2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya var işte böyle problemli tipler...bişeylerin acısını çıkarırlar diğer insanlardan..sıkma canını desem bi işe yaramaz o ortamda eminim ister istemez etkileniyorsun..ama sinirlendiğin an bebeğinin ultrason görüntülerini getir aklına bir okşa göbişini rahatlamaya çalış:dance:...allah kolaylık versin canım inşallah bir an önce uğraşacak bişey bulur da seni unuturyerimseniben

çilekciğim hiç üzme kendini ... bunların içinde biraz anlayış olsa zaten böyle yapmazlar canım .. bebişini düşün seni üzmelerine izin verme... a.s.

kızlar fotoları nasıl ekliyorsunuz..daha da önemlisi nasıl upload ediyorsunuz..urlyi nerden yapıyorrsunuz...ben de kıskandım kızımın fotosunu koyayım..

kızlar fotoları nasıl ekliyorsunuz..daha da önemlisi nasıl upload ediyorsunuz..urlyi nerden yapıyorrsunuz...ben de kıskandım kızımın fotosunu koyayım..

canım bak sana kısa yldan anlatıyım. www.resim-yukle.com adresine gel burdan fotoğrafını yükle. karşına linkler çıkıcak. 4-5 tane link var orda. sen forumlarda kullanılacak kodlardan birini kopyala...
mesaj yazdığın yere o kodu yapıştır. başka bhiç bişey yapmana gerek yok tatlım

ya canlarım benim yatıştım sizinle konuşunca. burası terapi gib geliyo bana a.s.

kalachakracım süpersin...valla eskiden uploadhut diye bir siteden yapıyordum ama dün gece olmadı...ben de böyle kaldım..çok sağol canım çok yardımcı oldun....

diiileeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkk a.s.
canım beniiim yaaaa
çoook sevindiimm, böyle bi içim rahatladıııı, Allah tamamına sağlıkla sıhhatle erdirsin inşalllaaaahhhhh a.s.

Aylıncım cnmcım,, cok saol arkadasım hepınızee cook ama cok tesekkur edıyoruumm.
dun haberı aldıktan sonra gormelıydınız yaaa.. ıcımız bır rahatladı. esım burda degıl yurtdısında hemen ona haber ucurdum... cok sevındı. annecıgım yazık kadıncaagız yasınler adamış meger. sonuc temız gelırse dıye.. hemen ogrenır ogrenmez bır sürü yasin okumus.... allah kabul etsın..
gece byunca kardeslerım aradı durdu.. meger bana caktırmadan hepsı ne kadar uzulmuşler.. ağlayanlar sevıncten bagıranlar .. cok guzeldı.. bır de sımdı sabh sabh sızlerın yazdıkalrı yazıları okuyuncaaa cok duygulandım yaaaa...:roflol:
allah butun hamılelere saglıklı dogumlar saglıklı bebekler nasıp etsın.....
hepınızı cok sevıyorumm kızlaaarrr.....:teytey:

Çilekcim, gunaydınlar, sıkma canını değmezz
nedense bu gibi aptal düşünceli işverenler dece Türkiye de oluyor. Halbukı kadının doğurma hakkı oldugunu bunun bır doga gelenegı oldugunu unutuyorlar.Direk olarak hamıle kadın çalışamaz ve işeyaramaz kadın olarak damga yıyıor ve ona yardım edılecegıne ılgı gösterılıecegıne zorluk cıkartılıyor. Biliyorsunu ben de işyerımde sıkıntı cıkartıkları için stresden kurdeşen olmustum ve en sonunda zaten dayanamdım istifa ettım.

Canım sen kafana takmadan dayanabıldıgın kadarına dayan. ama dıkkat et lütfen...

:teytey: diloşummmm :teytey:
ya canım benim.çok büyük umut oluyorsunuz bana.darısı benim-sinemin-havvanın ve diğer sonuç bekleyenlere inşallah.
çok sevindimmmmmm .....

saol diloşum.iyiki varsınız.valla insanlara böyle davranmaya devam etsinler. Allah büyük herkese hakettiğini yaşatır elbet.bakıyorum hemen hemen herkese sıkıntı yaşatmışlar zaten iki canımızla mücadele etmeye çalışıyoruz.

bu arada diloşum sonuçlarının temiz çıkmasına çooookkkk sevindim. darısı diğer arkadaşlarımın başına :dance: güzel haberler alınca keyfim yerine geldiiii

bende bugün çekmecelerimi, dolaplarıı falan topladımm.
p.tesi gelip istifamı verebilirim yaa birde onlarla uğraşmayayım diye:)))
bayağı zevkli oluyoo:)

ohhh darısı başıma inşallah. ALLAH banada nasip etsin şurdan eşyalarımı toplamayı amiiiinnnnnnnnn :dance:

kızlar ekliyorum fotomu... ama akşam olunca karınlar dahada sisiyor biliyorsunuz.normalde böyle şiş bir karnım yok hehe (ayrıca size özel böyle giyindim... )
İŞTE BENİM KIZIIMMMMMMMM

süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.allah nazardan saklasın ağustos annişlerini çok güzel yakışmış ve çok şıksın.kıskandımmmmmmm :dilcikar:
harikasın havvacımmmmmm...

benim ablamda annemde neler neler adadılar.bende adadım.inşallah bizimde sonuçlarımız güzel çıkacak arkadaşım.bizimkiler çok üzüldüler.eğer nasip olursa güzel haberlerimi almak, o gece sabaha kadar dışardayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:

aaay canım beniiimm.
herşey çooooooook güzel olucaaaaaak sanemciiiiim,, merak etmeee :)

hayırdır aylincim.ne istifası yaa :uhm:
sen rapor almayacakmıydın.bırak raporunu al.hem rapor sonrası 10 haftalık maaşının % 75 ini falan alabiliyorsun sigortadan.iyice düşündünmü? neden o kadar ani karar verdin?
sende deemek spor ayakkabı- geç uyanma-yürüyüş olayına gireceksin....
Çok üzgünüm çoook

ÇİLEEEEEEEEEEEEEKKKK bari sen çıkma canım Kötü Kazen.çalışanlar azalıyor KALACHAKRA , TRENDcim yaaaaa...:çok üzgünüm:

bende özendim şimdi:çok üzgünüm:

şaka bir yana kızlar hamileliğinizi nasıl geçiriyorsanız öyle yapın.bu insanın ömründe geçirecek en güzel günleri.keyfinize bakın, dinlenin.BEBİŞLERİNİZE İYİ BAKIN.
HAYIRLI HAMİLELİKLER DİLERİM CANIM ARKADAŞLARIM BENİMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…