2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben hiçbişey anlamadım yaaa...arkadaşlar nerdeler? niye girmiyorlar, giremiyorlar? elif, nihan, arzu, seher, kezban, aslı ve daha aklıma gelmeyen diğer ağustos anneleri nerelerdesiniz? ses verin :1shok:senağlama

canım merhaba herkez bu yenek konusub,nda meşgulçhepimiz kaşıkla elşnde bebeklerimizi bütün gün iydirmekle uğraşıyoruz.6 ay boyunca sadece süt iöen bebek biz bir haftata herşeyini yemesini alışamsını istiyoruz ondan da derdimiz var cokacimcoook

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

ay canım ne isterdim yaaa benim üçüzlerim var tabi sütüm yetmedi 3 ay az az emebildiler ama ben tokattayım

kızlar bende ağustos annesiyim arada burayada takılırım ben çogul gebelik bölümüne bakıyordum bebişlerimiz hakkında bilgiler veririz birbirimize bebişlerim 21 ağustosta doğdular yaa sizinkiler ne zaman doğdu benimkilere en yakın kimin bebişi zamanla hepi nizi tanırım herhalde pek sayfaya uğrayan yokmu?

Canım yaa keşke yakın olsaydım sana verirdim. İsteyen oldu sütümü, inşallah bir kızım daha olacak :) Ağustos anneleriyle istenmeyen olaylar oldu yasaklandı çoğu o yüzden uğrayan yok. Çok zordur üçüz annesi olmak yaa ben bir tanesiyle zor başediyorum seni düşünemiyorum.

merhaba ağustos anneleri. kızım duru 17 ağustos doğumlu. burada yeni sayılırım ama duru hanımla uğraşmaktan siteye girmeye pek fırsat bulamıyorum. kendisinden izin kopardığım zamanlarda görüşmek üzere. iyi geceler.

şaşırdım burda yasaklananlardamı oluyor ne yaptılarki kızlar?neyse kızlar biz bu sayfaya sahip çıkalım bebişleriniz nsl benimkiler uyuyor dişi çıkan bebiş varmı aramızda bizimkilerde birşey yok aman zaten ne kadar geç çkarsa o kadar iyi

linam saol canım tabiki 3 tanesiyle uğraşmak çok zor akşama kadar mama yedir üst değiştir alt değiştir çorba yap yoğurt yap derken bakmışım akşam olmuş en korktugum şey diş çıkartırlarken huysuzluklarından korkuyorum birde kızlar benim merak ettiğim birşey var ben gündüzleri mama yedirdikten sonra hala sırtlarına vurup gaz çıkartıyorum gece gerek olmuyor sizde hala gaz çıkartıyormusunuz?

beb gaz çıkarmayı dr unun tavsiyesi ile 4 aydan sonra bıraktım kendisi halletsin diye. bisüre zorlandı gaz birikti sıkıntı yaşadı sonra alıştı yattığı yerden çıkarıyordu. sütüm yetersiz olduğu için mama veriyordum bende azda olsa şu an ek gıdalara geçince mamayı istemedi gaz çıkarma sorunumuzda kalmadı

canım Allah yardımcın olsun.İnşallah dişle probleminiz olmaz.:ecrin_bebek:

herkese merhaba,
bende 11 Agustos 2008 de ikinci oğlumu doğurdum.
bizde daha dişler çıkmadı.
şu sıralar pişik ile uğraşıyoruz.katı yemeklere geçtikten sonra çok fazla kaka yapmaya başladı.
buna bağlı olarak da pişikler arttı maalesef.
hametan krem kullanmaya başladım,umarım iyi gelir.

merhaba benim de kızımın adı Duru..20 ağustos doğumlu.....ne güzel.....bnimkide izin vermiyor genelde :)))

merhaba benimki daha diş çıkarmadı canım.alla sana ve bebişine yardım etsin zor gerçekten

Slm kızlar benim oğluşumda 08.08.2008 doğumlu, benide alın aranıza lütfen. Bebişim dişlerini 5 aylıkken çıkarttı iki tane alt diş. Geçen hafta da sünnet ettirdim, pipisi tıkanmaya başlamıştı birde emeklemeden aradan çıksın dedik. Şimdi iyi ama neler yediriyosunuz bebişlerinize banada fikir verirmisiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…