zordu ama ok süperdi ya o an tek beden oluyosun işte dur kız deprem olmaz belkim ertuğ durursa olur böyl zamanlarda benim oğluş hiç uyumuyo dakika başı kalkıyoda kendimi pek heveslendirmiyorum artık seneye güzel bişeler yaparız masalar yemekler mumlar seksi kıyafetler amma yazdım he bende dünden razıymışım şeye hee
PANİKATAK alemsin canım güldüm valla okuyunca.
TUĞBİŞ kıss hakikaten senin bu oğlan çok nazlı sanırım.kıyamam ben ona öpüyorum nazlı oğluşumuzu.
bu arada kızlar nasya dün aşı oldu demiştimya,ateşi olmadı ama çok huzursuzlandı.hiçbişeyden memnun olmuyo mırıldanıp duruyo bende calpol bittiği için paronox fitil vereyim dedim ama bastı yaygarayı çok ağladı canım benim gözlerinden yaşlar döküldü emzirmeye çalıştım ama emmedi.offf çok canım sıkıldı ya onu öyle bıraktım işe geldim aklım evde kaldı.
Nurcan cım akşama bi süpriz yapta gönlünü al kocişinin...
tuğba nice nice nice güzel senelere ALLAH AYIRMASIN cnm
Nihan'cım bilmiyodum cnm çok geçmiş olsun
mavişşşşşim eşine nice seneler birlikte uzun ömürler versin size canım...
tuğbacım aynı dileklerim senin içinde geçerli.birlikte uzun ve huzurlu seneler geçirmenizi diliyorum...
kızlar bugün hediyeleri unuttuysanız akşama eşleriniz acısını çıkarır artık :jeyyar: valla yandınızzzzzz kafamçokkarıştı
deprem olmayacak die seviniyoduk ama ... bu gidişle olabilir gibime geliyor bu gece...delikafadulden[/QUOT
PANİKATAK AHHHHHH CNM BENİM KEŞKE KOCAM YANIMDA OLSA YOK Kİ:1no2:ÇOK ÖZLEDİM.YARIN MAÇTAN SONRA GELCEKTİ AMA PROGRAM DEĞİŞMİŞsenağlama
mavişşşşşim eşine nice seneler birlikte uzun ömürler versin size canım...
tuğbacım aynı dileklerim senin içinde geçerli.birlikte uzun ve huzurlu seneler geçirmenizi diliyorum...
kızlar bugün hediyeleri unuttuysanız akşama eşleriniz acısını çıkarır artık :jeyyar: valla yandınızzzzzz kafamçokkarıştı
deprem olmayacak die seviniyoduk ama ... bu gidişle olabilir gibime geliyor bu gece...delikafadulden[/QUOT
PANİKATAK AHHHHHH CNM BENİM KEŞKE KOCAM YANIMDA OLSA YOK Kİ:1no2:ÇOK ÖZLEDİM.YARIN MAÇTAN SONRA GELCEKTİ AMA PROGRAM DEĞİŞMİŞsenağlama
hmmm maçta demek CADIARZU.yorgun olur o şimdi.yoksa evdede bi güzel maç olurdu amaaaaa neyse .artık gelinceye kaldı.... (şaka canım şaka.... espri anlayışına sığınarak aramızda şakalaşıyoruz işte.ama bu gece benim kaçışım yok gibi.adamı ne zamandır boşluyoruz....bebek olunca galiba böyle oluyor çoğumuz...) kızlar masaları falan tutun bu gece sallanmasın nolur nolmazzzzzzzz....benim yüzümden hasar görmesin eşyalarınız gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?