin ödeyebilecegimiz bir ev bulup cikalim burdan...

panikatak canım geçmişler olsun bebeğine yavrum benim kıyamam ona dr u vardır heralde bence tekrar götür sadece damlamı verdi

ya sürekli dr a gidiyoruz aylık kontrol
ayrıca göz için kaç kez göz dr una gittik.kayma falan var demedi.şiş olduğu için mi öyle geldi gözüme.bide benim kızım hafif japonumsu :))))))))) birazda onun etkisi mi acaba .... öööfffff

selamm arkadaşlarr..
nasılsınızz.tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsunn..
rüya ya bende çok güldümm yaa.ısırdığını nasıl anlamamışş:)
herkese sağlıklı güzel bi gün diliyorum.tüm bebişleri öpüyorummmmm
ceyda nerdesin yinee..horozu aldın mı:)

her iki konudada geçmiş olsun.
önce hastalığın için canım.sonrada o cehennemden kurtulduğun için.
çok fazla bişeyi takma kafana.bu hastalığın en iyi arkadaşı strestir.umarım herşey gönlünce olur.sonuçta eşinle aran iyi, gerisi boş.tekrar geçmiş olsun arkadaşım...

canım benim süse maus cum çok geçmiş olsun bencede kynna pes yani onu allaha havale etmelisin panikatak çım bencece şişten öle duruyodur kayma olsa kesin anlaşılırdı önceleri benim kızımda hafif vardı dr geçer dedi şimdi yok olsa öle bişey önceden bilinirdi yani cnnı sıkma
bu arada kim horoz alyo kıs netcenizz

ay inş canım yaaa.yani öyle kayma göremedim sadece biri şiş olduğu için gözü daha küçük görünüyor...öööööffffff ya ....senin bebişinin düzelmiş.inş benim bebişinde şu şişmesi düzelir...çokta kaşıyor gözünü

suse canım geçmiş olsun ya kaynananı Allaha havale et canım sen sakin ol düşünme onu . kendini yavrunu ve eşini düşün en hali varssa görsün boşverr . ya biş sorcam tatlım hastanede düşmüştü bi arkadaşımız o senmiydin sanki çle bişi okumuştum .. nese boşver herşeyi ii ol yeterr
sefa kız elmalar güzelmiş canımm valla bende çok istiyorum bahçeli bi evim olsun Allah banada nasip eder inş sıkıldım apt dan çocuklarım dışarda nefes alsın toprakla boğuşssun istiyorumm
sanemcim kzını götür istersen yine mikrop kapmış olabilir ben bu konuda çok hassasım benim büyük oğlanda kayma ve tembellik var götür tatlım inş bişi çıkmaz ama için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…