Kızlarrrrrr günaydınnn hayırlı cumalar bacılarım ;
Biz şimdi doktordan geldik ...Diş için gittik valla dün gece feciydi kızım allahım tüm annelere sabır versin valla...
Doktor Zeynep e ii dedi kulakta acayip bi kaşınma vardı diş ağrısı kulağa vurduğundan yaparmış .hap verdi çay kaşığı suda erit ver dedi çok ii bi hapmış .Tavsiye ederim size de kızlar adı D-Flor ayrıca d vitavimini vermene geek yok dedi VİTAMİN VE MİNERAL KATKILI.
Başkaa başka bişi olmaadı valla.
biberon başlığı aldım inşallah biberonu alır valla.Yoksa ben her an elimde kaşıkla nası su vecem bu çocuğa...
Neyse duble anne inşallah sizde ii haberlerle gelirsiniz .Allah yanınızda yardım eder korkmayın hiç .
Bu arada HAMİLE MELİKE;
kuşum ben saf zeytinyağı sürdüm ..gerçek zeytinyağı ama izmirden getirdi annem o çok ii geldi ama son bir haftada göbek deliğimin etrafında çatlamalar oldu.Göbeğin kaşındığı an çatlıyo demektir.hiç öle krem falan alma en iisi zeytinyağı o sıkılaştırıyo.bide vazelin diye duydum ama sen yinde sor canım ..Allah sağ salim kavuştursun bebeğine seni..
Banu,Nihan,Nimet ,tuğba ,öznur,gamze ,bahar,Kezban,sefa,melike,zeynep,şelale,seher ve tüm güzel annelerin Cumaları hayırlı olsun ...a.s.a.s.a.s.