2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar nasilsiniz.Tugbacim Sivasa 8.ayin baslarinda gidecegim büyük ihtimal cünkü burda okullar 7.ayin 30'da kapaniyor 3 hafta Sivasta kalacagim 2 haftada Istanbulda abimlerde.Bana iki yigen geliyor biri abimin digeri kücük kardesimin o burada ama.Iki elti hamisler yani aralarinda 1 hafta var.Allah im saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin herkere.Darda kalanlarin yardimcisi olsum.Bebislerinizi ve sizleri kocamannn öpüyorum.

Selma'cım yeni geldin aramıza sanırım HOŞGELDİNNNNNNN a.s.a.s.

Sivas'ın yollarına ......... Sivas'ı mı özledin kıssssss ayyy bi yaz gelse bende hemen cupppppp anamın yanına Marmaris'e buralar çekilmiyor artıkın sıkıldım sıkıldım sıkıldım.. kızıma sezon aılsın hemen bi bikini alcam pembe fırfırlı falan denize sokcam onu cup cup cup oynıcak kaydirigubbakcemile2

tabi Allah'ın izniyle :Saruboceq::Saruboceq: yawww bu arada Nihan nerelerde ???

sanemciim biz kaç kutu tobraset bitirdik o yeşil iltahap geçmedi dediğin gibi yapış yapış çok ağlıor canı yanıyor kuzumun bence sende göz dr una götür bizim drumuz problemi aşamayınca göz hastanesine yönlendirdi
inşallah bu kez çözüm bulunur

geçmiş olsun Kezban'cım sen bi göz doktoruna göster bence bizim dr. öyle sorunlarda hemen göz doktoruna yönlendiriyor hem çabuk iyileşir.

merhabalar kızlar hasta olan bebişlere ve annelerine geçmiş olsun fazla okuyamadım sadece ilk sayfayı okudum biraz işim var.antalyada çok güzel yağmur yağıyor.benim kuzum çok yaramaz oldu sizinkilerde öylemi

Hosbulduk Öznurcum aslinda ben cok eski üyelerdendim ama bir ara giremedim girmeyincede sifremi unuttum bende yeni sayfa actim eski kullanici ismim(sari papatyam)di eskilerden varsa hatirlayan olacaktir emini 2 sene önce kayitliydim.Neyse canlarrr ben kaciyorum kizim uyumusken is yapayim bir ara yine girerim mucuk mucuk...

Slm canlarım hepinize yağmurlu da olsa güzel bir gün diliyorum.hepinize dilekleriniz için teşekkürler birtanelerim.
Dün misafir vardı giremedim.sonra eşi izin almıştı k.validemi görmeye gitmek için.yoğun bakım olduğu için sadece 13.30-14.00 arası 3 dk izin veriyorlarmış.iyiymiş durumu şükür.
Akşamüzeri dolaşmaya çıktık osmanbey’e. Evkur mağazaları var ya oraya gidip elvin’e karyola baktık.büyüyen ne şekilde koyarsak koyalım odamıza sığmadığı için büyümeyenlerinden almaya karar verdik.beğendik bir tane.kampanya varmış haziranda ödemeye başlamalı.yarın gidip ısmarlayacağız.resmini nette bulursam koyarım.

Ayşegülcüm kimse bize ulaşamasın diye dağ evi demiştik biz kaplıca da olur ama ben o kadar sıcağa da dayanamam cnm.normalde yazın güneşte çevirme gibi dönerim yanayım diye kalkmam şezlongtan bizimkiler dalga geçer benimle ama kaplıcaya dayanamam herhalde.

Kezboşum geçmiş olsun cnm.böbreklerde belirginlik ne demek?ay üfürümün geçmesine çok sevindim cnm.sude’min de inş diş değildir dediğin gibi çok gerideyse çıkması da zor diğer dişleri de etkiler.ay yavrularım düzelsin bir an önce.aşılarını da olmuşlar.elvin de 16sında olmuştu onları ben de fitil yapmıştım 3 aralıksız uyumuştu :) sağlık bakanlıgının aşı takvimine göre öle oluyormuş artık.listeyi göstermişti hemşire bana..

Selmacım sıkıştır o seni sıkıştırsın sıkışa sıkışa ikna et kocişini cnm :) ısrar ettiğimizi süleee :)sonradan okudum ay ne güzel yakında sen de netleneceksin ohhh :).istanbl’a geldiğinde beklerim cnm yaza

AHHH tuğbişim gelcem gelcem de ne zaman içim gidiyo walla size gelmek için.san gelmiş lohusayken bana da geldi.ama bana babammış gibi geldi.yürümüyordu sanki ayaklarının üstünde kayıyordu.kalk dedi bana gel dedi ben de gitmedim bekledi başımda dua okumaya başladım kayar gibi çıkıp gitti odadan.ay şimdi bile düşününce sinirim bozuluyo

Elifcim cnm eşin ne güzel yapmış çok sevindim akşamının güzel geçmesine,hergünün daha güzel olsun inş cnm bir öncekinde..(hepimizinnnn)

Sehercim maşallah oğluşlarıma ne güzel kiloları Allah nazardan saklasın.herşeyi de yiyorlar :)sen hala iyileşemedin mi cnm?

Banucum aşı oldu mu nasya?bir sıkıntısı olmadı inş.maşallahı var kuzumunda yerim ben onu.eşinin de seher gibi bir yerleri açıkta kalmış :) önce kolum falan diyince korktum kalbine bir şey mi oldu diye.işle ilgili sıkıntısı falan varsa ondandır rüyası,ömrü uzamış sağlıkla inş..

Arzucum nasıl oldu yiğit’imiz?

Sedefcim hiç sıkma kendini maşallah kilosu güzel cnm baharda bütün bebişlerimiz serpilir,sağlıklı olsunlar da dediğin gibi büyüyorlar büyüyecekler cnm nasıl olsa

Özgecim demir ilacı kakanın rengini de kokusunu da etkiliyor cnm zaten normalde kokusu genzimi yakıyodu şimdi hepten tıkıyor walla elvin’in de kakası :) altını değiştirirken kopuyorum gülmekten :)

Elfidacım cnm maşallah ece’me yerim ben onu.dün gittik baktık yatak 425e her şeyi içinde bulduk cnm.yarın ısmarlayacağız.evkurdan haziranda başlayacak taksitleri.inş o zamana kadar da durumu düzeltmiş oluruz biraz..hayırlısı işte ne diyim.

Sanemcim geçmiş olsun cnm,dra gittiniz mi öp kuzumu benim için

Süsecim nihayet geldin cnm ben de hep diyordum nerelerde bizimki.geçmiş olsun tatlım.k.validen de münasebetsiz yani.boşver onun lafına bakma sen.senin sıkılmaman üzülmemen gerek cnm.ne güzel aileni görmüşsün Türkiye hasretini gidemişsin boşver.kuzumuz nasıl maşallah resmi ne güzel duruyo.

Ceyacım gözün aydın cnm sen de rahatlamışsındır regl olunca.ben spiral taktırmayacağım o korkuyu atamıyorum.doğum kontrol hapına başlayacağım bir daha ki reglde. Ege’nin de iyi olmasına sevindim cnm kokla benim için

Geldi geldim öznurcum buradayım kuşum :)

Mehtapcım ah bi gel de gör elvin’i hiç durmuyor,devamlı oyun kucak ilgi sohbet istiyor.sanırım hepsi bu dönem aynı.yaramazlığı huysuzluğu yok ama durmuyor :)

Arzu ile msn de konuştuk,cnm inş bir an önce kesesine gönlüne göre ev bulur

Dğer annlerimmmm sizleri öpüyorum ve kuzularımı

kızlar az önce kapı çaldı bebelactan numune geldi
bie önlük(ama kullanamam çünkü ip kısmını o kadar kısa tutmuşlar ki boynuna bağlanmaz) 15lik ıslak mendil,ballı irmikli,pirinçli ve karışık meyveli mama göndermişler.bir de kitapçık

ben geldim temizlik yaptım oh bir hafta ellemem valla bidaha
süse canım çok geçmiş olsun bencede bir tane yeter canım allahım saglık versin kendinidedüşün sakın 2,ciyi düşünme hayatım sen en kötüsünü düşün ille olacak degil ama sen cesaret etme 2,ciye hayatım ne olur bak.kaynananıda ........ allah öyle büyükki kendine öyle bir hastalık verir kimse yanına yaklaşamaz dışardan görünüşüne bile dayanamaz kimse etme bulma dünyası kimsenin ahı kimsede kalmaz hiç sevgi yokmuş kalbinde taş kalpli o denirmi hiç maynak garııııı.elma kısmet belki denk geliriz gıı bacım.nilcim canım bazı bebeklerde gözyaşı olmazmış kızlar hemen numara demeyin gııı azı bebeişlerin gözyaşı damarları geç açılırmış ertuğda az önce pusete vurdu kafayı demirine sevinçten yavrumu nasıl agladı ugundu ya sümükleri bile aktı valla ya içim nasıl parçalandı.ceydacım hadi gözün aydın sende benim gibi geç olanlardansın yani
sefacım elmaların süper görünüyo seneye daha ÇOK TUTSUN MEYVE VERSİN KUŞUM.

kızlar çok moralim bozukk
eşim aradı az önce oğlun herşeyi unutturuyo sana dedi
ne varki dedim hatırlamam gereken..oda kocacnın doğum günü dedi.bugün doğum günü okadar dalgınım ki tarihten haberim yok.ee çocukla bi başıma..normal değil mii
özür diledim kutladım ama kabul etmedi.
gelince telafi ederim dedi edemezssin dedii.
napıcam ben yaa

off çocuktan kafa mı kaldıı
insan kocasının doğum gününü unuturmuyaa

anammm nihanımmm döktürmüşssün gülüm yine maşallah sana forumu özet geçmişssin yine ...ohhh elvinimiz rahat rahat uyusun inşallah içindee mışıll mışıll deliksiz erkendenn hemdeee:)

nihancıım kayınvalidenin daha iyi olmasına sevindimi elvinim de geceleri rahat uyur inşallah teni yatağında güle güle kullansın kızım
banada bebelak aynılarını gönderdi bu gün çok kötü beğenmedim
nurcancıım eşler haklı galibaa bazen bende ihmal ediyorum bozuluyo. ama biz de haklıyız yahuu nasıl yetişelim herşeye eminim eşin seni anlayacaktır sonuçta onların kuzucuklarına ayırıyoruz tüm vaktimizi. nice senelereeee

Son düzenleyen: Moderatör:
nurcan kız msnde dedim sana takma..obun biraz anlayışlı olması gerkiyo sen annesin babasın bi yerde ne yaşadığını bilmiyo.valla benim tarihten haberim bile olmuyo.hergün eşime soruyom bugün ayın kaçı ceyda dün sordun ya hayatım bugün bi ilerisi işte diyo.ben dün ne yediğimi bırak su içmeyi unutuyom.sen biraz acıtasyon yap kocana huyunu biliosundur muhakkak hasaas bi noktası vardır ordan gir olaya.sıkma canını arkadaşım

arkadaslar hepinize tesekkürler sizinle konusmak biraz iyi geldi bana Benim canim Egem 8 kilo oldu boyuda 70cm ya sizinkiler nasil?

nihan kız bizde sizi öptük hele elvini ege çok öptü:)ee bana gelmedi kız nihan bana hiç bi yer yollamadı izmir diye mi acaba:)

bende geçen sene eşimin doğum gününü kutlamayı unutmuştum.çünkü o gün doğurmuştum.zaten hediyede alamadığım için, sana en değerli hediyeyi KIZIMIZI verdim diye damardan girmiştim.çokta işe yaradı.en güzel hediye sen ve bebeğim demişti.bende hediye almaktan yırtmıştım.hehehehehe şans işte.şimdi bi pastayla iki kuş vurucam...biri benim minik bülbülüm, diğeri ise deve kuşum........:jeyyar:

süse maus bu arada hastalığın için sıkılma çünkü sıkıldın mı bi okadar daha hasta eder seni.ayrıca her innsan bir rahatsızlk var artık şeker tansiyon bunuda öyle düşün.sen çocuğuna kocana bak.öyle konuşan bi kayınvalideyle de bence bırak altlı üstlü oturmayı suratına bakma.ne demek yaaa öyle konuşmak insanlık dışı cümleler ayıp valla çok kızdım.iyi sakin bi insansın ama değmez iyi yapıosun muhattap olmadan uzaklaş.kendne dikkat et.bu arada 2.yi bende düşünmüyom olsun egelere güzel gelecek hazırlayalım biz:))

suşeciim maaşallah ege paşa ya uzun boyku olacak galiba
benimkiler 8,5 kilo egem71cm, sudenazım68,5 ve aramızda

tubiiciim geçmiş olsun oğluşumun canı acımıştır kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…