linam saol canım tabiki 3 tanesiyle uğraşmak çok zor akşama kadar mama yedir üst değiştir alt değiştir çorba yap yoğurt yap derken bakmışım akşam olmuş en korktugum şey diş çıkartırlarken huysuzluklarından korkuyorum birde kızlar benim merak ettiğim birşey var ben gündüzleri mama yedirdikten sonra hala sırtlarına vurup gaz çıkartıyorum gece gerek olmuyor sizde hala gaz çıkartıyormusunuz?
linam saol canım tabiki 3 tanesiyle uğraşmak çok zor akşama kadar mama yedir üst değiştir alt değiştir çorba yap yoğurt yap derken bakmışım akşam olmuş en korktugum şey diş çıkartırlarken huysuzluklarından korkuyorum birde kızlar benim merak ettiğim birşey var ben gündüzleri mama yedirdikten sonra hala sırtlarına vurup gaz çıkartıyorum gece gerek olmuyor sizde hala gaz çıkartıyormusunuz?
merhaba ağustos anneleri. kızım duru 17 ağustos doğumlu. burada yeni sayılırım ama duru hanımla uğraşmaktan siteye girmeye pek fırsat bulamıyorum. kendisinden izin kopardığım zamanlarda görüşmek üzere. iyi geceler.
merhaba benim de kızımın adı Duru..20 ağustos doğumlu.....ne güzel.....bnimkide izin vermiyor genelde :)))
herkese merhaba,
bende 11 Agustos 2008 de ikinci oğlumu doğurdum.
bizde daha dişler çıkmadı.
şu sıralar pişik ile uğraşıyoruz.katı yemeklere geçtikten sonra çok fazla kaka yapmaya başladı.
buna bağlı olarak da pişikler arttı maalesef.
hametan krem kullanmaya başladım,umarım iyi gelir.
Bugün oğlum tam 7 ay 1 haftalık oldu ve ilk dişimiz göründü:)
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?