2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceyda cım sizinkide tam bir acayip olmuş sanırım 5.geceyi iyi beklemiş senin kociş

ben ağlayınca gözyaşlarımı görüp acımış yarıda kesmişti olayı.sonraki gece devamı gelmişti yine ağlama numarası yapmıştım ama tutmamıştı.bende GÖZLERİMİ KAPARIM ,VAZİFEMİ YAPARIM MİSALI MECBUR BOYUN EĞMİŞTİM hhehehehehe delikafadulden

hahahahahaha ay tuğbacım çok yaşşaaaa emii....güldürdün beniiiii....

çookkk tatlı kızın maşşallahhh .allahım nazardan saklasın.yanakları ısırırım ben onun.fitil alan her bebek çok ağlıyor yakıyormuş içini çünkü.kıyamam gözyaşlarına.ateş düşürücü değil mi o fitil.boşuna vermeseydin.aşıdan sonra her bebek huysuz oluyor canım ya.ben ateşi olmadığı sürece ilaç vermekten yana değilim aşı sonrası...öp yerime nasya cığımı

sağol teyzesi.ne biliym çok huzursuzdu belki biyeri ağrıyodur diye verdim,ama içm acıdı ağlamasına bu arada senin bebeğinin adı ne canım.bende oınu öpüyorum annesi.

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum bebişleri öpün benim yerime.

(tuğbaa kıs yarın bekliyoruz bakalım haberlerini.))

Nurcan cım akşama bi süpriz yapta gönlünü al kocişinin...
tuğba nice nice nice güzel senelere ALLAH AYIRMASIN cnm
Nihan'cım bilmiyodum cnm çok geçmiş olsun

AHH CANIM BENİM NE GÜZEL SÖLÜYOSUNN..AKŞAM OLSADA EVE GELSE NE GÜZEL OLURDUU.AMA EŞİM ŞEHİR DIŞINDA 1 AYDIRDA GÖRMÜYORUMM.DOĞUM GÜNÜNÜDE UNUTTUM.TLF GELİNCE AFFETTİRCEM DEDİMM..:teselli:VALLA BAKALIM GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ DEDİİ:1shok:

sanemmm nörüyonuzz depremmi olcek evdee:))) buraya kadar gelmez korkmaa istdakiler tutun kızlar eşyalarııı :))

AHH geceleri uyusa ayşegülcüm gündüzleri böle 15 dk uyuyo işte 2-3 kere gece laylaylom hanımefendi :)

Nurcan’cım cnm eşinin doğum günü kutlu olsun hayatım olur böyle şeyler üzülme tüm zmaanımız bebeişlerimiz daha neleri unutacağız kim bilir :) telafi edersin sen o bi gelsin de izine tekrar !!!!

Süsecim maşallah egeye :) elvin 9.600 gr ve 68 cnm cnm 6.5 aylık olduk bizde :)

Ceyda’cım kız yoksa ege kızımı beğendi mi? :) ben de tocaman öpüyorum oğluşumu

Sanemcim saol cnm benim öperim teyzesi sen de öp prensesini :)

Tuğbiş kızzzzz sende mi unuttun ayol anam unutan unutana :)gece ne yapceksiniz kııı?basalım mı heee :)))) Allah ayırmasın sizi neşeniz eviniz daim olsum aşkuuummmm.ertuğ’uma da geçmiş ossunnnn öpüyom oğluşumuuuu

İyi akşamlar banucum öpüyorum siziii

Arzu nihayet gelmişsin cnm

Herkes coşmuş ayol yavaş yavaş başa mı vuruyo yoksammmm :) benim kocama vurdu walla malum bizde hala tık yok

nihan kız affına sığınarak az espiri yapcem sana :)) sizin kavuşmanız fena olcek desenee ist değil türkiye sallanırr bende tutarım eşyalarrıı kafamız yarılmasınn dimi:))

maşallah eylülüme daha tam göremedim desem yeridir geldi hayatım ama ertuğ durmuyo od ben biraz uzanayım dedi yattı şimdi ben de yoğurt çorbası yapıyorum ertuğa panikatak rahat ol kuşum bizede uğramaz çünküm bizdede deprem olur belkim ondan hihihihihi.anladığım kadarıyla bişe alamamış benim herif malum aybaşında alında maaşı sonunda züüüürt oluyoz olsun maaş alınca gönlümü yapar ama mutlaka alır belkde aldı ama bilmiyoum yazarım ortaya bişe çıkarsa çıkmasada canı sagolsun bende bişe almadım unuttuğumdan ama o unutmuş gibi davranıyorum tirip yapıyorum anaaaam çok fenayım nihanım özelin doluymuş kuşum ya sil bi ara canım.gelde ne izleriz aşkım arşiv geniş kuşum istediğin flm olsun kızlar karadenizli hatun başlamış ay salak bu yaaaaaaaa

kızlarrr coşmuşuz tüh kaçırdım vallaaaaa ben buluşma buluşma derken burdaki buluşmalar daha coşturucu

sagolun canım arkadaşlarım allahım kimseyi ayırmasın mutluluk versin hepimizin evine saglıkla parayla inş.

nihan oğlum eylül ile elvini gözüne kestirdi gibi ama mesafe uzak kuşum anlatıyom anlamıyo ama bakalım kader...tuğbaaa kız hediye verir o sana bu akşam sen üzülme canım:)))hadi bakalım istanbulun bekleenen depremi bu akşammış meğer bak görüyon mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…