2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlarımız ne zaman dönerler ne oldu bende anlamadım. ama şu gerçek hem yönetim hemde arkdaşlarım için diyorum iki tarafta şurda 3 beş günlük dünya birbirimizi kırmaya değmez. yönetimdekiler lütfen biz burda bebeklerimizin büyüme falan takip ediyoruz sorunlarımızı sevinçlerimizi
saolun sizin sitede sizlerin sayesinde paylaşıyoruz her ne olmuş olursa sorun bilmiyorum ama ölüm deilki üstesinden gelinmesin iki tarafıda anlayışa davet ediyorummm hepimizde insanız ettenten kemikteniz taş duvardan deilizki hatada olması normal anne kız arasındada atışma yalnış anlama olur önemli olan 1 şans daha verilmesi lütfen gene arkdaşlarla bu site altında olalım gerçek bu siteye çok alıştık yönetimdeki arkdaslar yardımcı olursanız seviniriz tşkler ederiz

böle bir site böle bir çatı altında hamilelikte toplandık ve çok güzel diyologlar kurduk sizlerede tşkler site sahiplerii ama biz ve bebişlerimiz devam etmek istiyoruz inş sorunu halledersiniz...

Cidden neden kapatildi forumumuz? Lutfen bir cozum uretip tekrar biraraya gelebilelim..Elvincigim de siteden yasaklanmis 1 gun icin filan..Biz paylasmak ve guzel vakit gecirmek icin bu siteye geliyoruz.Lutfen bu amacla gelenleri gelmeyenlerden ayird edebilelim arkadaslar.

Arkadaslar nerelerdesiniz neden kimse yazmiyor.Ben konunun kapandigini düsünüyordum.Hadi 2008 anneleri görüselim........

nooldu yaaa ben konuyu bile bilmiyorum nooldu bizim kızlara, 2008 augustosta doğum yapanlar başlığına?:mymeka:

nooldu yaaa ben konuyu bile bilmiyorum nooldu bizim kızlara, 2008 augustosta doğum yapanlar başlığına?:mymeka:

Kaldirildi canim istenmeyen olaylar yüzünden.Konunun acilmasinida istemiyolar zaten bosver.Tatsiz seyler oldu ama burada olanlar neden yazmiyolar onu anlamiyorum.Bu paylasimi biz bebislerimiz icin yapmiyormuyuz?

neden kimse yok yaa
anlamadım hala kimse gelmememiş
arkadaşlar neden kapsama alanı dışı bişey anlamadım
bu arada burda ki arkadaşlara merhabalar

mrhba sene
ilk karşılaşıyoruz snrm hatırlamıyorum seni
boş kalmasın yaa görüşelim burasıda kapanmasın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…