2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydınlar kızlarr nasılsınız bugun ayy o ruyaya bende cok guldum allah ıylıgınızı versınn hayırdır ins :)ay tugbacım oyle anlatıyorsun kı ne dıım kız sana :) bendede lohusayken hep ruyalarımda her gece benı tasladıklarını gorurudum ama bu bıle korkutuyordu panikatak goz yası kanalının tıkalı oldugunu nasıl anladınız canımm gecmıs olsun hadıama canım haklısın 2 cocuk yada cocuk ıdıal ama canım zorluklarını dusununce zaten omrun onları buyutmekle geccek bıde arkana baktıgımızda yaslanmısız allah eksıklıklerını vermesın ama zor be cocuk buyutmekkkkkkk susue maus sanada gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsun ins hersey duzelır ama o kayınvalıdenede allah daha beterlerıyle anlıcagı dılde basına getırır genede allah korusun sabret canımm

hepinize tesekkürler arkadaslar oturdugumuz bu apartman k.pederlerimle bizim ortak bilmiyoruz ne yapicaz üstümüzdende almiyorlar ortak malida satamiyoruz hadi bu evden kurtulduk diyelim umarim kendimize yeni bir ev alabiliriz burdada cok kriz vaz ben calismiyorum esimin is saatleri düstü allah yardimcimiz olsun ne olur dua edin benim icin en azindan oglum bu kötü kalpli insanlarla büyümesin cevresinde hep iyilik olan hep sevgi verir karsisindakine ama kötülükgören kötülükten zaten kalbi katilasir vericek birseyi kalmazki...

canım daha geçen ay götürdüm her ay götürdüm dr hiç kayma falan var demedi.gözyaşı kanalı tıkalı demişti.öyle bişey olsa söylerdi.ayyyy yine aklım evde kaldı.eğer şişlik inmişse damladan sonra bide öyle bakıcam gözüne.dün tek elimle iyi olan gözünü kapatıp , diğeriyle baktırdım eşyalara, bana...takip ediyor.takip etmesinde bi sorun yok yani.kayma olsa bu kadar net takip edemez diye düşünüyorum.ama dr a götürmem lazım yinede .içim rahat etsin.

Evet canim o Hastanede düsen bendim o günden 2 defa kriz gecirmisim ama benim haberim yoktu gecen esim söyledi ben bayildim zannediyordum.Zaten esiminde ozaman hasta oldugumdan haberi olmus.Eger ben hamileyken kriz gecirseymissim bebegim ya sakat olurmus yada ölürmüs Egemin dogmasi büyük sans dedi doktor ama 2. bebek istersem onun icin biraz riske girmem lazimmis

panikatak canım bencede kayma yoktur kayma olsa eşyaları ve seni takiminde anlardın ama sen yinede dr götür için rahat etsin

NİL cim doğduğundan bu yana sol gözü yaşarıp çapaklanıp kaşınıyordu.şişiyordu.dr bakmasıyla anladı zaten.antibiyotikli damla vermişti ara ara geçip tekrarlıyor....napıcam bilmiyorum.

SÜSEcim dualarım seninle canım.inş rahata erersin.

KIŞ GÜNEŞİİİİ bu aralar beleşçi oldum çıktım valla.her yerden numune istiyoruz ya .mailleri yağlayıp ballayıp gönderiyoruz ya.bu mailde sana cicim
''sevgili kışgüneşi kk 'nde dolaşırkene senin mesajlarınla karşılaştım.oda ne??? elmalarrrr
yeni doğan bebeğim ve kendim için ' profildeki' elmalardan bir kasa tarafıma göndermenizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim...beğenirsem bir kasa daha isterim ona göreee haaaaa....
adım anik
soyadım:atak
adres..................
valla bu beleşçilik kanıma işledi benim...hastalık gibi bişi oldu bende.... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

suşeciim geçmişolsun arkadaşım allah daha büyük dert vermesin başındaki büyük dert(kaynana)ten kurtarsın biran önce sizi.inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz kuzucuğumu da öpüyorum kendine çooook iyi bak
sanemciim benim kızımın da gözyaşı kanalları tıkanıklığı var ama senin dediğin belirtiler yok. cuma dr agidiceez bakalım ne diycekler bir türlü geçmedi gözünün akıntısı. kuzumun gözü o kadar acıyorki masaj yapamıyorum artık inşallah kurtulurlar bir an önce

hay panıkatak guldurdun benı yahuuu bıde not eklemeyı unutmusun canım kargo odemesı gonderıcıye aıt de:)) gecmısolsun canı benım kıızm cok bagırır cıglıklar atar bunlar oylesınede aglar ama gozunden yas cıkmaz pekkk daha dogrusu hıc akıtmaz bıtek asılarda gzozunden bı kac damla akar okadar oyuzden sordum canım kızlar sızın bebısler aglayınca goz yası akıtıyormuu ben fazla aglatmıyorumda ondan mı acabaa

SÜSE MAUS canım çok geçmiş olsun.dualarım seninle canım inş biran önce içinden ne geçilosa onlara kavuşursun.
KEZBAN cım sudenazımada çok geçmiş olsun doktordan sonra naberlerini bekliyoruz canım.
panikatak umarım önemli birşeyi yoktur bebeğinin,bencede doktora götürmekte yarar var canım için rahat etmiş olur.sizede çok geçmiş olsun.
bütün annelere ve bebeklerimize sağlıklı güzel bir gün diliyorum kızlar.

sanemim kuşum panikleme hemen diyorumya kayma bile olsa şimdi kolay tedavisi.. ama mikrop kapmışta olsa bi damla verir kurtulursun ii çok iyi bi göz dr bul ben bu konuda çokk çekmiş bi anneyim dr muzu bulana kadar tedaviye başlayamadık bile hala uğraşıyorum halbuki bu rahatsızlık 3 yaşına kadar bitmiş olacaktı yavrumun geleceği ile oynadılar . şişten dolayı kayıyo gibi de gözükebilir ama götür için rahat etsin canım arkadaşım
suse tatlım 2. yi düşünme artık 1 tane de yeter tatlım benim önemli olan senin sağlığın çok şükür Allah egeyi sağ salim sana göndermiş ... k. validenleri takma canım bak bebişini düşün çok öptümm

nil1299 canım eğer kızımın canı yanıpta ağlıyosa gözyaşı akıyo ama numaradan ağlıyosa gözyaşı falan olmuyo canım.

kızlar merhaba....
benim de artık bir regl günüm oldu:))))1.5 sene aradan sonra büyük gün dünmüş:)önümüzdeki ay ilk iş spirale (bu ay yemedi:))korkudan)suse canım çok geçmiş olsun herşey yoluna girrecek üzülme...etrafı boşver hayatım.
ege bugün daha iiy öksürüğü azaldı sankiö günde 1 paket sigara içiomuş gibi öksürüyodu...bu arada mamalarımızı da çok sevdik ama memeden vazgeçemeiyor geçmesinde olmaz bi şey.bütün bebeklerimi öpüyorum...

selam canımcım elmalarda artık seney çünkii bis onları yedikkkkk
özlem kıs msn de gösteririm çünki onu koyamadım tamammı canım

mwrhabalar kızlar
oku oku yeni bitirdim ne çok kaynatmışsınız benim dün misafirlerim vardı oğluşukla da hastayız biliyorsunuz zor oldu biraz neyse geldi geçti.bu grip ne biçimmiş ya valla burnumdan su akıyo sanki
SÜSE canım geçmiş olsun kayınvalidene diyecek lafım yok zaten allaha havae et onu.yarın kimin başına ne gelecegi belli mi ki bu şekilde konuşuyor.
KEZBAN canı umarım kızçenin iyi haberlerini yazarsın bize
NİL saglık ocagındaki kadın bebeklerden anlamıyor herhalde 2 aylık bi bebek böyle mi olur?
SEFA elmalar güzel yani ağzımızı sulandırıyorsun:)))
CEYDA hadi gözün aydın bende daha tık yok.

slm kızlar TÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNNNN

öncelikle

SÜSE' cim çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum o kaynananıda varya ANLADIN SEN ONU

SEDEF kıs takma kafana Eylül içinde öyle diyolar 2 aylıkken hastanede bi kadın kaç günlük dedi bende dedim o 1 kilo doğdu ondan heheheeeeee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

CEYDA kıs horoz nerde horoz??? şakkıdı

ayyy arzu ecen neler yazmış öle anlamadım???? kaydirigubbakcemile3

kızlar başka bişey aklımda kalmadı öpt hepinizi

CEKOcum ben doğumdan sonra 40ım çıktı.bende kanama bitti.10 gün sonra paaattt die regl oldum.o gün bu gün her ay düzenli oluyorum... ama bu daha iyi bence..hem kilo alımıda azalıyor.şişlik iniyor ....

NİLcim valla unutmuşum.en önemli şeyi.he valla .ödemesi sizden olursa çok memnun kalırım şekerim...bu arada anlattığına göre senin bebek bence numara yapıyor....benimki gerçekten canı yanınca gözyaşı akıyor.numaradan ağlayınca tık yok...

BAMBOOcum ve SİMAYYHANcım çok sağolun.bi iyi dr a denk gelemedim ki göz üzerine.inş düzelir yavrumun gözü

KEZBANcım bendeki belkide mikrop kapmasıdır.bende anlamadım.yeşil yeşil iltihap gibi kuruyor akan gözyaşı bide yapış yapış.çapak deseeeeen değillll.ne bileyim.ama tobrosed miydi neydi o damla iyi geliyor.dünden beri kullanıyorum.inş iii gelirde düzelir...ben masaj yapınca ağlamıyor.dr kanal tıkalı dedi ama bence enfeksiyon kaptı doğumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…