arzu muhallebi yemiyodu egede özellikle milupayı svmedi.dr.bebelac irmikli ballyı dene bebekler onu çok seviyor dedi hakikaten yedi istersen dene bi canım...bisde sizin gibiydik şu 3 gecedir maşşallaıhımzvar ...dene bu gece istersen:)
özlemcim canım olurmu öyle şey cevap vericem ama işlerden anca fırsat buldum canım.valla benim aklıma gelen tek şey silikon göğüs uçları var sanırım ben hiç kullanmadım ama bunları bir dene istersen canım.Sefa imajın süper çok güzelsin bu sabah ...
Yaw kızlar benim canım çok acıyo ya napıcağımı bilmiyorum kızım gögsümü deli gibi ıssırıyo kopartacak canım nası yanıyo anlatamam ya ..ben de şöle bi yöntem bulldum uyumaya yakın bi kaç kaşık bişey veriyorum ki aç uykuya dalmıyo ya sonra tam daldığında mememi veriyom o zaman uykulu olduğu iiçin ıssırmıyo tabi bana başka çözüm yolu söleyecek olanınız var mı nolur yardım edin 2 dişli bi canavarın elinde kaldım ....
Hepinizi öpüyorum valla canımın acısından hiçbişi aklımda kalmadı herkes döktürmüş maşallah sabah sabah...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?