2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bharcım cnm geçmiş olsun tatlım ikinize de kuzumu öp benim için

anacım bu ne yaa rüya gören görene ben kafama kadar örtüyorum ondan göremiyorum herhalde :)

slm arkadaşlar

nasılsınız geçmişte yazılanları henüz okuyanadım umarım herkes iyidir. benim kızım bu aralar ne gece ne de gündüz uyumuyor huzursuz sanırım diş yüzünden. bende sağlık problemimle uğraşıyorum. troid bezlerimle ilgili bi problem ortaya çıktı. tedaviye başladık bakalım ne olucak. hepinizi öptüm.

baharcım çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda atlatırsınız.

sorma nihancım ya ben tam bir rüya kurbanı oldum.

oy yerim ben bu Rüya yı ..maşallah kızına ya çirkin patates ...Kızlar ben bi diş çıkaran bebeklere verilen hap duydum suyla ezilip veriliyormuş ii geliyrmuş bebeklerearkadaşım kızına kullanıyo şimdi ama adını bimiyo söleyince size de yazarım ...
Nooldu zeynep ya umarım önemli bişi değildir emdirmiyrmuydun canım sen nasıl tedavi olacaksın .Allah ım tez zamanda şifanı versin inşallah ...

çilek-79 sanada geçmiş olsun canım inş önemli bişeyin yoktur arkadaşım.ay kızlar nedir bu hastalıklar ya hasta olan olana valla dikkat edelim kendimize.
diş çıkaran bebeklerde oluyo canım huysuzluk bu konuda tuğba çok çekti.
allahım bebeklerimize sağlık versin kolaycacık çıkarsınlar inş.dişlerini.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya allahım yarabbim sinir oluyorum bu çocuğun öksürüğü geçmedi gitti üfff.yarın yine dr.çağırdı.heycan yapma öksürük ancak geçer diyor ama ...azaldı aslında ama bir kere daha dinletmem gerek içim raht etsin dr.kovalyacak beni sonunda

ceyda kz sen horos kesecektin nooldu yazdık sana hep sen görmedin heralde ıhlamur içir ılık ılık boğazı yumuşasın istersen cokacimcoook

ehehehe kız geçmedi ki daha öksürük geçsin kesecem burda olsan kanınıda senin alnına sürerdim...ıhlamur yapiim bari sağol canım onuda deneyelim:))

öncelikle merhaba demek istiyorum kıslar yazdıklarnızı okuyamıyom ecedede degil ev çok bunaltıyo beni bu aralar ecem cok talı oldu ve şimdi uyandı bana bakıp humurdanıyo şimdiden kavga ediyo bende yandık kızlar yandıkkkkkk:))))))))

kız ceyda yap valla ben artık 2 gündür ıhlamur veriyom artık su vermeye başlıcaz ya 6 aylık olunca onun yerine ben ıhlamur veriyom valla az önce de anason verdim uyusun diye uyumuyo uyumuyooo

Maşallah ece ye annesi nazar değdircen kendin valla ..

benim eşim dün almış çok şeker bişi parmağıma geçiriyorum kaşıyoz beyfendinin olmayan dişlerini:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
tubi çok güzelmiş bu diş kaşıyıcı paylaşımın için teşekkür. ben de alayım yarın nasılsa yarın çıkıcaaz dr gidiceez oralardan bakarım inşallah vardır

zeynepciim hakikaten gelecekmisin? ne iyi oluuuuur.

özlemcim bizim zilli yüzünden eşim salonda yatıyor elvin yanımda yatıyo.yanımda yatsa da bi değişen yok nasıl olsa :)

zeynepcim geçmiş olsun tatlım inş düzene girer cnm troid rahatsızlığın.rüya'mı da öpüyorum hepsi bu ara ynı cnm.

banucum aman dikkat et kocişin her rüya gördüğünde sana bir şey olmasın :)

selam arkadaşlarrr
giremiyorum yaaa işyerinde işlerr evde işlerrr hep üstüme üstüme geliyor walla bunaldım yaww ben ne zaman düzene girecem yada hiç giremicemmii ayy offf demekten heryanım ağrısından vırvırvır dırdırdır ayy ne yakındım haaa bu yüzden eşimle bile aram açıldı tüm sinirimi onda çıkarıyorum walla oda hep idare ediyoo bakalım nereye kadar :))))
hey sizlerr yazıyı okuyanlarr özledim sizi minikleriii öpüyorum kocamannn
okuyamadımda geçmişi kaynattınız tabi bol bol sayfalar dünyaa ee vakit lazım nasıl bulcam onu
son sayfadan baktığımı yazıyım barii
zeynep rüyaya kocaman maşallah çokçook geçmiş olsun cnmm
bahar cnmm çok geçmiş olsun beyzamada sanada acil şifalar diliyorum
banu ne şeker gülmüş nasya maşallah yerim o gülüşüü
özlemciğim zeynep yiyormuş seni :)) geçmiş olsun cnmm bende süt kalmadı yaa benimkide arada verdiğimde yapıyor aynısını ama bizimkisi uyuzluğuna yapıyor süt yok diye kızıyor bana :)) bu arada hiç ıhlamuru sevmedi oğlum yaa, nihan söylemişti hatırlayamadım unutkanlık çok var bende bu aralarr elvine ne veriyordun cnmm sen yaa??
tubişş o kaşıyıcıdan bende alayımm kullanışlı bişeye benziyoo olmayan dişleri başlayalım fırçalamayaa :))
ceyda cnmm geçmedi mi öksürük cnmm arada ılık suda tavsiye ederim ben iyi gelir inşş bende işe yarıyordu
arzuu eceyede kocamann maşallahh
herkeze kucak dolusu sevgilerrrr salıcakla kalınn hoşçakalınn yarın inşş buralarda olurumm mucks mucks

allah hayıra çıkarsın canım .ilginç valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…