Slm canlarım hepinize yağmurlu da olsa güzel bir gün diliyorum.hepinize dilekleriniz için teşekkürler birtanelerim.
Dün misafir vardı giremedim.sonra eşi izin almıştı k.validemi görmeye gitmek için.yoğun bakım olduğu için sadece 13.30-14.00 arası 3 dk izin veriyorlarmış.iyiymiş durumu şükür.
Akşamüzeri dolaşmaya çıktık osmanbey’e. Evkur mağazaları var ya oraya gidip elvin’e karyola baktık.büyüyen ne şekilde koyarsak koyalım odamıza sığmadığı için büyümeyenlerinden almaya karar verdik.beğendik bir tane.kampanya varmış haziranda ödemeye başlamalı.yarın gidip ısmarlayacağız.resmini nette bulursam koyarım.
Ayşegülcüm kimse bize ulaşamasın diye dağ evi demiştik biz kaplıca da olur ama ben o kadar sıcağa da dayanamam cnm.normalde yazın güneşte çevirme gibi dönerim yanayım diye kalkmam şezlongtan bizimkiler dalga geçer benimle ama kaplıcaya dayanamam herhalde.
Kezboşum geçmiş olsun cnm.böbreklerde belirginlik ne demek?ay üfürümün geçmesine çok sevindim cnm.sude’min de inş diş değildir dediğin gibi çok gerideyse çıkması da zor diğer dişleri de etkiler.ay yavrularım düzelsin bir an önce.aşılarını da olmuşlar.elvin de 16sında olmuştu onları ben de fitil yapmıştım 3 aralıksız uyumuştu :) sağlık bakanlıgının aşı takvimine göre öle oluyormuş artık.listeyi göstermişti hemşire bana..
Selmacım sıkıştır o seni sıkıştırsın sıkışa sıkışa ikna et kocişini cnm :) ısrar ettiğimizi süleee :)sonradan okudum ay ne güzel yakında sen de netleneceksin ohhh :).istanbl’a geldiğinde beklerim cnm yaza
AHHH tuğbişim gelcem gelcem de ne zaman içim gidiyo walla size gelmek için.san gelmiş lohusayken bana da geldi.ama bana babammış gibi geldi.yürümüyordu sanki ayaklarının üstünde kayıyordu.kalk dedi bana gel dedi ben de gitmedim bekledi başımda dua okumaya başladım kayar gibi çıkıp gitti odadan.ay şimdi bile düşününce sinirim bozuluyo
Elifcim cnm eşin ne güzel yapmış çok sevindim akşamının güzel geçmesine,hergünün daha güzel olsun inş cnm bir öncekinde..(hepimizinnnn)
Sehercim maşallah oğluşlarıma ne güzel kiloları Allah nazardan saklasın.herşeyi de yiyorlar :)sen hala iyileşemedin mi cnm?
Banucum aşı oldu mu nasya?bir sıkıntısı olmadı inş.maşallahı var kuzumunda yerim ben onu.eşinin de seher gibi bir yerleri açıkta kalmış :) önce kolum falan diyince korktum kalbine bir şey mi oldu diye.işle ilgili sıkıntısı falan varsa ondandır rüyası,ömrü uzamış sağlıkla inş..
Arzucum nasıl oldu yiğit’imiz?
Sedefcim hiç sıkma kendini maşallah kilosu güzel cnm baharda bütün bebişlerimiz serpilir,sağlıklı olsunlar da dediğin gibi büyüyorlar büyüyecekler cnm nasıl olsa
Özgecim demir ilacı kakanın rengini de kokusunu da etkiliyor cnm zaten normalde kokusu genzimi yakıyodu şimdi hepten tıkıyor walla elvin’in de kakası :) altını değiştirirken kopuyorum gülmekten :)
Elfidacım cnm maşallah ece’me yerim ben onu.dün gittik baktık yatak 425e her şeyi içinde bulduk cnm.yarın ısmarlayacağız.evkurdan haziranda başlayacak taksitleri.inş o zamana kadar da durumu düzeltmiş oluruz biraz..hayırlısı işte ne diyim.
Sanemcim geçmiş olsun cnm,dra gittiniz mi öp kuzumu benim için
Süsecim nihayet geldin cnm ben de hep diyordum nerelerde bizimki.geçmiş olsun tatlım.k.validen de münasebetsiz yani.boşver onun lafına bakma sen.senin sıkılmaman üzülmemen gerek cnm.ne güzel aileni görmüşsün Türkiye hasretini gidemişsin boşver.kuzumuz nasıl maşallah resmi ne güzel duruyo.
Ceyacım gözün aydın cnm sen de rahatlamışsındır regl olunca.ben spiral taktırmayacağım o korkuyu atamıyorum.doğum kontrol hapına başlayacağım bir daha ki reglde. Ege’nin de iyi olmasına sevindim cnm kokla benim için
Geldi geldim öznurcum buradayım kuşum :)
Mehtapcım ah bi gel de gör elvin’i hiç durmuyor,devamlı oyun kucak ilgi sohbet istiyor.sanırım hepsi bu dönem aynı.yaramazlığı huysuzluğu yok ama durmuyor :)
Arzu ile msn de konuştuk,cnm inş bir an önce kesesine gönlüne göre ev bulur
Dğer annlerimmmm sizleri öpüyorum ve kuzularımı