2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım çok huysuz sanırım diş çıkaracak. Sizin bebekleriniz ne durumda? Ayrıca benim kızım hala desteksiz oturamıyor, emeklemiyor, verdiğim oyuncaklara uzanmıyor, ek gıdaları yemiyor offf offf çok problem yani. Sizin bebişler nasıl?

merhaba uzun zamandır buraya uğramamıştım nasılsınız bebişler nasıl benim oğlumun 4 tane dişi çıktı. 2 alttan 2 üstten yavaş yavaş emeklemeyede başladı..

gamzeciğim dişten olabilir bizde çok zorlandık gece hiç uyumuyordu ,keyifsizdi inşaallah kolay geçer sizinkide..

mrb arkadaşlar benim kızımda 08.08.2008 doğumlu koltukların kenarında dolaşıyor dişleri çoıkmadı daha

bızımde dısımız daha yenı cıkıyor alttan 2 tane patlıcak gıbı cok huzursuz bebegım cokda hareketlı ama emeklemıyor daha kucakdan ınmıyor cunkı

Bizde yakında 8 aylık olucaz ama henüz ne dişimiz çıktı nede emekleme gibi bi çabamız var...kucakta gezmeyi çok seviyoruz...ek gıdalardan sadece muhallebi vede sebze çorbalarını seviyoruz...uykumuz hiç yok denecek kadar az...hayırlısı bakalım bi düzene girer diye bekliyoruz....

hiç merak etmeyiniz kızlar bi görcez birden kalkmışlar yurumeye başlarlar.Evet kocaklarımızxdan inmiyorlar ama şok yakında artık kocak istemeyecekler.Tadını çıkartalım bence.

hiç merak etmeyiniz kızlar bi görcez birden kalkmışlar yurumeye başlarlar.Evet kocaklarımızxdan inmiyorlar ama şok yakında artık kocak istemeyecekler.Tadını çıkartalım bence.

bebeğimin dişleri dün gründü ikisi birden çıkmış son zamanlarda huzursuzluğu iice artmıştı çok şükür çıkardı sonunda çok mutlu oldum sanki bebeğim gözüme birden bire büyümüş gibi göründü nedense abi oldun sen diye seviyorum artık herkese gösteriyorum sanki millet görmeye can atıyormuş gibi.dişler çıktı ama hala ne emekleme nede çabası var bütün gün kucakta olsun yürümeye başlayınca kucak istemiycek hamileliğimi özlediğim gibi kucağımada almayı özleyeceğimi bildiğim için tadını çıkarmaya çalışıyorum bütün aşamalarının tadını çıkarmak lazım geçen günler geri gelmiyor

Şeniz:lepi::Saruboceq:yerimsenibenkaydirigubbakcemile5:dance::teselli:a.s.:1rolleyes::sm_cool::icecream::ecrin_bebek:

arkadaşlar seviyeli paylaşımlar için burdayız ... oğluşum 8 aylık takvim yapabilirsem görülecek:) biz burdayız herkeside bekliyoruz

ek besinlere geçeli çok oldu ama hala çok severek yemiyo ağzına en ufak bi pütür bile gelse dışarı atıyo ne yapacağımıda bilmiyorum açıkcası siz neler veriyosunuz hangi yemeklerii kızz sefa sen cevap vercen zatenn yaz bişi bakem günük beslenme listenii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…