2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herşey için pratik lazım canım.Sürekli yatıyorsa yada kucapındayse oturmayı öğrenmeyecek.Bİraz destekle yastıklarla hergün her saatte beşer dk otursun yavaş yavaş alışır.

mehabalar kızlar.Ne güzel hava düzelmişti hep parktaydık günşer çpk neşekli geçiyordu ama bugün hava tekrar bozuldu ah bugün nasıl geçer.Benimki dışırda baya alıştı ah eve dönmek istemiyor.Bugün balkondan geçircez galiba.
Bebişlerin dişleri ne durumda bizim ilk dişimiz 23 şubatta çıkmişti yükardaki hala çıkmadı ne zamaman çıkar acaba.

Bizimki çok komik dolaşıyor bir ay oldu arkaya doğuru emekliyor ama öne doğuru birtürlü çözemiyor.Emekleme pozisyonu alıyor ve iki elli birden kaldırıyor ancak bu şekilde ilerliyor.Bu çocuk ne zaman emekliyecek çok merak ediyorum.

üzülme canım benimkide oturamıyo ama tutunarak gezio emeklio oturmuyo yaniii
neyse bakalım nolcek

Biz ne emekliyoruz nede dişimiz çıktı erken doğduğu içinmidir nedir pekbi tembel çıktık...
Kahvaltıyı pek sevmiyoruz meyve sularını üç beş kaşık içiyoruz tek sevdiğimiz şey sebze çorbaları ..gece yatmadan muhallebi yersek sabaha kadar gaz sancımız oluyo ne olacak nasıl düzene oturacak bu ek gıda işi bilmiyorum...

kızlar selamm
bizde desteksiz oturamıyoruz devriliyoruz dişimiz yok bizde yemek yemeyi sevmiyoruz gaz kabusu da geri döndü-tatlicadiarzu- ayy niye oluyo analamadım.. CADIARZU

aaa ayşegül kıı ne gazı daha gas olmas üşütüyodur ayaklarına dikkat et bence
öpüldünüssssssssss

valla bizimde gaz problemimiz var hala hatta ek gıdaya iice geçeli dahada arttı. gece çok kez acı acı ağlayarak uyanıyor.5 aylıkken gaz ilacını bıraktık gecelerimiz çekilmez oldu gazdan.tekrar başlamakta istemiyorum. halbuki çok dikkat ediyorum verdiğim gıdalara ama gündüz bile eğilse kalksa gaz çıkarıyor :çok üzgünüm:

sefa canım gerçekten bi gaz sorunumuz var canım ne iş bende anlamadım senenin dediği gibi her an gaz çıkarıyo ama rahatsız belli artık kabız gibi olduğu içinmi yoksa sütümdenmi geçiyo bende bilmiyorum ben üşütüyorum onunda etkisi olur dimi sene hayatım gece uymuyo gaz ilacını vermessem zinco kullanıyorum ben hala:1shok:

bizde gece çayı hiç işe yaramıyor.ben nurse harweys kullanıyordum o çok iidi bıraktık bizim için kabus geceler başladı. aysegül sen hala kullanıyosun dimi zincoyu

canım ya bilrim çok zor gaz ama bak ben hiç kullanmadım bitki çayları dışında yaşlı bi dr bunlar ı kullanırsa n ii olmas dedi bnde kullanmadım hani gaza doğal yollardan çokarmalı buna alışmalıymış bilmion ne derece doğru
ama üşütüncede oluyo

arkadaslar eğer rezene iyi geliyorsa ve bebeğiniz içmiyorsa mamasınada katabiliyosunuz ozaman anlamıyolar ama uzun süre devam edince bünye alışıp etkilenmemeye baslarmıs. ara vermek lazım bazen.

gaz sorunu çok zor bizde çektik aylarca o uykusuz geceler özellikle depresyona sokuyo insanı. benim reiki yapan bi arkadaşım enerji yolladıktan sonra geçti kızımın gaz problemi. hep derlerdi sen panik sıkıntı yaparsan bebeğinde sıkıntısı artar diye doğruymuş. bebeğinize negatif enerjinizi yansıtmayın

benim kızımın kilo problemi olduğu ve emmediği için biz ek gıdalara 4 aylıkken başladık. başta istemedi kustu çok gazı oldu ama alıştı. bir iki ay kadar sürdü ama geçti. doktorumuz zorlada olsa ver alışacak, bebekte olsalar sizi yıldırmaya çalışırlar başta ama kararlılığınızı görünce vazgeçerler inat etmekten demişti doğru söylüyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…