Merhaba,
Ufak bir operasyon geçirdim ve ancak ayağa kalkabiliyorum. Ayağa kalktım ve karşıma ilk gelen konu bu oldu.
Kimseye başka siteye üye olmayın demiyoruz, lakin kendi açtığınız sitelerin reklamını buradan yaptırmıyoruz. Bunun etik olacağınıda düşünmüyorum.
Sitelerde site yöneticilerimiz hakkında ettiğiniz hakaretleri malesef üzüntü ile okudum. İşin ilginç tarafı birbirinizi özel mesajlardan diğer arkadaşınıza kötülerken bu site geçişinde bir anda geçmişteki konuları unutuvermişsiniz. 1-2 gün önce aralarında sorun olanlar biraz karşısındakini iyi tanısın ne oldu da melek oldu karşımdaki diye biraz düşünsün. İşin bu kısmı beni ve bizi hiç ilgilendirmez ama ne olduğunuzu görmek ve sizin olmamanızın kayıp olmadığını öğrenmek adına iyi oldu.
Bundan sonra bari yetiştirdiğiniz cocuklara örnek olun, böyle ucuz hareketlerle yetiştirdiğiniz cocuklara yazık etmeyin. Birinizde çıkıp yahu sen neler diyorsun 1 senedir o sitedeydik iyiydide konumuza müdahale olunca mı kötü oldu dememiş. Zira bu karaktere henüz rastlamadık.
Allah yolunuzu açık etsin ne demiştik gidene kal, kalana da git demiyoruz.... Site kuralları net ve buna uymak zorundasınız.