2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bugün foruma giremedim çünkü öğlene kadar elektirikler kesiktii.
sonrada misafirlerimiz geldii.teyzem ve kızı bizde kalıcaklar bir kaç günn.
oğlumda hiç durmaz oldu valla.kollarım çok ağrıyoo.şimdi fırsat buldum nete girmeye.
hepiniz iyisinizdir inşallahhh.
ceydacım egenin ii olmasına çok sevindim.canım.
arzucum maşallahh ecenas a
dubleanne nick süper olmuşş ege ve sudenazı öpüyorumm..
nihancım elvin nasıl ii mii?
tubiş ertuğumu öp
arzu sen napıyosun yiğit yiyiyomu bişeyler
tüm anne ve bebişlerine güzel bir gün olması dileğiyleee
kendinize ve kuzucuklarınıza ii bakınn.

ben çıkıyorum kızlar 2 gün yokum.

inş güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.bütün bebeklerimizi öpüyorum.iyi akşamlar

banucuum iyi hafta sonlarıııııııı nasyamı öptmmmmm
ceydacım sevindim canım bişi çıkmamasına geçmişolsun
mavişciim ne güzel arkadaş olurlar sana yalnız değilsin yani.ereni öptmmm
nihanım afiyet olsun kuzuma

ayşegül sen biliyosundur eminim bana hemen yayla çorbası tarif edermisiniz netten bakıp nyapınca bazen tutmuyo

kuşum ben hep kimsesizimm annem izmir de tirede.abilerim ankarada ben ise burda eşim kızım ve ben ...Allha çok şükür valla iiler ya hayattalar ya ne isterim daha..

canım nihanım gel buraya ben yaparım sana diş buğdayı sıkılma yaa dayanamam hiç ...

kız kezban bu arada ben yaza doğru gelicem Allh kısmet ederse sen neresindeydin izmirin

Arkadaşımın kızı bir yaşına gelmişti, 'Sen eğitimcisin, neler öğretmem gerekiyor, bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum' dedi. Sorusu kolaydı ama yanıtı zordu, akıl vermesi basitti ama uygulaması karmaşıktı, anlatmaya başladım:
Annelik uzun zaman alan ve günün yirmi dört saati devam eden adı 'insan yetiştirmek' olan bir iş. Bir kere bilmelisin ki, zaman alacak. Neye zaman harcarsan onun karşılığını alırsın. İşine zaman harcarsan işinden, eşine zaman harcarsan eşinden, çocuğuna zaman ayırırsan da ondan karşılığını alırsın.Yapabiliyorsa n gözyaşlarını tutmamasını öğret, acı çekmeden olgunlaşamayacağını...

Kıskanmamayı öğret ona, arkadaşının başarısından mutlu olmayı, birlikte sevinçleri paylaşmayı, içinden 'neden ben değil de o?' demeden...

Kazanmaktan mutluluk duyup içine sindirmeyi, ama aynı zamanda kaybetmeyi öğrenmesini. Çünkü bir adım sonrasında görünüşte galip olanları gösterecek hayat ona. Her şeyin bir sonu olduğunu öğret. Sahip olduğu bütün değerlerin bir gün keyif vermeyebileceğini, kazanılan ve harcananın bir sonu olduğunu.

Gidilen yerlerin zamanla bıkkınlık verebileceğini, her şeyi tüketebileceğini, tüketemeyeceği tek şeyin bilgi olduğunu öğret.
Kitaplardan keyif almasını.
Ders çalışmak istemiyorsa zorlanmamasını , ama okumayı sevmesini öğret ona. Elbet er ya da geç alacaksın biliyorum, ama mümkün olduğunca geç al ona bilgisayarı.Ona kendisi ile kalacağı sakin zamanlar ver, sıkılmayı öğret ona,sıkılıp ta kendini yönlendirmeyi bulmasını.

Doğaya götür onu, hayvanlardan korkmaması gerektiğini öğret. Arıların bizi sokmasından çok, nasıl bal yaptığını anlat. Doğanın kendi içindeki gizemini bulmasına yardımcı ol, yağmurdan sonraki toprak kokusundan keyif almasını sağla.
Soğuk kış gecesinde ateş yakmayı öğret, belki büyüdüğünde bir gece sevgilisine ateş yakar ve belki binlerce yıldızın altında birbirlerine sarılırlar,bunu öğretmemiş diğer sevgililerin aksine...

Şartlar çok zor olsa da yalan söylememesi gerektiğini öğret ona.Kazandığı elli milyonun piyangodan çıkan beş yüz milyardan çok daha keyifli olduğunu öğret.Alın terine saygıyı öğret ona.

Aşk acısı çekmenin hiç âşık olmamaktan daha güzel bir duygu olduğunu öğret.Kendi doğruları üzerinden kimsenin onu yargılamasına izin vermemesi gerektiğini öğret,başkalarını da kendi doğruları üzerinden yargılamamayı. ...

Bunun başkalarını dinlememek olduğunu değil, söylenenleri kendi eleğinden geçirmesi gerektiğini öğret.
Kendi fikirlerine inanmanın güzelliklerini anlat.Hayatı sorgulamayı öğret ona...

Bilginin en büyük güç olduğunu öğret.Yapabilirse bunu en büyük fiyata satmasını, ama kalbini ve ruhunu kendisine saklaması gerektiğini öğret. Haklı olduğu konuda sonuna kadar diretmesini öğret ve haklıyken dik durmasını.

Günün birinde yaptıkları değil yapmadıkları için pişmanlık duyabileceğini öğret.

Basit yaşaması gerektiğini öğret ona, çay içmekten keyif almayı...
'İstemiyorum' ,'hayır' demeyi öğret ona, istediğinde ise 'istiyorum' demeyi.

Sevdiğinde ise'seni seviyorum' diyebilmeyi öğret ona. Bir kot pantolon ve tişörtle üniversiteyi bitirmeyi öğret ona. Temiz kokmasını...

Sorgusuz sevmeyi... El yazısı ile notlar yazmayı... Lafı dolandırmamayı ....Sevdiklerinin hiçbir zaman çantada keklik olmadığını, dostluğa yatırım yapması gerektiğini, kıymetini bilmeyenlerden uzaklaşmasını öğret ona. Müziği sevmesini, sporla barışık yaşamasını.

İşlerin hiçbir zaman bitmediğini söyle ona, en yoğun zamanda bile kendine vakit ayırması gerektiğini öğret... Ama en çok da kendini sevmesini öğret... Kendini sevmezse kimsenin onu sevmeyeceğini. ..Kendine çiçek almazsa kimseden çiçek beklememesi gerektiğini.. . Kendine özenli yemekler yapıp sofralar kurmazsa kimsenin onun için yemek hazırlamayacağını...Hayatta her şeyden çok kendisinin önemli olduğunu öğret ona...

BANUCUM iyi h.sonları cnm öptüm sizi

nurcancım elvin iyi şükür geçti alerji.gece uykumuz aynı.eren nsl cnm?iyi bari misafirlerin yardım eder sana arkadaş olurlar cnm,belki biraz ferahlarsın

kezban teyzesi saol şimdi de m.püremizi yicez ülkerin gönderdiği.dün yarısını yedi şimdi de kalanını yicek

ayşegülcüm ben o konuda bi şi bilmiyorum annem olsa bilirdi artık sizlerden yardım alıcam dişimiz çıktıgında :)

canım nihanımmmm nur içinde yatsın anneciğin mekanı cennet olsun
sonuçta kardeş değilmiiz burada annem seve seve herşeyini yapar elvinimin.
allah başka dert vermesin arkadaşım sana

ceyda sevindim senin adına ben de senin gibiyim yiğit biraz hasta olsun deliriyom 2 şurup kullanıyoz şimdi bi de burun spreyi allahtan iyileşiyo yavrum bizim de öksürük tam geçmedi p.tase kontrolümüz var.dediğin mamayı verdim canım ama yemedi((agzını bi kapıyo bi daha açmıyo valla tadı da güzeldi öbürlerine nazaran ama yemedi beyimiz memeye saldırdı illa emmek istiyor

selam arkadaşlar

kuzular nasıl siz nasılsınız. ya arkadaşlar benim kızıma nazarmı değdi ne. mama yemiyor deliricem. sadece emziriyorum. acaba diş mi çıkarıcak. diş çıkaran bebeklerde aynı sorunu yaşadınızmı. mamalarını çok severek yiyordu kızım şimdi dudaklarını kitliyor kaşığı görünce. zaten biberonuda bıraktı ağlaya ağlaya iki üç kaşık yediriyorum. moralim çok bozuk. olmazsa pazartesi doktora götüreyim diycem ama bıktım artık doktora gitmekten.

bu arada ben anadolu yakasında maltepedeyim önerebilceğiniz doktor varmı. ben bizim doktordan memnun değilim.

hepinizi öptümm.

ZEYNEPCİM dişlerdendir mama yememesi elvin de zaman zaman yapıyo cnm.
göztepe medical parka gidiyoruz biz elvin'in dru orada ben çok memnunum istersen sen de oraya gidebilirsin cnm.çok ilgili çok şeker bir dr.ben avrupa yakasında olmama rağmen ona götürüyorum cnm.arkadaşım sayesinde buldum ben de o dru çok memnunum.istediğim anda da arayabiliyorum cepten mesai dışında da ulaşılamama yok yani cnm

arzucum cnm canı istediklerinde yiyorlar 1 saat elvini oyunla şebeklikle m.püresi yedirdim ciyaklaya ciyaklaya yedi :) az önce de rezene içirdim biraz.hastalanmasın diye hergün içiriyorum 100 ml içiyor çok seviyo :)

Bedava SMS Atmak isteyen içeri buyursun...

140 Karakter ile Avea Turkcell ve Vodafonea msjlar atabilirsiniz.
Site Rus sitesi. Msj göndereceğiniz numara uluslar arası şekilde girilecek.
Örneğin ; 905351234567
Alt kısıma mesajınızı yazın. En alta ise resimdeki Karakterleri girin...

ÜYELİKSİZ - KENDİ NUMARANIZI - ŞİFRENİZİ VS VERMEDİĞİNİZ İÇİN EXTRA BİR ÜCRET, KONTOR vs GİTMEMEKTEDİR....

Mesaj gönderirken turkce karakter girmeyiniz(Ş,Ç,Ü,Ö vs gibi)

Ben denedim oldu.

Îòïğàâèòü áåñïëàòíîå SMS-ñîîáùåíèå (FreeSMS)

nAZAR DEĞER tabi kaldır yarabbim o resmi çirkin patates...
Zeynep bi tek biz görmüyyoz ki bu resmi ağustos annelerininnazarı değmez ama ya başkalrı...:jeyyar:
Herkes maşallah demiyo ki demi ama
Bu arada benim kızımda aynını yağıyo bi tek yoğurt çorbasına yapmıyo o işlemi :)dene sende istersen onu belki seninkide sadeece onu yer :)
Bu arada neden Rüya koydun adını ..hatırla sevgiliden dolayı mı :)Bende koyacaktım da son anda değiştirdim de zeynep koydum :)))Şeniz

Anne olmak
Canında can taşımak
Beslemek kanınla
Büyütmek içinde umutlarınla
Sonra müthiş bir sancıyla getirmek dünyaya
O eşsiz o harika varlığı
O an daha iyi anlamak anneni
Hak vermek korkularına endişelerine
Hayata daha bi sıkı sarılmak
Mücadele etmek hatta savaşmak
Büyümek onunla
Öğrenmek yeniden alfabeyi
Sil baştan başlamak herşeye
Emin adımlarla yürümek geleceğe
Gerektiğinde baba olmak ona
Yada bir arkadaş
İmkansızı başarmak
Olmazları olur kılmak
İşte böyle bir şey ANNE olmak

KEZBANCIM BENDE 6 AYKINASI YAPCAM AMA EŞİMİN TARAFINDA VAR BÖLE Bİ ADET KINA ANNNESİ OLUYOMUŞ VE BİZDE ASLIYI ANNNE YAPCAZ GELSİN Bİ AYDINDAN .
SİZ NASIL YAPIYOSUNUZ ANLATIRMISINNN-tatlicadiarzu-

kezbanım 2 kaşık un 1 yumurta 1 domates rendesi yarım kilo süzme pirinç ya da yarma yarma tercih ederim ben ve su ..öncre bunların hepsini çokk güzel karıştır sonra ocakta pişr ama sürekl karıştırılacak kaynayana kadar tuzu sonra ilve et canımcım yoğurt kesilmesin . 15 dakika pişir üzüerine tereyağ nane bunu yaparken küçüğüme yumurta eklemiyorum nanesiz oluyo onunki afiyet olsun kuzularıma
nihanım canım tabiki hepiimiz arkadaşız tatlım yardımcı olurum inş bi incisi çıksında kızımızın

mrb kızlar, ben artık doğru dürüst giremiyorum internete. eşim askerden geldi, annemler gidince bütün işler bana ka<ldı, zeynepnur da İYİCE yaramazlaştı, 5 dakika bile durmuyo sürekli ilgileniyoruz..herkese iyi günler kızım başladı yine ağlamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…