2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz toyga deriz 3 sayfa önce yazmıştım yayla da derler ama bizimki az farklıdır kezban istemişti yazmıştım .. kübra canım oğluma veriyorumm ama onunki yumurtasız nanesiz oluyo bi de yarmaları olduğu için robottan geçiriyorum boğazına takılmasın die isterseniz pirinlede yapabilirsiniz benim çocuklar hala sever bu çorbayı yerler

nese yazıyorum yine
2 tepeleme çorba kaşığı un 1 domates rendesi yarım kilo süzme yoğurt 1 yumurta hepsini robotta pürüzsüz şeklilde karıştırın önce sonra ocağa koymadan yarım avuç ya pirinç ya da yarma atın sürekli karıştırın kaynayana kadar 15 dakika yeter pişmesi için yarmalar pişince incek ocaktan üstüne tereyağlı naneli sos bu kadarr afiyet olsunnn:))

teşekkürler tarifin için ayşegüüüüüüüüüüüüül yaptım çok güzel oldu ben kendimize yaptım bebeklere apmadım daha onu da deniyceem öptmmmm

bennnn geldimmmmmmmmmmmmm yavrularım nasılsınzı acaiipp özledim sizi yhaaa:)
elif canmım allahım hayrlara yazsın inş.. bakalım rüyanın sonucu ne olucak .. inş. ii bişiler çıkar ortaya...
kıs bideeee ebrarıma kardeş geliomuş :))))))
ayşegül canım ne güzel kıı o tarif bend e ederim belkim ... bacım saol kuşum :)..
kıss özlem çok güldüm heeee demek indirimdeymiş o şey :)))) kokulu ve turtuklumu oda nasıl oluyo kııı degişşik degişik mi hiçç kullanmadık yhaa :)))))
eeee aklıma pek bişi gelmii daha :)

bu arada acaip benim sag kolum agrıyo yhaaa... çok acaip hemde...

ayşegül canımmm ben bebişime yapcam 1 kase kadar demek içinn onamı 2 kaşık un koycamm..ayrıntılı soruyorum kusura bakma tutturamıyorum böle unlu çorbaları canım...

kübra canım bu tarif çok küçük bebekler için değil aslında onlarınkine yumurta konulmuyo nanede koyma bak ona göre şöle yap çok az dene yukarıdaki 5 kişilik unu az koy tuzsuz az pirinli yumurtasız ama kaynayana kadar karıştır 15 dakika pişir ben oğluma yediriyorum ama unu 1 tatlı kaşığı yarım su bardağı yoğurt yarma çok az... çorba piştikten sonra tel süzgeçten geçiriyorum afiyet olsun yumurta yok bebişinkinde

selam kıslarrr ya
ben yine misafirlrin istilasına uğradım çok yoruldum yaffff
neyse siz nasılsınız bakalım ayşegülcüm ben o çorbaya yarma yada piriç koymuyom un dan dolayı zaten kıvamlı oluyo ama ölede çook seviyom bebişe yaptığıma koumuyom yani süzme derdi olmuyo 6 aydan sonra tavuk suyuna yapıcam bebişime
eee daha ne var neyok seher kıss kuşum koluna noldu bacım geçmiş olsun tubiş kıs sen de hiç görüşemiyozz geçmiş okumdım şimdi zeynoyu yıkıyacam öbürlerini yıukadımm çok yoruldum bu arada kociş te bana çay yapacak (yalan olmazsa)işte ömle hadi herkese ii akşamlarrr

slm kızlar 2 gündür evde yoktum giremedim cnm da çok sıtkın bugün dr. a gittik kontrole Eylül 1 ayda 300 gr almış. bu ay ek gıdayla full beslendi niye bukadar az aldı anlamadım dr. bir sürü tahlil istedi pzt yaptıracam. yani kilo almasına neden olan bişeymi var diye umarım kötü bişey yoktur.. yaaaaa benim bu cadı hiçççç kilo almıcakmı???? :1no2::1no2:

SELMA 'cım çok geçmiş olsun hayatım sorma o illete yakalandınmı kurtulmak biraz zor tatlım acil şifalar diliyorum miniğinide öp benim için

MELİKE'cim öncelikle hayırlı olsun bebeğim.ben hamileyken bol bol bebe yağı sürdüm çok şükür hiçççççç çatlağım olmadı. işyerinde bile wc ye gidip mutlaka sürersim çok faydasını gördüm. ama birazda yapı meselesi. hamilelikte çatlamışsa sonrasında ne geçirir bilmiyorum bende olmadığı için ( OLSA KESİN BİLİRDİM kaydirigubbakcemile3)

ARZU'cum Ecenas 6 aylık oldu demek büyüdü kıssssssss

AYŞEGÜL'cüm düzelmedinmi cnm ya ayyyy kıyamam inş. geçmez oğluşuna acil şifalar ..

MEHTAP'cım alışmaadım cnm şu bıyık olayına yarın son günü KESTİRTİYORUM VE KURTULUYORUM hihoyyythihoyyyt bu arada eşinin işe girmesine çok sevindim bu ekonomik şartlarda zetne geçinmek zor bide işsiz olunca way anma way yani.

KANKİM CEYDA tak kafana takma bişi yoktur dicektim ki güzel haberini okudum ohhhh be çok sevindim walla ösledim kız seniiiii :1hug::1hug:

ÖZLEM kıs aklın nerelerde bakimmmmm zeynep'e kardeş gelmesin diemi takip ediyon bakim böyle şeyleri seni gidi seni :1shok:

BANU, ÖZGE, NİMET , KEZBAN , TUĞBA, NİHAN, KÜBRA, SEFA, ARZU sizleride çok öpt

öznurcum eylül çokmu haraketlii...sağlıklı olsun yeterr çıtır pıtır bi kız olcak seninkidea.s.

benimki de bu ay 500 gram almış ama ek gıda tadımlık yedik daha doğrusu yemedik çoğunlukla anne sütü.canını sıkma umarım bişeyciği çıkmaz

arzu, seher, kübra tşk. ederim canlarım benim. nebilim insan ister istemez takıyor kafasına. acaba son 20 gün çok iyi beslendi bunların kilo yapımı nezaman olur ki ??? hemen mi bir süre sonramı dr. a da sormayı unuttum

öznur cnım inş bişi yoktur o kadar da az sayılmaz bence.. bu aylarda öle 1 kilo falan almıyolarki zaten ama yaptır bakalım inş bişey çıkmaz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…