2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yhaa kzılarr az önce taaa hamişken geçmişte neler yaşamışız bi okim dedim çok duygulandım yhaaa :))
ne bilim havva nihanın haberini vermiş dogum haberinii heopimz şaşkınlık içinde kezboş dogum yapmış rahat bi dualar sevimnçler felan :)
arzu ile küboş bebişşleirnin kontrolleirne gidiio kiloları felan :) sevinçlerimiz.. hepimiz acaba hangimizde sıra bekleyişizi:)
alış veriş telaşı:)))) yhaa ne güzel ne tuhaff şeyler
havva dio yaşasınj 9, ayımıza girşimiz şimdi beril 6 aylık :))))
elifin eşinin endişelnmeleir aranızda 4 gün var die:))) nihan dogum yaptı die :))) yhaa çok güzel yhaa :) hepimzi korkuyoruz nasıııl dogurcazz die halbuki şimdi yaşlarına gelicekler:)

zaman ne çabuk geçio dimi....

Kızlarrrrrr günaydınnn hayırlı cumalar bacılarım ;
Biz şimdi doktordan geldik ...Diş için gittik valla dün gece feciydi kızım allahım tüm annelere sabır versin valla...
Doktor Zeynep e ii dedi kulakta acayip bi kaşınma vardı diş ağrısı kulağa vurduğundan yaparmış .hap verdi çay kaşığı suda erit ver dedi çok ii bi hapmış .Tavsiye ederim size de kızlar adı D-Flor ayrıca d vitavimini vermene geek yok dedi VİTAMİN VE MİNERAL KATKILI.
Başkaa başka bişi olmaadı valla.
biberon başlığı aldım inşallah biberonu alır valla.Yoksa ben her an elimde kaşıkla nası su vecem bu çocuğa...
Neyse duble anne inşallah sizde ii haberlerle gelirsiniz .Allah yanınızda yardım eder korkmayın hiç .
Bu arada HAMİLE MELİKE;
kuşum ben saf zeytinyağı sürdüm ..gerçek zeytinyağı ama izmirden getirdi annem o çok ii geldi ama son bir haftada göbek deliğimin etrafında çatlamalar oldu.Göbeğin kaşındığı an çatlıyo demektir.hiç öle krem falan alma en iisi zeytinyağı o sıkılaştırıyo.bide vazelin diye duydum ama sen yinde sor canım ..Allah sağ salim kavuştursun bebeğine seni..

Banu,Nihan,Nimet ,tuğba ,öznur,gamze ,bahar,Kezban,sefa,melike,zeynep,şelale,seher ve tüm güzel annelerin Cumaları hayırlı olsun ...a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar
nicler gerçekten süper olmuş kezban hele seninki tam sana yakışan dubleanne umarım kızının gözü iyi olur :Saruboceq:
bu arada uyku için bebelacın ballı irmiklisini denedim ama benimki hiç içmedi zaten ne versem reddediyor tırlatacagım yakında hep bu şuruplardan oldu ne yapcam şimdi ben ya?2 gün bişey vermiycem bakalım ne yapacak belki sonra yer.

Son düzenleme:
hoşbulduk sehercimmm.nasılsın canım bebişler nasıllar.öpüyorum hepsini.

sanada hayırlı cumalar özlemcim.zeynebimize çok geçmiş olsun canım kıyamam ben onaa.

günaydınnn ama ben çoktan aydım..farkındayım sizden erken aydınlananlardansınız canım ağustos annelerim..bizim afacanlar erkenci maşallah..ama ancak fırsat buldum beril hanımdan..:)
eee okdum ama yine isimlerle olaylar pek aklımda kalmadı ama aklımda kalan olaylardan biri ısırılmış bir kol:)geçmiş olsun çok acımıştır ya..allahtan bebiş o tarafta yatmıyormuş.
hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.nedir bu gripten çektiğiniz...bitsin gitsin artık.
kezboşum...geçmiş olsun sudanazıma..inşallah bişey yoktur canım..berilin kakasının kokusu için deney yaptım düzeldi.bir gün kestim demir ilacını ve ara sıra verdiğim şeyleri mesela yoğurt elma..şimdi demire devam..çok şükür bir problem yokmuş..ama huysuzluk devam tabiii:)))
tubiş sen de eskisi gibi bekçiliği yapamamışsın hayırdır canım çok mu yoruyor ertuğumuz..
arzcucum işler çok yorucu oluyor bir de bizim cadılar eklenince tam oluyor 3 gündür ben benlikten çıktım inan.gözlerimin altı mosmor.dün de dinlenemedim ama neyse bugün herhalde alıştım bu yorgunluğa enerji içecekerlinden içiyorum.biraz iyi geldi aslında..haftaya annem gelecek inşallah.daha sık girebilirim foruma..
kızzzzzzz seher sen nasıl zaman buluyorsun kız 3 çocukla maşalllahın varrrrrr:)gelecem inşallah gerçeğine de gelmek nasip olur inşallah canım.aslında buluşmayı çok isterim.sen ne tarafta oturuyorsun sehercim?

tünaydın kızlar hep size tünaydın diyorum bi günaydın demek nasip olmuyor aslında erken kalkıyorum ama nadense erken giremiyorum
özlemcim çok geçmiş olsun zeynebimize ah canım benimya neresi ağrıyor anlatamıyorlarki kıyamam hiiiiç:1no2:
sehercim eskileri okumuşsun hüzünlenmişsin gerçi ben onlara tanık olmadım ah ne çabuk geçmiş zaman dimi bi bakmışız okula başlamışlar:lepi:
dubleannecim çok yakışmış nic sanada çok geçmişler olsun canım dualarımız senin küçük meleğinle:Saruboceq:
hasta olan herkese allahtan şifa diliyorum geçmiş olsun
hayırlııııı cumalar

günaydınnn.kızlar artık çıldırmak üzreyim geçmedi egenin o acayip hırıltısı ağlamaktan şiştim tansiyonum çıktı astım falan olmasın ege yaaa(((3 de dr.a randevu var nebulizatörde hava verdirip duruyo ege üniversitesinde falan iyi prfo bulup götürsemmi acaba konuşayım buün de dr.ile.ya resmen booğazımı sıkıyolar ufffff.....

selam arkadaşlar hayırlı cumalar olsun inşallah
ceyda yoktur öle bişiy canım ya. atlatamamıştır moralini bozma.
kezban nick harika valla hayırlı olsun
seher ben de okuyorum eski sayfaları arada aynen gözlerim doluyo t<rihlere bakmam yeterli.
çatlak işi kesinlikle genetik. benim çoooooook büyük bi karnım vardı ve çatlamadım sadece bebeyağı kullandım
bi arkadaşım hastaydı çoooook geçmiş olsun grip salgını var ben dışarı çıkarmıyorum çağanı ammma benim oğlan kafayı sıyıracak evde biraz daha kalırsa alışık gezmeye.
kızlar "gel babası gel" diyorum benim oğlan elini açıp kapıyo
halaaaaa yemiyo tabi sabah mama kasesini fırlattım valla sinirden her yer battı. annem bağırdı çğırdı. biberon da yemiyo diş midir nedir* üfffff olmasın daha ya 10 aylıklar var çıkarmamış onlar çıkarsınlar ya
öptük sizleri

merhabalaaaar biz geldik
öncelikle banu seher özge özlem arzu nimet zeseze hepinize teşekkür ederim iyii dilekleriniz için. dr birsürü ilaç verdi yine masaja devam dedi ama çok bastırmak lazımmış gözdibini.1 yaşına kadar böyle devam edicez inş. geçecek . ben hafifçe masaj yaparkewn ağlayan kız dr bastırınca hiç bişi yapmadı nazı banaymış zillinin.
ceydacıım teleşlanma hemen kötü düşünme için rahat etsin başka dr ada götür geçmişolsun bitanesi
zeynepcim dişten iştahları kesiliyo galibaa biz da diş yok ortada ama sancısından ne uyku kaldı ne iştah allah yardım etsin bebişlere

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun kezban canım. okudum ama aklımda kalmadı ah ya ah yazarken bişiy daha vardı diyodum sendin ohoooooo bunadım hepten ben ya
dün derya baykal da vardı bi göz dr. o da masajı önerdi 1 yaşına kadar geçse bile masaja devam dedi.
allah demansız dert vermesin

geçmiş olsun kezbancım öp ufunu benim için.
saat gemiyo demi?yoksa banamı öyle geliyor?

kezboşum şekerim DOUBLE annem benim.geçmiş olsun inşallah düzelir bu sert masajla..
ceydacım bir ardkadaşımız diyordu izmirde inabılmaz iyi bir çocuk dr var diye.kimdi hatırlayamadım ama ona götür istersen geçmişten bulabilri miyiz acaba dr ismini?inşallah bişeyi yoktur canım..sen de kendine dikkat et ki bebişin daha iyi olsun canım..çok zor onu da bilmiyor değilim ama ne diyeyim öyle olmak lazım..
çağan efem canım keşke yesen de annen üzülmese..ahh be güzelim yemediğinde bende çok üzülüyorum.ama yapacak bişey yok zorlamayın diyorlar..
beril oyun halısını çok sevdi ama içinde çok uzun kalmıyor benimki çok cadı yaa..oynuyor sverek ama hemen sıkılıyor..kucak istiyor kucakta da sıkılıyor yer istiyor en son da yürümek istiyro bir yandan bastırmayın ayakalrı dioyrlar ama beril inanılmaz basmak istiyor ne yapacağım bilmiyorum..

ayyyy özge hıh aynı işte. hiçbişiyden mutlu olmuyo bissürü oyuncak göz ucuyla bile bkmıyo kucağıma alıyorum ıh ıh ıh hoplatıuorum ıh ıh ıh oturtuyorum ıh ıh ıh....
ıh ıh ıh ıh hep böle. 6.aya girecek ya bunlar 6.ay sendromu bu benimki bi de 3.ayda olmuştu böle. kesin bunalımda

selam kızlar
ben hala hasta hemde fena oğlum a tekrar geçirecem die ödüm kopuyo
ceyda canım biz antbiyotik kullandık öksürüğümüz ve ateşimiz vardı hırıltı yoktu neden sadece hava veriliyo başka bi dr a sorsan ben hırıltısını daha ilerlemesin tatlım ara dr u geçmityo de ben eğer ateşi düşmeseydi yine götürcektim sende götür tatlım geçmiş olsun
kezban geçmiş olsun kuzuna inş geçecek
şelale canım diş çıkarıyodur grip olmadığından eminsen endişe etme benim oğlan 2 gün hiç bişey yemedi ve emmedi ama benimki griptendi

sağol özgecim.kimdi acaba hatırlayamadım.bi de şimdi kimbilir hangi topikte.şimdi uyuyoo hiç bi şey ok uyanınca bi gıcık gibi hır hır ediyo arada anlamadım gitti.dr boğazdan diyo neyse bakıp görcez bugün..

Ceydacıım sen gerildiğin için saat geçmiyor sana yapma annesi bebeğin için.....
Zeseze hepimiz unutuyoruz arkadaşım çok normal kafalar hep doluuuuu
özgeciim 6 ay sonrası kolay gelirdi hep bana. Yani oyun filan oynatırız die keyifli olur diyordum artık demiyorum 1 aydır canıma okudular zor bir dönem başlıo bizler için. Demek kızım ürümek istiyor birazcık bassa bişii olmaz annesi

bu arada bizim y tuşumuz çok zor basıyo geri dönüp düzeltiyorum eksik y leri ama bazen zor geliyo anlarsınız dimi uğraşmayım hiç. Internet dili konuşuyo gibi oldum sevmem aslında

arzu'cum ece sayesinde özlüyoruz seni cnm yaa :)

nihancım sen biliyosun ev durumunu ondan hiç biş yapmak istemiyom ecemde olmasa ayyy neyse herşey düzelir insalllah öpüyom seni elvini bayıldım kıs focaboktaki vidyona zilllliiiiiikaydirigubbakcemile

kezbancım canım inş.bişe çıkmaz güzelim.özlemcimgeçmiş olsun olur öyle şeyler canım alış alış güzelim.şelale kız diş olmasın kız ertuğda akşama kadar 100 ml içerdi bazen 75ml düşün işte canım sen dişlerine baktr mutlaka diş canını sıkma ay neler yaşadım sırf bu yüzden sütüm ksildi ya.ceydacım geçmiş olsun canım gelcem kahvaltı yapaıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…