2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm ben kendim nazarladım kızımı.

ismini babası istedi.rüya gibi bir kız olsun diye. o diziyi izlemedim ama herkes aynı soruyu soruyor. ben çisem istiyordum ama eşimide kıramadım.

iyi akşamlar herkese şimdi okuyabildim seher rüyana çok güldüm bizle yatıp bizle kalkıyosun heralde nasıl belli oldu. selma senin yazdığına da çok şaşırdım nasıl yani kızın kırkı çıkmadan yüzüstü yaterken sırtüstü mü dönebiliyordu o zaman bebekler sadece ellerini oynatabilirler nasıl dönebildi hayret ettim doğrusu yani ciddi ciddi döndü mü maşallah yani şimdi napıyo kesin emeklemeye de başlamıştır çok atletik kızın varmış anam

Herkese iyi bir geceler diliyorum.Nasilsiniz hanimlar.Melikecigim evet sasilacak bir durum ama kizim kirki cikmadan yüzüstüyken sirtüstü dönüyordu doktorumuzda sasirdi ama ben dogum yaptigim zaman kizim kendini cok geriyodu yani kafasini ve ayaklarini arkaya dogru cok geriliyodu (u) seklinde duruyordu bu beni cok korkutuyordu bende yüzüstü koyuyordumki biraz kafasini yere koyar diye yok anam nerde birde baktim kiz kendini germekten dönüveriyordu 2 ay böyleydi Allah ima sükür simdi gayet normal bir sekilde duruyor.Melikecigim kizim henüz emeklemiyor ama 1 aya kalmaz onuda yapacak gibi su anda örümcekte pesimde geziyor yere yatirdigimda da her tarafa dönebiliyor emeklemeyede calisiyor ama dedigim gibi 2 dizinin 2 kolunun üzerinde degil sürünmeye basliyor yani.Bütün kuzucuklari ve güzel annisleri öpüyorum.

günaydın herkese uykusuz bir gecenin sabahındyız ya çıksın şu diş biran önce mızmızlanmasından o kadar bıktım ki

günaydınnnn
selma maşalllahhh elanurumuza herşeye erkenden başlıcak desene ...
kızlarrr nerdesinizz kesin evdesinizdirrr :)) gelin yazışalımm beeee benim ev fenaa ben daha kahvaltı da etmediim sbah bel ağrısı ile uyandım anammmm hergün bi yerim bunaldım artıkkkk Allah beterinden saklasın döncem bende beni bekleyin anacımmm :))

günaydın kızlar nerelerdesiniz ya
ben yine bölük pörçük uykularla sabahı ettim.ya kimsecikler yok ben de gideyim kahvaltımı yapayım bari

evett ya herkesler nerdee arzucum günaydın uyumadı mı oğluşunn benim oğlum da yarım saat önce çok fena kustu yanındaydım Allahtan hemen kaptım kucağımaa aldımm yan çevirdimm

herkese günaydınnnn
az önce kalktım kahaltımı yaptım ebrar hala uyuyo kaynanamda yeni kalktı...onlar damlamadan yazayım dedim ..ay ben bu gece çok acayip bi rüya görüm ebrara hamileyken yine hamile kalmışım ama dr. lar .ok küçük die görmemiş ben bian sancılanıyorum suyum gelio elimde ultrason gibi bi alet var onunla bebeğe bkıyorum gözleri masmavi gözlerini açıp kapıyo diorum demek ben bu yüzden kilo veremedim meğer ebrar ikizmiş herkeste bi telaş hangi hastaneye gidiosak kimse kabul etmio eşim dr. ayarlamış ama onada gidemioz en sonunda eşim eğer bebeğe bişi olursa sorumlusu sensin dio bende sinirlenip bayılıyorum ..sonra dogumhanede görüyorum eşimin elini bırakmıyorum zorla oda gelio( ebrarda gelmek istemedi ya duygu sömürüsü yapıyorum) bide diorum ben sezeryan yaptım şimdi normal yapamam dr. dio yok yapcaksın dogdugunu görmeden yandım uyandığımda karnım bi agrıyo bi sertlik sanki gerçek gibiydi :)))) he bu arada ebrarda aynı gün konuşuo ve yürüo ilk kelimeside 'anneannem seni çok özledim' oluyo :) ay ne rüya görmüşüm he film gibi ..........

elif kıss sana bişi söylimmi ben böle doğum yaptığımı görürsem doğururdum gerçektende seni bi sürprizmi bekliyo nedersin :))

tünaydın kızlar ay ertuğun dişkrizleri tutuyo durmadan geceden bu yana fenayız yani deliryo yavrum artık ilaçda fayda etmiyo gliba ay ay böyle yanikızlar durmadan ağlıyo gözyaaşları sel gibi akıyo canım oğlumun şimdi uyudu bende yatayım barihepiniziöpüyorum.ayşegülcüm geçmişolsun canım.elif kız onasıl rüya amannnnnn.melikecim bizçok perişanız dişten bu aralar ya3üncüsüçıkamadı gittiya .arzucum afiyet olsun seherim görüşürüzgirerim yine uykusuzluktan anlayın işte ben yattım

ay canım benim ya şi dişler çok çektiriyo bebişlerimize inşallah bir an önce çıkarır tuğba da rahatlar oğluşun

tuğbam canım Allah yardımcın olsun Rabbim kolayca çıksın miniğimizin bütün miniklerimizin dişleri çok zor gülüm bilirim.. inciler çok zor çıkıyo işte (

canlarım sevişncimi sizinle paylaşmak istedim.eşim yaklaşık 2 aydır işsizdi bugün başvurduğu yerlerden biri çağırmış ayın 9 unda iş başı yapacakmış allahım inşallah o güne kadar bişey olmazda başlar kızlar hem sevincimi paylaşayım dedim hemde dua edin ne olur eşim girerse işe ben çıkmak istiyorum kızımı ben büyütmek istiyorum
bu arad diş çıkaran bebişler inşallah çabucak çıkarırlar dişlerini
sizleri seviyorum ayy çok sevindim

mehtap canım Allah inşallh bu umudunuzu boşa çıkarmaz sen hiç kötü düşünme olur kocanın işi sıkılma ii düşün ii olsun ..sende rahatça bebişine bakarsın...
Tuğba canım istersen bak dün doktorun bana verdiği haptan sizde alın hem rahat çıkarmasına hemde yeterli vitamin ve mineral desteğini sağlıyomuş ama bu arada her 6 saatte bir ağrı kesicisinide vereceksin dedi doktor diş patladığından itibaren 4 gün ...ben dün verdim calpolü mesela bugün vermedim sende al bence o haptan D-Flor 30 tane var içinde ii geliyo bak tavsiye ederim...
CAnım ya oo nası rüya öle Allah hayırlara çıkarsın korkuyosan olmasın diye bi tane daha şu aralar o da etkilemiştir :))
BU ARADA KIZLAR kilerde prezervatif indirimde Fex marka bi alaana bi bedava 5 tl ...tırtıklı kokulu hanginden istersen yani lülülülülülülülülülülülü:icecream:
sositosositosositosositosositososito
AY çok güldüm kendime :)))))))

Teşekkürler derya ve özlem.özlaemcim bu arada doktor bize bi hap vermişti suda eritip veriyoruz kızıma dişleri için d flor değilde başka bişey adı eve gidince yazarım 4 aylıkken başladık 5 yasına kadar kullanırsanız daha ii demişti doktor.içinde bi sürü var 30 tane falan değil acaba aynı işe mi yarıyor bizimki ilerde diş çürümelerine karsı şimdiden önlem içinmiş ayrıca dişi çıkarırken kolay çıkmasına yardımcı olacakmış

anamm kıslarr oku okuu bitiremedim yaa bütün okuduklarımıda unuttumm valla maşallahh sayfamız hiç boş kalmıyoo..

KEZBAN canım yeni nick in hayırtlı olsunnn..
AYŞEGÜL CNM bi çorba tarifi yazmışınd onu bebişinemi yapıyosun..bend eşu sıralar çorba tarifleir arıyorum oğluma...
SEHER ne güzeldi eski telaşlar dimii bende bazen ilk sayfaları okuyorumdaa...o günler geliyor aklımaa
NİHAN sen ansılsın cnm elvin napıyo..bende rezene çayı veriyorum oğlumaa
kıslar her bebek böyle zormu diş çıkarıyor..Allah kolaylık versinn yaa bizde daha diş miş yok..
oğlum şu sıralar doğrundüzgün emmiyp etrafa bakıyo oyun yapıyooo.
Hasta olan bebişlerde çok geçmiş olsunn inş hemen atlatırlar...
hepizini öptümmmmm

ayşegül canım ya şu bebeklere yapılan yoğurt çorbasının tarifini yazabilir misin?sefa canım sen de yaz hanginiz önce davranırsa işte:))) o tarif vardı bi yerlerde ama taşımışlar ya bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…