2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN..ne kadar yakışıyor bu söz sabahlarahiç kfa yordunmu anlamına?tüm içtenliğiyle çiğ damlalarıyla süslü tazelik...kedere bulaşmamış bebek saflığında bir güzellik..ne merhabanın soğukluğu ne eyvallahın burukluğu hiç biri ona dokunamas size gönülden kalbe seslenen bir duyguyla GÜNAYDINNNNN diyorum

slm kızlar;

elfidacım çok acıyo canım kolum acayıp ısırmış yanı mosmor olmuş.

tuğbiş kıss hala yatıyomusun bu ne uyku canım.

bu arada kızlar nasya dün akşam saat 8 gibi yattı sabah saat 7.30 kadar hiç uyanmadı.bende ne güzel uyumuşum ya.
kızlar kumsecikler yokk uyuyomusunz,bebişler nasıllar.öpüyorum hepsini hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.

eyvallah demeyi bilmeyen srıp sarmalayan öpüp koklayan görünce yüzde güzel tebessüm olan gülücükler saçan günaydıııınnnnnnnnnnn :roflol: salladım valla :))) sefa sen yaparsında ben yapamamı :))) 4 oldum sanırım günaydında da eccük uyim dedimde uyuyamadm buğra bey yüüznden hemen gözler fıldır fıldır:)))
yhaa dün akşamdsa okadar okudum okudum tam cvb yazdım gönderdim baglantı hatası gitti dedi gitmedi yazım sinir oldum .... sonrada çocuklar kalktıı yazamadım bida...

ama genel konuyu gördüm yanii aşnak fişnekti :))))))
benim herifte dün öglen hayalini kurmuş gece çocukları da uyutmaya çalişti ama kendi de uyudu kaldı :)))))) olmadı yanii :)))

banu canım kolun nasıl geçtimi acısı .. ora şimdi okadar acıdan sonra morarmıştır valla.. iikii naasyam yanında yokmuş kıı babsının yoksa bilmiom yani valla...
allahım korumuş..
nurcan canım eşinin dün dogum günüymüş nşce senelre canım beraber ama züüülme kııı affedirisin sen ona kendini sanki onlar hiç hata yapmıomı onlarda bbekleşio heee hiç bizi düşünen yok kııı :)
tugbaa canım inş. bir ömür beraber olursunuz canım ertuşla da :) nice daha yıl dönümlerine canım :) ama sende unutmuşun unutgan garu :))
nihan canım geçmiş olsun k.validen için allahım inş. acil şifa verir.. elvinimede maşallah çok güzel kilosu canım ..öpüyorum kuşuu..
aklımda bunlar kalmış dünden sonra yine bakarım buğra kıyameti koparıyo ona bakam . öpüyorum sizlerii... grşrz yine

günaydın canım...bişi sorcam.nasyamızın karnını nasıl doyurdun ne verdin hiç acıkıp uyanmadan yatmış tüm gece.banada sırrını versene canım .benimki hala gece saat3 oldumu kalkıyor.emziriyorum.yatıyor...çalıştığım için uykum bölününce çok kötü oluyorum.hele ilk zamanlar 5 -6 kere kaldırıyordu beni...sabah erkenden bide işe geliyordum.zordu yani.şimdi gece 1 kez uyanıyor.bunada şükür tabiii.ama seninki nası yatmış öle maşşallah bıdığıma...kimisi tahıllı mama ver dio ama ben daha ek besinlere başlamadımmm

panikatak canım saat 8 gibi emzirdim baya emiyo ama benim kızım memede yarım saat duruyo.emdi yattı canım 10 gibi kalkacak gibi oldu hemen iyi geceler maması var hero baby nin sütlü armutlu birazda ondan yedirdim sabaha kadar yattı.canım hiç kalkmamış.bu arada benim kızım uykusuna çok düşkündür.büyük insan gibi gündüzleri nadir uyur ama geceleride hiç kalkmaz(maşşallah).

günaydınnnnnnnnn kızlar..
valla bu sefer geçmişe hiç bakamadım..
sehercim dün seni rüyamda gördüm ama girip te anlatamadım foruma.beril çok huysuzdu ve üstelik bende çok yorgundum..hala her yerim ham.kollarım bacaklarım hatta kalçam bile hamlamış..çoktandır böyle temizlik yapmamıştım..
sehercim rüyamda sana gelmiştim..oturuyorduk..valla eşini falan da gördüm hatta evinizde ama şimdi ayrıntılı herşeyi hatırlamıyorum ama sanki ben yemek getirmişim gelirken de onları yedik diye hatırlıyorum..:))
neyse ben beril hanım uyursa biraz uyumak istiyorum bu aralar 4 saatlik uykularla duruyorum bayılacağım birgün...(

:) canım hayırdır inş.:) güzel rüyaymış valla ohh ne güsel ne yediydik kıı :)) afiyet bal şeker olsun bize :) inş. bigün gerçekten beklerim valla:)

selam
kahvaltı faslı bitti geldim şimdide yemek yapıcam
anam ben hiç rüya görmüom kııı gece en az 6 defa kalkıom 5 ten sonrda yarım saatte bir kalkıom 7 de tama m artık hepten kalkıo ne edeces böle bilmiom benim kısım hiç bişey yemediği için mi kalkıo acaba günde 2 kere mama veriyom ek gıda işte oda zorla uykuya hasretim yafff
kıs bırakın siz seheri bise gelin size sobada çay demler mısır patlatırım çok güsel yemekler yaparımmm

banu ne güzel uyumuş senin kızçen beniöki o kadar sık kalkıyor ki anlatamam sabaha kadar 5 kez kalkıyodur valla açlıktan da değil eminim ama illa o memeyi ağzına alacak
panikatak sen şükret 1 kez kalkıyormuş ben de mart ayında başlayacagım işe o zaman ne etcem hiç düşünemiyorum şu an bile o kadar çok uykum var ki
oğlum hiç bir ek gıdayı yemez oldu zaten yeni alıştırıyordum ama en azından meyva sularını ve yoğurdu yerdi gripten sonra onları da yemez oldu.şuruplardan olduğunu düşünüyorum çünkü onları zorla içiriyorum şimdi ne verirsem vereyim ağzını açmıyo sıkı sıkı kapatıyor.

sefacım o ne güzel bir günaydın dı okurken aaaah aaah çekiyor insan
seherciiiiim senin günaydının da bir başka güzel kız sende bişiler var bak özgeciim de seni görmüş rüyasında ben de seni gördüm ve sendeydik. çok misafirperverdin kıpır kıpır hiç oturmadın bile. canım yaaa seni çok merak ediorum ondan herhalde bilinç altıma yerleşmişsin de haberim yokmuş
banucuum maaşallah nasya ma uyusun da büyüsün kuzucuum
özgecim inşallah bu gün dinlenirsin şekerciim. berilin kaka kokusu demiştin ya bizimkilerin de bazen kötü kokuyo ama ek gıdaya geçmeden de vardı burnumuza mandal takıp temizleriz ne yapalım
sedefciim de farketmiş nerede bizim bu ekgıdalar bölümü yaaaaa kim aldı götürdü yineeee sedef bu arada aferin kibar kızıma misafirlikte nasıl davranıcağını biliyor ama sen her yerde böyle söyleme ben ce nazar değer kuzuma
arzucuum kıyamam iyğitime geçmedi mi daha hastalığı. ilaç vereceksin diye emeğini de yiyememiş olsun annesi ısrar etme yemesin bir kaç gün bişi olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydıınn
anamm dökülüyomm toplayınn beni ya grip illeti geri geldiii bu ne kabus bölee (
anamm sefammm şairmi oldun kıss valla heriften ormantik laf gelmiyodu sabaj sabah ii oldu kısss
banu kolun acıyomuş hala inş geçer bundan kelli aranıza yastık koy :))
seher napıyon kuşumm gribin nası olduu ben fenayım he
çalışan ve işe başlayacak tüm annelere Allah kolaylık versin yaa çok zor kızlarr
sefa kızz bu arada free mi takılıyon bacım avatardaki çocukları nettin bak benimkiler hala paçamdaa :))

ayşegül hayırdır neden dökülüyosun yordu mu seni yaramazlar.

bu arada günaydın demeyi unutmuşum hepimizin günü aydın olsuuuun

ben saldımm kısss kıs ayşegül
gülmekten su kaynattım kıssss anammmmm öldürdün beni allahta seni güldürsün
ayşegül canım bis o gribi bitkilerle yendik canım sende yap bi demliğe 1kök tarçın 1 tutam ada çayı küçücük 1 zencefil 4.5 tane karanfil bir tutam ıhlamur 1 de elmanın kabuğu canım kaynat için komple bebişinede az az ver valla hemen geçio bisss kırıldık o illetten önceleri 1 haftada geçiodu şimdi 1 ay sürüo

anaaaaaaa sefaa baganne baana gelecekler sende vardas bende soba yokmu :)))))
ahh siz 5 6 kezmiş benimkini ben bilmiyomsayını valla :))) allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…