panikatak canım geçmişler olsun bebeğine yavrum benim kıyamam ona dr u vardır heralde bence tekrar götür sadece damlamı verdi
Selam arkadaslar uzun zaman dir vakit bulupda giremedim yeni geldim Türkiyeden hem mutluyum herkesi gördüm annemlere kavustum hemde birazda icim biraz buruk Türkiyede Epilepsi yani Sara hastasi oldugumu ögrendim aslinda benden baska herkes biliyormus ama esim üzülmiyim diye herkese saklamasini söylemis taki dönücegimiz gün 3 kez kiriz gecirene dek annem söyledi herneyse simdi Almanyadayim canim anam bana gül gibi bakip üstüme titrerken kayinvalide denen o canavar kadin sirf canimi acitmak icin bana dediki bundan sonra catiya birtek ben camásir asicam hastalik kapmak istemiyorum.Sanki bu bulasici bir hastalikda onun niyeti beni üzmek ama allah onu nasil biliyorsa öyle yapsin insanlarin hastaliginla dalga gecmek nasil olurmus göstersin ona.Simdi esimle ev bakiyoruz cikicaz onunla ayni apartmanda bile oturmak istemiyoruz esim bu konuda cok anlayisli bize dua edin ödeyebilecegimiz bir ev bulup cikalim burdan...
canım benim süse maus cum çok geçmiş olsun bencede kynna pes yani onu allaha havale etmelisin panikatak çım bencece şişten öle duruyodur kayma olsa kesin anlaşılırdı önceleri benim kızımda hafif vardı dr geçer dedi şimdi yok olsa öle bişey önceden bilinirdi yani cnnı sıkma
bu arada kim horoz alyo kıs netcenizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?