2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay nurcannnnnnnn bugün evlilik yıldönümümüz gı bacılar unuttum amannnnnnnnnnnnn ya yarım saat sonra kuşum evde ya aman nasıl unuttum ya neyse olsun ertuğ var bu yıl hediyeside oğlumuz olsun 3 yıl bitti hala aşkla yaşıyoruz allahım ayırma bizi aşkımızı hep taze tut inşallahhhhhhhhhhhh

nihancım geçmiş olsun kayınvalidene canım.inş yakın zamanda sağlığına kavuşur.yavrumuzun yağağıda hayırlı olsun.güle güle uyusunda büyüsün...öp yerime minik cadıyı...

nihanım canım geçmiş olsun kuzum biranönce iyileşir k.validen inş.canım.krzban kız hala aglıyo ya durup durup şakır şakır akıyo gözyaşı ya agrı nkesici verdim ya baya vurnuş demekki .

mavişşşşşim eşine nice seneler birlikte uzun ömürler versin size canım...

tuğbacım aynı dileklerim senin içinde geçerli.birlikte uzun ve huzurlu seneler geçirmenizi diliyorum...

kızlar bugün hediyeleri unuttuysanız akşama eşleriniz acısını çıkarır artık :jeyyar: valla yandınızzzzzz kafamçokkarıştı

deprem olmayacak die seviniyoduk ama ... bu gidişle olabilir gibime geliyor bu gece...delikafadulden

heh bende unuttum yaaaa bugünde temizlik yaptım kendim bi o kadar pasaklıyım saçımı bile taramadım buğün düşünün ertuğda durup durup aglıyo vc ye bile zor gittim geldim

tubiciim canım arkadaşım ne güzel yazmışsın allah sizi hiç ayırmasın, sevgiyle aşkla uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle. aslında ertuğ hatırlatmış sana annesi çocuğum anlatamayınca kafasını pusetlere vurmuş. şaka bir yana uyuklamıyor dimii

nihanım canım geçmiş olsun kuzum biranönce iyileşir k.validen inş.canım.krzban kız hala aglıyo ya durup durup şakır şakır akıyo gözyaşı ya agrı nkesici verdim ya baya vurnuş demekki .

canım şişme falan var mı? hay allah kusma falan olursa dr 'a götür.ihmal etme tuğbacım.hay allah canı yandı demek ertuğumun....kıyamam hiççç....:çok üzgünüm:

neyse bizde gece bişeler yaparız panikatak kız mavişin kocası uzakta ama bizde deprem olur söylim valla eee olsun artıkın dimi yaaa ay ilk gecemiz aklıma geldiiiiiiiiiiiii vah vah

sagolun kızlar kız çok vurmadı kız hafif kafasını çevirince degdi sadece benimki çok nazlı anam neler çekiyorum ben bunun elinden artık geceye kadar ağlar öyle vurma degil canlarım ya ay bu kız gibi çok nazlı ya kız olsa bu kadar nazlı olmazdı ben boşunamı başka bebek istemiyorum ay ay tükrüğü genzine kaçsa başlıyo aglamaya dakikalarca bişe desen ses tonun degişikse dudaklarıı büzüp aglıyo yavrum nazlı pamuğum benim

neyse bizde gece bişeler yaparız panikatak kız mavişin kocası uzakta ama bizde deprem olur söylim valla eee olsun artıkın dimi yaaa ay ilk gecemiz aklıma geldiiiiiiiiiiiii vah vah

ayy sorma aklıma getirdin şimdi.ne kötü bi geceydi.ağlamıştım korkudan.ne komik değil mi.bide nişanlıyken evli tecrübeli kadınlar HİİÇÇ KORKMA ARI SOKAR YA ONUN GİBİ derlerdi.bende ona inandırmıştım kendimi.aman tanrım o ne acıydı öyleeee.zaten sıkıntısı daha düğündeyken sarmıştı beni ..millet oynuyordu ben kara kara düşünüyordum....balayındanda bişi anlayamamıştım zaten... kabus gibiydi.inş bekar arkadaşlar okumazlar.etkilenmesinlerrrrr.... valla saati söle ona göre bu gece dışarda yatalım.deprem meprem olur neme lazım sırnaşık şey

zordu ama ok süperdi ya o an tek beden oluyosun işte dur kız deprem olmaz belkim ertuğ durursa olur böyl zamanlarda benim oğluş hiç uyumuyo dakika başı kalkıyoda kendimi pek heveslendirmiyorum artık seneye güzel bişeler yaparız masalar yemekler mumlar seksi kıyafetler amma yazdım he bende dünden razıymışım şeye hee

ay ilk geceyi hatırlatmayın.....benim ilk gecem olmadı 12.gecem oldu.balayında bile kardeş gibiydik:))ne arı sokması beee halt etmiş onlarrr ay kabus kabussssss

PANİKATAK alemsin canım güldüm valla okuyunca.

TUĞBİŞ kıss hakikaten senin bu oğlan çok nazlı sanırım.kıyamam ben ona öpüyorum nazlı oğluşumuzu.

bu arada kızlar nasya dün aşı oldu demiştimya,ateşi olmadı ama çok huzursuzlandı.hiçbişeyden memnun olmuyo mırıldanıp duruyo bende calpol bittiği için paronox fitil vereyim dedim ama bastı yaygarayı çok ağladı canım benim gözlerinden yaşlar döküldü emzirmeye çalıştım ama emmedi.offf çok canım sıkıldı ya onu öyle bıraktım işe geldim aklım evde kaldı.

Nurcan cım akşama bi süpriz yapta gönlünü al kocişinin...
tuğba nice nice nice güzel senelere ALLAH AYIRMASIN cnm
Nihan'cım bilmiyodum cnm çok geçmiş olsun

bencede ilk gece ceydanın dediği gibi tam bir kabusssssstu.hatırlamak bile istemiyorumm.

aboooooooo :1shok::1shok::1shok:

kıs tuğba alemsin heeee güldürdün beni. Eray kardaşçazımı kapıda yakalama bu akşam Allah muhafaza delikafaduldendelikafadulden

bizimki ilkj gece değil kızz banu ne ilki diyom ya 12.gece:))))5 senede çıktık artık baktım dalında kuruyo:))

nelerden bahsediyonuz kıs tubaaaaaaaaa
ah ah bende bi anlatsam tam kitaplık yane:)))))))))))))))))))))9999999999999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…