Gnydn canlarım ve canlarımın canları,
Az önce popolinden geldi çok şeker bir bayan.numune getirmiş.üzüldüm walla bu yağmurda.
Ben de o gelince uyandım,elvin hn birazdan vıyaklar :)
Ayşegül’cüm walla dediğin gibi Türkiye sallanacak:) ahh bi sallayabilsek ehuehueheu :)sana da geçmiş olsun kuzum aman dikkat et minişlerime geçmesin
Ceydacım kısmet olurda yaza gelebilirsek inş. Kezban teyzesine gitmek istiyoruz size de geliriz yakından görüşürler hayatum :)
Elfida teyzesi teşekkür ederiz cnm ,dün akşam kızımızı da alıp çıktık babasıyla gene osmanbey’e.yatağını ısmarladık.lila-krem istedim.1 hafta 10 güne kadar gelirmiş.yer olmadığı için büyümeyen aldık.onunla da 6 yaşına kadar idare eder sanırım.artık o zaman ki duruma göre inş bir evimiz olursa oda yaparım kızıma.dolaşmakta hoşuna gitti dönüşte yürüdük b.taşa uyudu zillim:)
Özlem’cim walla sıkıştıracak yer yok kimalum babam ve kardeşimle yaşıyoruz.gidecek bir yerde yok size gelek bari yawww :)
Kübracım cnm nasılsınız?eşine de geçte olsa nice seneler cnm
Sefacım çok güzel gnydn olmuş bunun üzerine sahilde güzel bir kahvaltıya götürmek istedim seni walla şeker:) romantikinden :)
Banucum cnm ağrısını alsın diye krem falan sür tatlım koluna,kocan sert seviyo:) adeleli irkek :) ayy ne güsel yaa maşallah ne güsel uyumuş nasya,darısı başımıza.güya 6 aydan sonra düzelirmiş ama nerdeeeelvin gece 1 de uyuyo 2.5 gibi mama istiyo sonra 3 saatte bir kalkıp mama istiyo.yani gece 3 kere rahat vıyaklıyoruz :)
diğer annelerim sizleri de öpüyor miniklerimi kokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?