2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceydacım inş cnm hep onuşuyoruz kezboşumla bi imkanım olmadı ama çok istiyorum.gelirsem görüşürüz mutlaka.

sefacım cnm gel beklerim babam çayı çok sevdiği için biz de hep kaynar :)

cekocuum teşekkürler canımcıım. kaydettinmi ? sen de bana yaz olurmu?
niyanııım elbet bir gün belkide doğum günlerini birlikte yaparız hııı süper olur 3 tane bıcırıkla

ceyda ne güzel uyuyorsunuz siz de valla okurken imreniyorum nerdeeee benim uykular bölük pörçük uyudugumdan bişey anlamıyorum o kadar sık kalkıyor ki her defasında emziriyorum ve sallıyorum başka türlü uyumuyor.yatmadan önce muhallebi vermeyi dendedim ama yemiyo sen nasıl mama veriyosun ?

arzu muhallebi yemiyodu egede özellikle milupayı svmedi.dr.bebelac irmikli ballyı dene bebekler onu çok seviyor dedi hakikaten yedi istersen dene bi canım...bisde sizin gibiydik şu 3 gecedir maşşallaıhımzvar ...dene bu gece istersen:)

benimki de milupa canım ondan mı yemiyor ki acaba?tamam bi de bebelacın alayım bakalım ona nasıl tepki verecek?

ballı irmikli mamayı bebeklerin yüzde 89 'u severek yiyormuş bana da bebelactan böle msj geldi. ama benimki%11 lik dilimde maalesef.
aman benimki uyuyo şükür uykula ilgili sorun yok

amaaaan seelam arkadaşlar ya.
kafa bırakmadı oğlan bende. selamı sabahı unutturdu valla. inaaaattttt
izmirliler buluşuyomuşş. kezbancım senin böcüklerden birine bakarım ben. gelebilirsem yalnız gelebilirim çünkü
üfffffffffffffff ben depresyona girdim rkadaşlar kendimi bomboş hissediyorum.
sosyal hayatım yok bazen önceki günleri özlüyorum(aman kızmayın bana oğlumla ilgili deil bu özlem)
sinema yok tiyatro yok kitap okuyamıyorum arkadaş buluşmaları yok. çok sıkıldım çookkkkkkkkkkkkk. en sevdiğim her şey şimdi çok uzağımda böle zevklerime bakıyorum karşıdan ama erişemiyorum....

nimetcim The Curious Case of Benjamin Button canım filmin adı kızlar izleyrebilen izlesin özellikle bredpit hastaları

tuğba valla yönetmen olacaksın film izlemekten arkadaşım.ben daha lostta takılıyım 4 sezonayeni geçtim...artık rüyamda bile sawyer jack benjamin bunlarla uğraşıyom :))

oooo ben hamileyken bir takıldım bütün sezonu 15 günde bitirdik sezon arasına girmişti 7 aylık hamileydim ertuğ 5 buçuk aylık ve geçen hafta başladı sezon.super naturelde var ceyda onada takılın çok süper

tuğba kıss bu baya kullanışlı bişeye benziyo.bende almak istiyorum yanlız sipariş verdiğmizde kargo parası bizemi ait biliyomusun canım.

özlemcim canım olurmu öyle şey cevap vericem ama işlerden anca fırsat buldum canım.valla benim aklıma gelen tek şey silikon göğüs uçları var sanırım ben hiç kullanmadım ama bunları bir dene istersen canım.

işe yarar mı dersin banu ...kullanan varmı hiç gördünmü yakınlarından ..
ben dün karşı komşuma söledim o gögüs uçlarını meme ucu olmayan anneler kullanıyo onu dedi yanılıyomu kadın acaba ...Çok üzgünüm çoook

slm kızlar umarım herkesler iidir. fazla grmyrm yazamicamda. Hasta olduk kuzumla bize dua edin. Bu arada çok ilginç ama rüyamda Zeynepi (çağanefe) gördüm. Hayırlar olsun. 2. katta oturuyormuş, cam açık Çağan efenin altını değiştryrmş yada üstünü, sonra aşağı yanıma geliyo bende dışardayım. Ne alaka yaaaa. Bi insan durmadan rüya mı görürmüş. Okuyunca anladım. Zeynepcim aynı dertten muzdaribiz. Benim yanımda şimden başka kmse yok. çok zor Allah yardımcımız olsun. Depri olcam diye krkyrm.
Buarada Tuğbacım Brad <Pittin filmini bende izledim çok beğendim ama ilginç oluşu kadar acıklıydıda bence

Bide kızlar face imde sorun oldu arkadaşları silmek zrnda kldm. Eklemek isteyenler ekleyebilir

herkesi öptük

özlemcim göğüs uçları yara olanlarda kullanabilir cn bi arkadaşım kullanmıştı memnun kalmış.

valla özlemcim ben hiç kullanmadım canım onlardan ama belki burda kullananlar vardır.onlar fikirlerini yazsalar iyi olur..bence denemekte yarar var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…