arkadaşım Geçmiş olsun, Omzun ne durumda şimdi , ne güldüm yaaa c
Tuğbaaa,
ay korktum kız sana gelen Zebanimiymiş neee uyy. bende Samsunluyum , selam söyle hemşerime :) kız nasıl umuttun yıldönümünü
:) ne almış hediye, sen zaten vercen ona hediye
mür boyu mutluluklar Allah muhabbetinizi artursın , mutluluğunuzu daimi eylesiinnn
SüSSEMAUS
canım geçmiş olsun, üzüldüm, dilerim kriz tutmaz birdaha. Ana gibi Yar olurmu hiç. k.validen çok ayıp etmiş. ama
şanslısın eşin seni destekliyor kıymetini bil. dilerim uygun bir ev bulursunuz canım.
PANİTATAK
canım benim kızımdada kayma var, 2. ayda emin olduk kendi dr ben demeyince işey demedi , 4. ayı tamamlamasını
bekledik, göz doktora geçen ay gösterdik,
gözdibinde tümör var ise belirtilerinden biri de kayma, çok korktum ama Allahtan yokmuş, kayma içinde başka bir doktora daha
götüreceğim tekrar
KıŞ GÜNEŞİ, kız yollada taze taze kulüp bebeklerine yedirelim :) Hahahaha, ilahi özendiriyorsun, allahtan Hamile değiliz
KEZBAN Ece, sürekli gözlerini ovmaya başladı acaba nedendir , ayyy çok iyi hemde h
NİHAN , canım benim şimdiden Elvinimin Yatağı hayırlı olsun, yaa heğ aklımdaydı, hepsi içinde olarak fiyatta süper.
Ayy güzel Elvinime güzel uykulr diliyorum içinde
MAVİŞŞ, ayyy Eşin san çok kırılmış anlaşıln , en şuh halini takın geldiğinde, vaziyeti kurtarmak için
elinden geleni ortaya koyacaksın artık
Doğum günü kutlu olsun eşinin