2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diiileeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkk a.s.
canım beniiim yaaaa
çoook sevindiimm, böyle bi içim rahatladıııı, Allah tamamına sağlıkla sıhhatle erdirsin inşalllaaaahhhhh a.s.

canım yaaa çok sevindim a.s. kızını sağlıkla kucağlaman dileği ile
şimdi sıra panikatak . kalacakra ve sgselçuk hadi güzel anneler iyi haberler gelecek sırayla a.s.

kızlarrr ne güzel çıkmışsınız öyle bayıldım valla ... bebişlerinizi allah korusun maşallahh
Elvinciğim bende öyle bi oldum gibi yarım dünyayım bende senle yarışırım yani her konuda :hooray: hehehehe
bende becerebilirsem koyarım resmimi kızlarrr

arkdaşlar herkese günaydın. bugün yine canım sıkkın olarak başladım işe. hamile olmasam çoktan başka iş bulurdum ama. doğum izninden sonra dönmiycem buraya da doğum iznine kadar nasıl dayanıcam bilmiiiyorum. neyse canınızı sıkmıyım herkese hayırlı cumalar :a015:

diloşşşş çok sevindim canım temiz çıkmasına...Süper yaa.. Hep güzel haberler alıyoruz... Sırada dediğin gibi panikatakcımda... onunda bize vereceği güzel haberleri bekliyoruz dört gözle :smiley-cool:
çok güzel yaaa...

Günaydın bauarada herkeşlere :dance:
bende fotomu koycam az sonra... beni bekleyin anacım a.s.

günaydın canımmm... hayırdır neyin var :a015: niye üzmüşler benim çilekimi... a.s.

günaydddıııınnn fıstıklaarrrr..
çilekciiim noldu yaaaa, seni üzmelerine izin vermee tatlımm.

havva hadi bakalım bekliyoruz bebişinii:)))

kızlar ekliyorum fotomu... ama akşam olunca karınlar dahada sisiyor biliyorsunuz.normalde böyle şiş bir karnım yok hehe (ayrıca size özel böyle giyindim... )
İŞTE BENİM KIZIIMMMMMMMM

:1closedeyes:Kizlar Hepinize Günaydin Hayirdir çilekcim Neyaptilarda üzdüler Seni Kafana Bişe Takma Canimcim .ayy Kizlar Sabah Yine O Iğrenç şeyden Içtim şeker Yüklemesi Için 1 Saat Sonra Alcaklar Kanimi çok Aciktimmmmmmmm.ya Ne Güzel Göbiş Resimlemi Koyunuz Artik çok şirinler Valla Aylinde Sanemde Hadi Havva Sira Sende Bende Akşam çekip Koyayim Bari Kiskandim

kızlar ekliyorum fotomu... ama akşam olunca karınlar dahada sisiyor biliyorsunuz.normalde böyle şiş bir karnım yok hehe (ayrıca size özel böyle giyindim... )
İŞTE BENİM KIZIIMMMMMMMM

SENİNDE KARNIN KOCAMAN İŞTE KÇÜK DİODUN BİDE ÇOK ŞİRİN OLMUŞSUN CANIM YA AKŞAM BENDE KOYACAM BAKALIM UMARIM KORKMASSINIZ:bbo:

İŞTE BENİM KIZIIMMMMMMMM

havvaaaacııım maşallaaaah diyeliimm..
çok şirin gözüküyosunuuzzz sende kızındaa:)))
allah nazarlardan saklasıııııınnn :))))

SENİNDE KARNIN KOCAMAN İŞTE KÇÜK DİODUN BİDE ÇOK ŞİRİN OLMUŞSUN CANIM YA AKŞAM BENDE KOYACAM BAKALIM UMARIM KORKMASSINIZ:bbo:

Akşam yemek sonrası karnım çok şişiyor malum. normalde bu kadar şiş değil yaa :uhm: diyorum yaa dolmuşta ayakta gitmek zorunda kalıyorum. :smiley-cool::smiley-cool:

hadi canım senide bekliyoruz. sende koy resmini senin oğluşunu da görelimsırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşlar hepinizin reimleri çok tatlı allah sizi nazarlardan korusun ya benim patronum problemli bi adam dediğim gibi az kaldı sabrediyorum. düşünsenize bana doğum izni falan yok diyo böyle bişey varmı. doktora gitmek için binbir tane laf işitiyorum birde öğlende işe döndüğüm zaman bende doğuma gittin sandım gibi saçma sapan şeyler söylüyo bunlar tabi işin hamileliğimle olan sadece bir kısmı. diğerlerini yazsam roman olur. zaten ağrılarım bana yetiyo hiç çekilmiyo yani

İŞTE BENİM KIZIIMMMMMMMM

maşallah maşallah havacığım senin kız seni geçecek wala :dance: çok tatlısınız allah nazarlardan korusun sizi kızlarrr

İŞTE BENİM KIZIIMMMMMMMM
günaydın kızlarrrrr...ne güzel çıkmış göbişin.çok ta şıksınız kızınızla birlikte efendim..ne güzel olmuşsunuz...yerimseniben

ayy canım benim yaa.. aynı dertten bende muzdaribim... benim müdür bana çocuğu aldır deme cesareti bile buldu kendinde... Gecen haftada amniyosentez için izin istemiştim yaa inanmıcaksınız benim çocuğumu aldırmam için izin istediğimi sanmışlar... (Allah korusun) Dün eşinden öğrendim öyle sandıklarını. Adama amniyosentez desem o ne dicek diye açıklama yapmıştım. göbekten su alcaklar, genetik inceleme yapcaklar falan diye. Bizim aptal müdür su alcaklar deyince bebeği alcaklar dediğimi sanmış...Çok sinirlenmiştim dün ama napıyım elden gelen bişey yok (((
canım biraz daha sık dişini... Ben artık kimseyi takmama kararı aldım. Herkes ne düşünürse düşünsün.. sende öyle yap... önemli olan sen ve senin bebeğin. gerisini boşver... Kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım a.s.

TAKMA KAFANA SALLA GİTSİN İDARE ET ŞURDA KAÇ AYIN KALDI CANIM BÖYLE İNSANLAR YÜZÜNDEN KAFAYA HİÇ BİŞE TAKMAYA DEYMEZ TATLIMa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…