2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamm
evet ayşegül ben pütürlü şeylerde veriyorum benim kızım çok iştahlı deil zaten aanne sütü alıyo aralarda veriyorum kaşık mamaları veriyorum çorba yapıyorum vsvs biz im yediklerimizdende tatırıyorum aslında ama çok hareketli bilion kilo su az çıtır pıtır bi kız

kızz sefaa sefan olsun tabi canım benimm benimde oğluş öksürüyo antibiyotik kullanmaktan bıktık artık az yiyo bu ara ağzında da antibiyotikten dolayı pamukcuk olduuu (

haaa işte tam aynısı
ben bu sabah soluğu yine dr aldım gece boyunca ateşlendi
ei ayağı ateşten buz kesti
şimdi yine antibitik başladık
çook canım sıkkın çook

iiyiyiz canım saol sen nasılsın
kızım da iyi olsavarya başka bişey istemem
yine hastanedeydik
en ufacık bi şeyde ateşlenio benim kızım

Bende varım arkadaşlar ama burda pek kimse olmadığından ben genelde eylül anneleri bölümüne giriyorum..doğumum eylüldü aslında ama erken doğum yaptığımdan ağustos annesi oldum..burda pek kimseyi tanıyorum ama tanışır ve yazışırsak gerçekten iyi olur....

selam herkese
yeni gelebildim nasılsınız kızlar bizim dişimiz yok emeklemiyoruz çok yemekleri sevmiyoruz sorunluyuz sizde durumlar ne?

narı beyzacım forumun şekli değiştiğinden beri kimseyi bulamıyorum:1no2: pek girmiyorumda konuştuğumuz msn'mi kullanmıyorum artık canım bana özel mesaj gönder tekrar ekliyim seni a.s.:1hug:

merhaba bende varım
ağustos annesiyim. benim kızımda emeklemiyor hatta daha desteksiz oturamıyor bile. geçmi kaldı diye korkuyorum. aslında çok hareketli herseyi çok erken yaptı ama şu oturmayı öğrenemedik bi türlü mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…