2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anammm sefam gül kuşumm valla en ihtiycımız olan şeyy .
kezbanım gribim canım yaa atlatamadımm galiba çok yoruluyorum ondan gitmiyooo
sefaa du ben kalem kağıtla yazayım tarifi yapayım çünkü ilaç la olmuyoo geri geliyo baksana

seher kuşumm sefa ben .sen bi araya gelsek ne hoş olurdu dimii:) 9 küçükbaş 3 de biz büyük başş 12 yapıyoo yatacak yer bulamayız vallaa

Gnydn canlarım ve canlarımın canları,
Az önce popolinden geldi çok şeker bir bayan.numune getirmiş.üzüldüm walla bu yağmurda.
Ben de o gelince uyandım,elvin hn birazdan vıyaklar :)

Ayşegül’cüm walla dediğin gibi Türkiye sallanacak:) ahh bi sallayabilsek ehuehueheu :)sana da geçmiş olsun kuzum aman dikkat et minişlerime geçmesin

Ceydacım kısmet olurda yaza gelebilirsek inş. Kezban teyzesine gitmek istiyoruz size de geliriz yakından görüşürler hayatum :)

Elfida teyzesi teşekkür ederiz cnm ,dün akşam kızımızı da alıp çıktık babasıyla gene osmanbey’e.yatağını ısmarladık.lila-krem istedim.1 hafta 10 güne kadar gelirmiş.yer olmadığı için büyümeyen aldık.onunla da 6 yaşına kadar idare eder sanırım.artık o zaman ki duruma göre inş bir evimiz olursa oda yaparım kızıma.dolaşmakta hoşuna gitti dönüşte yürüdük b.taşa uyudu zillim:)

Özlem’cim walla sıkıştıracak yer yok ki malum babam ve kardeşimle yaşıyoruz.gidecek bir yerde yok size gelek bari yawww :)

Kübracım cnm nasılsınız?eşine de geçte olsa nice seneler cnm

Sefacım çok güzel gnydn olmuş bunun üzerine sahilde güzel bir kahvaltıya götürmek istedim seni walla şeker:) romantikinden :)

Banucum cnm ağrısını alsın diye krem falan sür tatlım koluna,kocan sert seviyo:) adeleli irkek :) ayy ne güsel yaa maşallah ne güsel uyumuş nasya,darısı başımıza.güya 6 aydan sonra düzelirmiş ama nerdeee elvin gece 1 de uyuyo 2.5 gibi mama istiyo sonra 3 saatte bir kalkıp mama istiyo.yani gece 3 kere rahat vıyaklıyoruz :)

diğer annelerim sizleri de öpüyor miniklerimi kokluyorum

ayşegül canım geçmişolsun ben atlattıom g,bi canı ... ama berkayım dün çok kötydü moralim bozuldu aglşadım mutfakta... dün bi kahvaltı etti akşama kadar onla durdu akşamda öksürük bastırdı ilaçta veremedim aç diee... kustu bölee hep su amaa habire kusuyoduu.. bende çorba ısıtım oglum yede daha kusma dedim taam dedi kusarken yine babasının kucagında baba ben ölcekmiyim dioo çok kötü oldum allah korusun oglum olurmu öle şey aç karnın ondan kusuyon dedik yedi yemegi içti ilacı bugün biras ii yavrum ... dn akşam kötüydü benim için ...
kezban canım o senin güzelligin canım inş. beklerim valla buluşmayıda çok isterim bende vaalla .. ama gerçekten öle kıpır kıpırım yhaa öle diolar :) dogru tespit canım öpüyorum seni ve kuzucuklarımı:)

ahh ah keşke ayşegl valla ne ii olurduu 9 çocuk :)))) ohh ohh :)))) valla tepemizde oynarlardı :)) ama sizinkiler büükya onlar bakar dı küçüklere bzide konuşurduk :)))

kızlar buğrayı doyurdumda arda kaldı onuda yediirm çıgırıyo grşrz yine online ama yoqum öpüyom sizi... şunuda halledim ..
nihan canım h geldin öpüyorum sendie:)

günaydın nihancım.popolinin içinde neler var ... ??? banada bugün gelecekmiş.merak ettim

anam kıslar kocişler de iş yok bende kendi kendimize ramantiklik edem dedim kıs çok soğuk elvin nasıl gelemm çay ben şimdi içiom zaten :)))

kıs ben öle mail atamıom biri benim yerimede atsın şu popoline bakemmmm
sitenin içinde olsa yazıyomda outlox bilmem ne yapamimmmm

sefaaaaa rumuzun da değişmiş iyi yapmışsın karıştırıyorduk hep ayşegülle bende değiştirceem rumuzumu

tünaydınlar ay ne güzel günaydınlar dilemişsiniz sayenizde günümüz aydın olur inşallah hasta olan bebişlerimize vee annelerine çok geçmişler olsun sanırım benimkide grip olucak bütün gece uyutmadı beni hep üstünü açıyor örtüyorum tepine tepine yine açıyor evin sıcaklığı iyi ama illa uyurken üşür napcam ben yaaa sabah 5 te tam dalmışım eşimin saat çaldı hadiiii uyandı yine
kızlar ben geceleri bebelacın irmikli muhallebisini veriyorum biberonla içtiği için 125 ml suya 4 tepeleme yemek kaşığı koyuyorum uyku saati 5 e kadar falan uyuyor

bende değiştirmek istiyorum rumuzumu nasıl oluyor banada söyleyin kurtulayım şu hadiamaya dan

tünaydın kızlar banucum ne uyuması anam ya nerde evle uğraşıyorum çamaşır falan malum ertuğun teni çok hassas olduğu içiin kesinlikle tozlu ortamda olmayacak alerjiidepreşiyo canım ya o yüzden 2 günde bir toz alıyorum hep kocişim geldi işten cumartesi sabaha kadar bizimle inş.ertuğu uyutayım birazda ben uzanıcam özgenin dediği gibi belim kolum kırılıyorum ya hepinizi öptüm aman bebelac tan geldi 3 adet tek kullanımlık mama islak m.önlük kitapcık yuh dedim ya herobaby kadar olamamış kendinin daha çok ürünü var ya ayıp ayıp

kolay gelsin tuğbacım canım dinlen biraz yaa dün bahsettiğin filmin adını söylermisin erak ettim

Sefa imajın süper çok güzelsin bu sabah ...
Yaw kızlar benim canım çok acıyo ya napıcağımı bilmiyorum kızım gögsümü deli gibi ıssırıyo kopartacak canım nası yanıyo anlatamam ya ..ben de şöle bi yöntem bulldum uyumaya yakın bi kaç kaşık bişey veriyorum ki aç uykuya dalmıyo ya sonra tam daldığında mememi veriyom o zaman uykulu olduğu iiçin ıssırmıyo tabi bana başka çözüm yolu söleyecek olanınız var mı nolur yardım edin 2 dişli bi canavarın elinde kaldım ....
Hepinizi öpüyorum valla canımın acısından hiçbişi aklımda kalmadı herkes döktürmüş maşallah sabah sabah...:sm_confused:

kızlar merhabalar
bugün herkes zinde bakıyorum çok sevindim.bende öyleyim:)))
kezban hallettim canım o meseleyi:)
nihan kız geldiğini duyiim bi gelme yerim valla sizi bekliyorum lamı cimi yok...
öznurrrr nerdesiiiiinn ittifak kurmak gerek:))anladın sen onuuu
aa bu arada bizde artık geceleri süper uyuyoruz 12 de bir vuruyoz kafayı 11 e kadar 1 kere kalkıo emmeye ama tabi artık yatmadan öncee mamam yiyoz karnımız tok:))darısı tüm gece kuşlarının başına:))

sanem cnm 2şer tane ayrı cins pişik kremi ve 1 tane de göğüs ucu kremi veriyor cnm minik tüplerde ve broşür

hoşbulduk seher'imm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…