Slm canlarım ve canları,babam nette okey oynuyodu keyfini bozmayayım dedim o yüzden geç geldim:) elvin’i oyuncaklarıyla oynattım yerde yorgan üstünde az önce de uyudu ama uyanır birazdan.
Nuraycım walla ben de senin gibiyim cnm eşim de beni idare ediyor, kuzumun olması dışında hiçbir şey iyi gitmiyor anlayacağın.ne için ne veriyorum diye soruyorsun cnm elvin’e?
Ceyda’cım cnm ek besin listesindekileri uyguluyorum.bazen hepsi aynı günde olmuyor ama elimden geldiğince uymaya çalışıyorum cnm.elvin ilk mamaya başladığımızda birden kilo aldı oyüzden tombilik duruyor ama neyseki düzene girdi,şimdi normal alıyor aylık kilosunu.
Ege hani düzeliyordu noldu gene mi arttı hırıltsı cnm?
Melikecim ben m.suyunu gün içinde veriyorum bazen hepsini bir anda bitiriyor bazen de gün içinde parça parça içiyor cnm. Cnm az yemesi huysuzluğu ellerini ağzına alması bir şeyler ısırmak istemesi diş geleceğini belirtir cnm.benim kızım 4 aydır öle ama hala dişleri bi çıkamadı :)
Selma’cım geçmiş olsun cnmcım,aman kuzuya geçmesin. Sıcak bir şeyler iç devamlı cnm.neyse ki yakında nette bağlanacak sana hep görüşebileceğiz :)
Diğer melikecim cnm ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor cnm.ama önleyici kremlerden kullanabilirsin ve kaşınırsa da kaşıma cnm.benim kızlığımda zaten çatlaklarım oldu hamileyken olmadı.gençlikte olanlar yetiyor zaten :)
Nimet kezban cnm isimleriniz ne güzel olmuş:) kezban seninkine bayıldım :)
Sehercim cnm walla çok güzel günlerdi.ayrı yerlerde olsakta her şeyi beraber yaşadık,ben ani doğumla hepinizi şaşırtmıştım heheheh kezboşumu kıskanıp. ne güzel di mi yaa Allah’ım ayırmasın bizleri :)
Özlem’cim geçmiş olsun zeynep’ime diş geliyor demek ki kulağa da vurduğuna göre. Biberonla ilgili cnm daha önce dediğim dergi var ya bu ay yani şubat sayısında biberonla pratik beslenme rehberi veriyor,ayrıca içinde beslenme kusma kaka sorunlarına da yer vermişler cnm. Kızlar ben her ay alıyorum çok faydası oluyor.alın okuyun derim :) Elvin de sıkılıyo hemencecik yaptığı şeyden bi oyun halısı bi ana kucağı bi yatakta cilveleşme yok durmuyo kucak istiyo durmuyo ben de seriyorum yorganı yere üstüne oyuncakları koyuyorum alıyorum bacaklarımın arasına oturtuyorum oynuyo.sıkılınca gene aynı şeylere devam :)
Özge’cim arzu’cum bir süre sonra alışılıyor ben neredeyse 2 aydır öleyim geceleri elvin hn uğraştırıyor,bekliyorum dua ediyorum düzene girsin uyusun diye.uzun uyuduğu ilk gece göbek atıcam dedim dün gece kendi kendime :)
Zeynep’cim üzülme cnm elvin de bazen yemiyo verdiklerimi.ısrar etmiyorum yemesin.sonra acıktığında zaten vıyaklıyo verdiğimi de yiyo cnm.diş çıkarıcaklar ya o da etkiliyor tabii,bilmiyorlar ki neden canları acıyo yada ne istiyorlar.dillenseler anlatırlar kuzularımız ama şu anda sadece tepkileri var işte.çağan el açıp kapıyomuş elvin de babası öğretti çak deyince eşimin eline vuruyo :)
Arzucum cnm her şey düzelecek inş hepimiz için cnm,inş gönlündeki gibi ev bulursun.dualarım hepimizle tatlım.ece’m de 6 aylık olmuş maşallah kuzuma benim:)
Kezboşum cnm nsl iyi mi kuzularım?aman sude’min geçsinde 1 yaşına kadar varsın ilaç kullansın.ege nsl cnm?ikisini de ye benim için :)alemsiniz bu arada kaka kutlaması:) ama cnm walla her şeyleri kutlanıyor rahat olsun yavrularımız diye di mi? 6 ay duası yapmadım ama diş buğdayını ben de istiyorum.nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yapıcam inş :)
ayşegülcüm cnm geçmiş olsun,bi düzelebilsen ne zordur senin için şimdi işler veletler di mi?
Tuğbişim kutlamaya gelecem inş haber ver bana.bu arada eray elvin’e de alsın ertuğ’a alırken olmaz mı?gelince hesaplaşırız :)
diğer annelerim ve kuzularım sizleri de öperim ve yerim :)