2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldimmm.ay ertuğ bugün yine bunalım takılıyodu neyseki şimdi altını açtım abbası gelince biraz rahatladı sanki yavrum bugün keçilerim baya kaçtı benim yaa başım agrıyooo şimdi yazdıklarınızı okuyayım bakeyim neler kaynatmışınızz
sagol arzucum ayşegülcüm sorma ya bugün fenaydı aslında düngeceden belliydi hep uyandı sızlandı agladı kuzum üst damagına kadar kıpkırmızı ve şiş ya gördükçe içim parçalanıyo.
mehtapcım ay çok sevindim canım arkadaşım inş.biran önce başlar eşin hadi gözün aydın
sagol özlemcim ayın 3 den sonra aylık konrolümüz var bakalım ne verecek sorarım onuda canım.başka bir markanınkini almıştım ben tırtıklı çikolatalı süper kızlar valla hiç kaçırmayın diğerlerin çok ayrıbir şeyi var kafamçokkarıştıdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
seherim geçmiş olsun canım kolay mı kız taşiımak bu veledleri:1rolleyes:
öznurcum dişine baktrsaydın ertuğda öyleydi biliyosun canım dr göster boş yere benim gibi tahlil yaptrma pazartesi dişine baktr öyle git tahlile aynısını ben yaptrdım kuzumu delik deşik yaptılar ama dişmiş geçen ay ertuğ 70gr almışdı diş olduğu için normal dedi dr u bişe çıkmaz inş.canım:Saruboceq:

tşk ederim Ayşegül'cüm

tuğba ya bakıyorum diş miş gibi bişey yok dr a da sormadım gerçi oraya gidince herşey çıkıyor aklımdan . pzt dr a tekrar gideces bi sorim ama sanmıyorum cnm .

ay kızlar çok yoruldumyaa form açıktı ama pek giremedim anca oturabildimcokacimcoook
öznur canım inşallah bişi çıkmaz canım olsun annesi bişeyi olmasında eylülümüz çıtı pıtı kız olsun sen içini ferah tut:Saruboceq:
tuğba ya benimkide öyle çokmu çok huysuz oldu diştenmi bilmem anam bi çıksada rahatlasaksenağlama
kızlar siz neler kaynatmışsınız öyle kokulu,tırtıklı, çikolatalı felan yaw ben hiç kullanmadım ama çok merak ediyomkaydirigubbakcemile

nimet gııı al bi arada dene bakayım nasılmış(tırtıklı olanlardan alın heehhe amma meraksızsınız gı bacılar he

ay kız ben çok merak ediyom dediğin gibi özelliklede tırtıklısını ama yok bizim herif kullanmıyo napcaz elden bişi gelmiyohihoyyyt

iyi akşamlar kızlar .aman dikkat tıtıklı,kokulu derken...biliyonuz bende o kokuluların kurbanıyım.şimdi 2,5aylık.siz yinede önce bi kontrol edin.hadi öptüm.

sen al kullanır ozaman bacı gııı.
kızlar bu arada ilk defa ama ilk defa maşallah 41 kere maşallah herobabynin ballı irmiklisi varya onun içine yarım muz ezdim koydum yedi kızlar yemeyener yapın yedirin erttuğ yiyosa sizin bebişler zaten yer

iyi akşamlar kızlar.sıkıldım bir bakiim kim var kim yok diye ...tuğba aman nazar değmesin ertuğumuza afiyt olsunlöp löp et olsun.
şimdi eşimle alışverişten geldik.otoparkta arabaya vurmuşlar biizmkinin muhabbetine doyum olmuyo bu yüzden.bi kaçamak yaptım çıkayım da biraz neşelendireyim:)hadi iyi geceler ii pazarlar:))

selam kıslar iyi akşamlar nasılsınız bakalım muhabbbet almış yürümüş baya
biz bugün dr gittik ecemin boyu 68 olmuş kilo 7,600yani almamışız dr kerdan yiyo dedi ilk aylar cok alıyoduk ya neyse cok hareketli ondan dedi ama saglıklıymış ya üzülüm ama napalım artı öle özel yogurtlar felan alma dedi.sen ne yiyosan suyundan ver
sadece yumurtanın beyazı haric sıvı olan herşeyden mama ların anlamı yok dedi şaşaırdım ve bebek 6 saat 7 saat yemeden ac kalamadan durr onezaamn acıkırsa ozaman ver dedi 2 saat falan sıtandart yoktur sen 2 saate bi yiyebilirmisin dedi
anlıycanız çok şaşırdım ecemde saatlerce yemese aklına gelmiyo neyse kıslar ecem carıyo hepinizi öpüyorummm ecemle tabiiiiiiiii

Son düzenleme:
iyigeceler kızlar nerdesiniz kızlar ceyda kız sizinkinemi vurmuşlar canım yazdığından bişe anlamadım valla ya arzu kız o nasıl dr öyle ya yeri geliyo 2saatte acıkıyo tabi mesala meyve püresi yediğinde çabuk acıkıyo yoğurtta pek tok tutmuyo ayrıca sen ne yersen suyundan demiş domates yasak valla bence sen dr degiştr öyle şeymi olur canım mama verilmezmiymiş saçmalamış o geri ya benim dr umda özellikle ekgıdaya bile birölçek mama koy diyo mamadakivitamin yüksek ekleki daha çok vitaminliolsun diyo

sayım yapmaya gelmiştim ama tubiş sen kalmışın tek :) bend eöle bi baklim dedim benim çocuklar uyuyo çok şükürde inş. ertuşumda uyuyodur..öpüyorum çok..

şimdi pusette salıyorum uyuyacak teyzesi bizde seni öptüüüüüüüüüüük bide neskaferimiziiiiiiiiiiiiiiii

kız seher canımı isteddin gı bacım şimdi yapsam yesemmi ya ay ya canım çekti neyse agzıma atayım azcık bari nefsim uyumaz sabaha kadar mazallah

:)))))))))))))) ye kız sonra herif sucuk kokuyon die uzaklaşmaın :))))) canım seni çook öpüyom ertuşumada uyku perileri gelsind euysun artık :) ben uyicam :)) senin yerined euyrum canım ark:) sne yeterki yi genime ii bak :)

Selam hatunlar maasallah sayfalar yine dolmus tasmis az kaldi kizlar hen okuyacam hem cvp yazacam tek tek netim gelir 1haftaya kadar.Ya kizlar benden manyagi yok galiba bu saatteyokta zaten.Napayim Elanurum uyumusken evi toparladim kocisimle oturdum.Herkese simdiden iyi pazarlar bal sekerleri öpüyorum tabi sizide.:)))

Merhaba,
Ufak bir operasyon geçirdim ve ancak ayağa kalkabiliyorum. Ayağa kalktım ve karşıma ilk gelen konu bu oldu.
Kimseye başka siteye üye olmayın demiyoruz, lakin kendi açtığınız sitelerin reklamını buradan yaptırmıyoruz. Bunun etik olacağınıda düşünmüyorum.

Sitelerde site yöneticilerimiz hakkında ettiğiniz hakaretleri malesef üzüntü ile okudum. İşin ilginç tarafı birbirinizi özel mesajlardan diğer arkadaşınıza kötülerken bu site geçişinde bir anda geçmişteki konuları unutuvermişsiniz. 1-2 gün önce aralarında sorun olanlar biraz karşısındakini iyi tanısın ne oldu da melek oldu karşımdaki diye biraz düşünsün. İşin bu kısmı beni ve bizi hiç ilgilendirmez ama ne olduğunuzu görmek ve sizin olmamanızın kayıp olmadığını öğrenmek adına iyi oldu.

Bundan sonra bari yetiştirdiğiniz cocuklara örnek olun, böyle ucuz hareketlerle yetiştirdiğiniz cocuklara yazık etmeyin. Birinizde çıkıp yahu sen neler diyorsun 1 senedir o sitedeydik iyiydide konumuza müdahale olunca mı kötü oldu dememiş. Zira bu karaktere henüz rastlamadık.

Allah yolunuzu açık etsin ne demiştik gidene kal, kalana da git demiyoruz.... Site kuralları net ve buna uymak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…