2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çilek canım çok geçmiş olsun.özlemim bende var kalkandan gögüs ucu alma sakın veririm ben sana en son ertuğu öyle emzirmiştim yarıyo işe canım:sm_cool:önemli degil kızlar erayın işyerinde varmış bakıcak cumartesi fiyatı aynıysa ordan alıcak banucum eczanelerde vardr kız burdan isteme tabi kargoda verirsin 5 ytl filan gerek yok canım eczanelere bakşutarafagittilülülülülülü.
nuraycım bende öyle çok stresliyim bu aralar bende seni öptüm
unutmadan sayfaya yazmayı ögretimmi gı nihan kızma gıı bacım şimdi formu okurken cevap yaz bölümüne sag tıklayın yeni pencereede aç kısmını seçin önceki sayfadan okuyun bu açtığınız sayfadan yazın hehehehheh enter e bastığınızdada satır başına dönüyo
böyle
iştekaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile

kızlar ya bişey sorucam ben oğlumu emziriyordum sadece ama artık cam rendede elma rendeleyip vermek istiyorum hem emzirip hem de bunu nasıl vericem yani süre olarak kaç saatte bir emzirip kaç saatte bir veriyorsunuz bununla ilgili konu açıldı mı acaba ben göremedimde bana söylerseniz sevinirim

melikecim ögle veya ikindisaatinde ver zaten meyve fazla tok tutmaz canım 1saat sonra emzir

ay kızlar oğlum diş çıkartıyor galiba kaşıkla farkettim ağzına değdiğinde sert bişeye değiyor gibi diş çıkartıyor bence zaten de kaç gündür çok huzursuzdu emmek istemiyordu doğru mu tahmin ediyorum sizce baktığımda bişey farkedemedim ama kaşık değiyor başka türlü nasıl emin olabilirim acaba ay çok heyecanlandım birden sanki çok olağanüstü bişeymiş gibi eninde sonunda çıkaracak nasılsa

melike hayırlı olsun melihimizin dişi diştir o parmağını ısıttır daha kolay anlarsın eninde sonunda çıkartacaklar ama ilk diş illa başka bi sevinç yapar darısı bizim başımıza bizde bu arlar çok huysuzuz

merhaba
doğum yapanlara özellikle sormak istedim hamilelik sonrası çatlakları gidermek engellemek için bir bilginiz var mı bayanlar ben hamileyim kısmetse bende anne olacağım sizin gibi inşallah ama bu konu aklıma takılıyor konuyu arattım ama bir başlık yok yardımcı olabilir msinz

a.s. hoşgeldin canım
dr unuzda belki söylemiştir size çatlıcaksa ne yapsanız çatlar önleyemezsiniz diye öyle bencede ben 4 aylıkken badem yağı kullanmaya başladım hiç tavsiye etmem
7. ayda baktımki çatlıyorum zeytin yağına geçtim onu hiç hiç tavsiye etmem yani sonucunda çatladım çatladıktan sonra öğrendimki yağlar cildi yumuşattığı için çatlamasını daha çok kolaylaştırıyormuş en azından benim öyle oldu
kaşındığındada kaşımamaya dikkat et

ben sana faydalı olamadım inşallah başka arkadaşlar faydalı olur
çünki ben çatladım:çok üzgünüm:

aşk olsun çok teşekkürler bakalım ben nasıl olacağım öpüyorum iyi geceler nimet

iyi geceler canım bende öptüm seni ve içindeki meleğini
hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Selam kizlar 2 gün giremedim maasallah iyi kaynatmisiniz.Ya kizlar gripten kirilip dökülüyorum daha düzelemedim yatak yorgan yatiyorum ama bana hak som agzimi bir actimki Allah im dur Selma grip nasil olurmus gör dedi.Kisacasi 30 yasindayim en agir grip geciren bir insanla yakin temasim bile olsa almiyodum hastaligi.Alsam bile .1gün kafam sepet gibi oluyordu ama simdi öyle degil hapsuruk,burun akintisi,kemiklerim dökülüyor anliyacaginiz.Yavrucumda perisan oldu neyseki abisi okuldan gelince ilgileniyor aksamda esim bakiyor.Kizlar önceki sayfalari okuyamadim kusura bakmayin.Haa bu arada esim interneti baglattirmis en gec 2hafta icinde baglanacakmis.Güzel anneleri ve dünyanin en güzel meleklerini öpüyorum..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn en güzel günaydın benim canım arkadaşlarım aolsun :) canlarım bugün nasılsınzı formu hiiiç okuyamadımmm öle biirkmişkii..
hepinzii ve melekleirmi öpüyorum ..

günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar ay biz 6 da kaltık mamaızı yedik ama uykumuz kaçtı şimdi pusetteannem ileri geri yapayapa beni uyutuyo bende uyuyayım bari dimi teyzelerim arkadaşlarımı öpün:sm_cool: bakim benim yerime yoksa sizide ben öpmem heeee.Şeniz:dance:laelaelaelaelaeşimdi uyudu ay bende yatayım kocişim izinline güzelya :dance::sm_cool:
melikecim sevinicen tabi kız ben herkesi aramıştım valla maşallah melihime
melikecim canım eger genetikse çatlıyo ne sürersen sürne kullanırsan kullan canım ırsi olduğu kesinlik kazandı ne kremler kullandım hiç çatlamadı tam 9 aya geldim çatlamamış yerim kalmadı göbegimin üstüne kadar çatladım.kreme gelince ne bulsam ne kadar krem varsa hep sürdüm o işe yaramazsa bu yarasın diye ama malesefçatladı canım hayırlısıyla al kucagına melegini canım:ecrin_bebek:
selmacım çokgeçmiş olsun canım limon ye kız bol bolsıcakballı şerbet yap yarım limon bide yarım çay kaşığı karabiber iç günde3 4 hemen kalkarsın ayaga
öptüm ben yattım:sm_cool:

seherim günaydın bacım gıııı neddin nassın iyisin dibcikgibisin uy telledim hahöptüm gııı bacım neskafelerini

he canım bugün dipcik gibiym :)) çocuklar uyiii berkay çizgifilim izlio :) sen nöriin napinn :)

günaydııııııın
maaşallah seher ve tubii keyfiniz yerinde sabah sabah allah bozmasın. biz biraz sobra göz doktoruna gidiceez kızım için dua edinde gözümüzdeki sorun halledilsin.çok canı yanoyo kuzumun. gelince yazarım sana bu arada biz yaramazın daha dişi çıkmış maaşallah minik kuzuya darısı bizim gibi çıkaramayıp kıvrananlara
hadi ben kaçtım öptmmmmmm

canım inş. bişisi yoktur kuzumun herşey yolunda gider inş.. allahım gönlüne göre güzel haberler versin canım :) öpüyorum kuşumuda :)

bu arada kızlarr nicler süper yanii sefanın kezboşun bide nimetin :) başka varmıydı yaww:))
bu araada sefanınkşni dün görmüştümde kezbanın ve nimetinkini görmedim onları görünce bunlarda kimmiş yhaa dedim sonra avatar resmini görünce anaaa dedim valla kızlarr dibcik gibi olmuşunuz maşallah :)))))

günaydın kızlar bugün biraz geç günaydın diyorum ama internette sorun vardı anca bağlandı.

kezbancım canım inş hayırlı güzel haberlerle dönersin canım.doktor dönüşü olanları yaz merakta bırakma bizi.geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…