özlemciim ben balıkesirliyim çok eğlenceli olur diş buğdayı içine koyulan şeyleri annem daha iyi bilir ama galiba dediğin ottan konuyo bir de mısır tanelerini ben çok severdim. ve partide tepsiye bebeğin ilerde sözde ne olacağını (meslek olarak) belirten alet edevat lar konur(kalem, tarak, makas,vb.) hatta ben steteskop bile koyucaam o değişik ya kesin onu seçerler inşallah vatana millete ve ailesine hayırlı evlat olurlar
bu arada kimsesiz misin bu güüüün gel ben sararım seni
bende bayaa bi gevezeyim bu gün düştü çenemmm
nihan afiyet olsun elvinime ...öpüyorum kızımı:)
öznur kız nerdesin sen öldürdün beni güülmekten kocana da söyledinmi.basıl bi teşbih sanatı o öyle:)))
arzu sen neyaptın yiğite verdin mi ddiğm mamayı?
selam arkadaşlar
kuzular nasıl siz nasılsınız. ya arkadaşlar benim kızıma nazarmı değdi ne. mama yemiyor deliricem. sadece emziriyorum. acaba diş mi çıkarıcak. diş çıkaran bebeklerde aynı sorunu yaşadınızmı. mamalarını çok severek yiyordu kızım şimdi dudaklarını kitliyor kaşığı görünce. zaten biberonuda bıraktı ağlaya ağlaya iki üç kaşık yediriyorum. moralim çok bozuk. olmazsa pazartesi doktora götüreyim diycem ama bıktım artık doktora gitmekten.
bu arada ben anadolu yakasında maltepedeyim önerebilceğiniz doktor varmı. ben bizim doktordan memnun değilim.
hepinizi öptümm.
tubiciim görgüsüzlük değil kız o. bu günleri gösteren allahıma şükürler olsun. bende kızıma 6 ay kınası yapıcaktım vazgeçtim inşallah diş buğdayı yapıcam. her şeini kutlıcaz tabi keşke hep birlikte kutlayabilsedik yarı yaşını kuzuların bak şimdi asıl görgüsüzlüğe egem hep kabızdı aylarca bizim yardımımızla yapıyodu kakasını veeeee ilk kez kakasını kendi yaptığında herkesi arayıp söyledim akşama ailem komşularım pasta almış birlikte kutladık düşünsene kakayı kutladık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?