slm kızlar 2 gündür evde yoktum giremedim cnm da çok sıtkın bugün dr. a gittik kontrole Eylül 1 ayda 300 gr almış. bu ay ek gıdayla full beslendi niye bukadar az aldı anlamadım dr. bir sürü tahlil istedi pzt yaptıracam. yani kilo almasına neden olan bişeymi var diye umarım kötü bişey yoktur.. yaaaaa benim bu cadı hiçççç kilo almıcakmı???? :1no2::1no2:
SELMA 'cım çok geçmiş olsun hayatım sorma o illete yakalandınmı kurtulmak biraz zor tatlım acil şifalar diliyorum miniğinide öp benim için
MELİKE'cim öncelikle hayırlı olsun bebeğim.ben hamileyken bol bol bebe yağı sürdüm çok şükür hiçççççç çatlağım olmadı. işyerinde bile wc ye gidip mutlaka sürersim çok faydasını gördüm. ama birazda yapı meselesi. hamilelikte çatlamışsa sonrasında ne geçirir bilmiyorum bende olmadığı için ( OLSA KESİN BİLİRDİM kaydirigubbakcemile3)
ARZU'cum Ecenas 6 aylık oldu demek büyüdü kıssssssss
AYŞEGÜL'cüm düzelmedinmi cnm ya ayyyy kıyamam inş. geçmez oğluşuna acil şifalar ..
MEHTAP'cım alışmaadım cnm şu bıyık olayına yarın son günü KESTİRTİYORUM VE KURTULUYORUM hihoyyythihoyyyt bu arada eşinin işe girmesine çok sevindim bu ekonomik şartlarda zetne geçinmek zor bide işsiz olunca way anma way yani.
KANKİM CEYDA tak kafana takma bişi yoktur dicektim ki güzel haberini okudum ohhhh be çok sevindim walla ösledim kız seniiiii :1hug::1hug:
ÖZLEM kıs aklın nerelerde bakimmmmm zeynep'e kardeş gelmesin diemi takip ediyon bakim böyle şeyleri seni gidi seni :1shok:
BANU, ÖZGE, NİMET , KEZBAN , TUĞBA, NİHAN, KÜBRA, SEFA, ARZU sizleride çok öpt