2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol Nihan'cım ve Tuğba'cım 5 aylık oldu Allah daha fazlasını göstersin..

kıs ceyda ben İzmir'e kız vermem heeeeeeee çok uzak anam dayanamam hasretine

tuğbacım nice beraber mutlu sağlıklı senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer allah sizi yani 3 ünüzü birbirinden ayırmasın ömür boyu mutluluklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
tabiii bizi ve herkeside ayırmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım Geçmiş olsun, Omzun ne durumda şimdi , ne güldüm yaaa c

Tuğbaaa,
ay korktum kız sana gelen Zebanimiymiş neee uyy. bende Samsunluyum , selam söyle hemşerime :) kız nasıl umuttun yıldönümünü
:) ne almış hediye, sen zaten vercen ona hediye mür boyu mutluluklar Allah muhabbetinizi artursın , mutluluğunuzu daimi eylesiinnn

SüSSEMAUS
canım geçmiş olsun, üzüldüm, dilerim kriz tutmaz birdaha. Ana gibi Yar olurmu hiç. k.validen çok ayıp etmiş. ama
şanslısın eşin seni destekliyor kıymetini bil. dilerim uygun bir ev bulursunuz canım.

PANİTATAK
canım benim kızımdada kayma var, 2. ayda emin olduk kendi dr ben demeyince işey demedi , 4. ayı tamamlamasını
bekledik, göz doktora geçen ay gösterdik,
gözdibinde tümör var ise belirtilerinden biri de kayma, çok korktum ama Allahtan yokmuş, kayma içinde başka bir doktora daha
götüreceğim tekrar

KıŞ GÜNEŞİ, kız yollada taze taze kulüp bebeklerine yedirelim :) Hahahaha, ilahi özendiriyorsun, allahtan Hamile değiliz
KEZBAN Ece, sürekli gözlerini ovmaya başladı acaba nedendir , ayyy çok iyi hemde h

NİHAN , canım benim şimdiden Elvinimin Yatağı hayırlı olsun, yaa heğ aklımdaydı, hepsi içinde olarak fiyatta süper.
Ayy güzel Elvinime güzel uykulr diliyorum içinde

MAVİŞŞ, ayyy Eşin san çok kırılmış anlaşıln , en şuh halini takın geldiğinde, vaziyeti kurtarmak için
elinden geleni ortaya koyacaksın artık Doğum günü kutlu olsun eşinin

bana da bebelactan numune geldi bı gün o önlük ne öyle ipleri o kadar kısa ki çocuğun boynuna nasıl bağlanır 3 tane de denemelik kaşık maması koymuşlar 15'lik ıslak mendil ve 1 kitap
kızlar amma kaynatmışsınız ha oku oku bitiremedim

kız nihan bak sırf senin için evi boşaltırım kaynanamda kalırım valla ..Nedenmi ee evi size tahsis etmek için karı koca ev mi yıkılır sen mi istanbul mu bilmem valla yeter gari be kaç ay bekletmişin herifi 2 dk ya sıkıştır bari olurmu öle :))))))
Tuğba anam bak yapma etme yakınız şurda sallamayın ortalığı bulan var bulamayan var yapmayın gözünüzü seveyim ....
Ahh öznur anamda senin gibi diyodu ben uzağa kızımı vermem diye de büyük konuşmıcan bak hatun izmirden istnbul a verdi kızını ..kader ...
Arzu kız ne güldürdün beni millet orda yatak ilk gece derken sen bana bebelactan numne geldi yazmışın ya birden olay koptu bende :))))))))

Tüm anneler hepinizi çok seviyorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile

kıs iki dk bırakmaya gelmiyosunuz istanbulu bile yıkmışsınız haaaa
tuğba nice yıllara canım
herkese ii geceler

kıslar yine kaynatmışınız neler neler:jeyyar:

tubacım eşinle bir ömür boyu mutlu sağlıklı senlere inş...
nurcancım bebişler doğdu doğalıda iyice unutkan oldukk..eşinin sanada hak vermesi lazımm:):)

geçen cumarteside benim eşimin doğumgünüydüü ben hergün hatırlattım kendimee takvimide 24 ocakta tuttum hepp:roflolasta yaptım en sevdiği yemeği yaptımhoşuna gitti tabiiisırnaşık şey
eylül hanımda 5 aylık olmuş maşallahhhkaydirigubbakcemile3
nihan elvinin yatağı hayırlı olsun güle güle yatsınn prenseskaydirigubbakcemile3
kezban maşallah egeye sudenaza ne güzle kilo almışlarr
kıs arzu ecnas hanımdamı bize mesaj yazmaya başaldı..yerim ben onun küçük parmaklarını...benimkide ben yzarken dikkatle bakıyoo...sırnaşık şey

öptüm sizleriii ve bebişlerinizi..a.s.

nerdesiniz kıslar????????? ben geldimmmmmmmmmm

offff misafirliğe gittik zor geldik eylül çığlık çığlığa gittiğimden de bişey anlamadım. herzaman yediği sütlacı bile yemedi orda gözünden yaş geldi ağlamaktan acayip huysuz oldu eve geldik 120 cc mamayı içti orda ağzına sürmedi evi arıyor heralde neyse salladım uyudu şimdi bende yarınki yemeği yapıyorum napim gündüz yetişmiyor benim cadı hiç durmuyor.

hehe bu arada kocam ilk defa bıyık bıraktı zübük gibim bişi oldu hiçç hoşuma gitmedi
tuğba kıs yatmadınmı sen bakim???

kübra nasılsın hayatım ???
sefa nerelerdesin sen gözükmüyon hiçççç

iyiym öznurcum uyttum ömer efeyii biras bakim dedim foruma...
kıs benim oğlanda öle gitti yerdedurmuyo sıkılıyo ağlıyoo eve gelince rahatlıyo gülücükler atıyoo...
ama alışveriş mekezi,hastane gibi yerledede şaşkın şaşkın çıutını çıkarmadan bakınıyoookaydirigubbakcemile3
kıs yemek ne yapıyonn..
bende basen erken yapıyorum akşam yemeklerinii...bide bunlar tam yemek yapcan vakit mızmızlanıyolar yaa...
bend eömer efeye pirinç unu verdim kızlarr severekk yedii kuzucuğummmmmkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin öznürcum gerçekten çocuklarla bi yere gitmek çok zor oluyo benimkide öyle hep mızmız ağlıyor sıkılıyorlar heralde eve gelelim gıkı çıkmıyor ama dışarda kübranında dediği gibi hiiiiiç sesi çıkmıyor valla işini biliyo bizim ufaklıklar :1rolleyes:

ertuğu pusette ileri geri uyutmaya çalışıyom aşkım ya kolay gelsin heee ne yemek yapıyosun şanzuman mıydı şadumanmıydı neydi anaaaaam öyle kele kele uy telledim hah bir sütlaç yamış taş gibi ay ne güldüm köfteler çig anaaaaaaam dedim ya bu kadar olsun.afiyet olsun efe me kübracım.çok sagolun kızlar iyi idlekleriniz için.ne alacakmış benim kociş biliyonuzmu ekmek alacakmış yarın papatya ekmek hemde onu alcam diyo bende gülünce daha ne istiyosun bu devirde ancak onu alabiliyorum artık diyo ne güldüm yeri gelecek buna sevinecez bu devletin yüzünden malesef ay başında maaşı alınca canın ne istiyosa onu alcam canım dedi ay uyumuyo sıpa ya

kızlar bi süre yokum mamsını yediricem uyutucam gelirim yine zaten sayfa açık kalcak yanıııııı

sorma Nimet'cim ya aynen öyle hiçççç rahat yok napalım tek yaramas çocuk bizde yok dimi??

kübra uyuttun ömer efe'yi kaçtın hemen

tuğba kıs o ŞANZIMANA ( kocam şanzıman dio ona) bende çok güldüm. hele Hasan dio ya yedim abla yedimde bu pişmemiş çiğ :roflol::roflol:
benimde menümde ciğer var eşim suratı astı yemem ben bunu die. aslında bende hiççç sevmezdim ama babam manyak yapar zorla alıştırdı beni arada yapıyorum . o yemesin kardeşimle ben yicem . bıktım ya benimki acayip yemek seçiyor onu yemem bunu yemem al ŞANZIMANIN taş gibi sütlacını ye ozaman delikafaduldendelikafadulden

sadece bizimkiler yaramaz değil ayrı ayrı huy değiştircekler şimdi herşeye merakla bakıyolar sonra bune bune diye sorcaklar bişey söylediğimizde neden diye sorcaklar ay valla çok ince iş bunlar sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar
şadumana gelince kadın gerçekten çok saf yahu bişi görmemiş sanki hiçbi yenilikten haberi yok kadın resmen tatlı pilav yapmış:roflol: eylülcüm nasıl uyudumu

Eylül uyudu Nimet'cim DU BAKİM WALLAHİDE UYUMUŞ hihoyyythihoyyyt
ya öyle cnmcım sağlıklı olsunlarda gerisi tatlı yorgunluk

şanzımana saf demek az kalır düşinim :uhm::uhm: o kadını anlatacak kelime bulamadım..
ya en çok puanlamaya üzüldüm resmen kadını 1. yapacaklar ya o Belgin Doruk varya 7 verdi pesssssssss dedim.

öle valla ama kadın 3 tabak çorba yemiş 7 vermese şazuman onida pıçahlardusırnaşık şey
canım ben kaçıyorum filmim başlıcak az sonra iyi geceler
öptüm seni ve fıstığını

kimse kalmamış yeni uyuttum ay durmadan uyanıyo buğün yine bende yatayım bari uykumdan gözlerim sulanıyo temizlik yeemk derken mahvoldum buğün ya bende yattım hayırlı geceler kızlar

merhabalar kızlar ıyı gecelemrı dıyım gunaydınlarmı dılım neyse hayırlı gunler hepınıze bugunkı ılk gunaydında benden olsun sagolsı nilsu uyanırdı kac saattır uyanıgız aglamıyor sadece cıglık atıyor off gece gece cekılmıyorlar yaa nese sızde bayagı bı sayfaları doldurmusunuz hmm aklımda kalan nıce senelere canım esınle ertugla mutlu oöur dılerım oznurcum bosver canım eslerde arada sırada degıslılık arıyorlar galıba:) ya kızlar sız coccuklarınızın durmadıgından sıkayetcısınız ya bızımkıde tam tersı mısafırlıkde fıkır fıkır muhabbet oluyor yaa nasıl dınlıyor kendınce cvp verıyor tabı ıttımız yerde kızmla ılgılenırlerse hayatta sıkılmazz kendı arabasında dısarı cıkıncada malum hıc tıt yok seyır halındede sesı cıkmaz zilliin valla bukadar kuculker nasılda anlaıyorlar herseyı kubracım yarasın ogluna cocuklar pırınc ununu sevıyorlar canım bızımkıde bayılıyor ona nimetcım evet canım konusmaya baslayınca sureklı soru sorarlar bıldıklerı halde bıle bune dıye soran bebısler var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…