2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynuröz 3 üzünmü var canım o nasıl güzel bir resim öyle yaa :)
ayşegül canım bi kaşık kimyonu bi bardak suya karıştır iç,sütündeki ve sendeki tüm gazı alır sütünüde arttırır canım benim...Çok işe yarıo :):teytey::teytey::teytey:

herkes nasıll biz bugün aşımızı oldukk geçen hafta griptik tamamen geçsin diye bekledik oraya gittik bi hapşurduu memesi fırladı ağzından ayy nası sinir oldum burnuda aktı mecburen yaptırdım ateş olmayınca yapılıyo ya 1 yaşına kadar aşımız yok öbür aya kontrol için gidicez sizler ne durumdasınızz

çok geçmiş olsun canım. umarım bir an önce iyileşir onun o küçücük burnundan öp benim için.a.s.

günaydınnn
işte geldim burdayımm sefa kız sen gelmişşsin ben diğer topiklere bakınıyodum sohbetmi edicez :)) dün oğluş mızmızlandı şimdi geri uyudu .. hemşiremiz kesinlikle emzirmeyi ihmal etme dedi haklı aslında bizler ek besinlere o kadar çok yüklniyoruzki öğün atlıyo sütümüz gitgide azalıyo her yemekten yarım saat sonra emzir dedi benim oğlan bu gidişle bırakacak korkuyorum çok severek emmiyo en iyisi emmeye biraz daha yoğunluk vermek nasılsa yemek yiyecekelr mucizeden faydalansınalr dimi ...

sonuna kadar haklısın bacuuum
benim kıs bu gün hiç bişey yemedi sadec emmek istiyo ne yaptıysam tabakta kaldı üffff yaaa
neyse kociş geldi bu gün keyfim yerinde allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın aminnn

Selam arkadaşlar bizim yaramazdan pek fırsat bulup giremediğim için yazamadım üç gün önce çok şükür ilk dişimiz göründü..çok mutlu olduğum için sizlerle paylaşmak istedim...Cumaya diş hediği yapıcam inşallah...dişimiz çıktığından beri yemeklerimizi çok güzel yiyoruz nazar değmezse.......darısı tüm bebişlerimizin başına inşallah....

yağmurcumm gözün aydın canım darısı benimde başıma bakalım bekliyorumm sefa canım seninde gözün aydın aminn diyorum canımm

merhaba herkese kızım anne diyor! anne anne anne diyor! okadar mutluyum ki! tek sorun gecenin bir yarısı uyanıp bi daha uyumuak istemiyor ve ozaman anne anne diye bağırıyor. neden böle yapıyo anlamıyorum gece uykusu çok iyiydi kızımın on gündür her gece uyanıp ağlıyor

esme eylül gözün aydın canımmm darısı bizim başımıza . sefam iyiyyim canım kulağım başıma iş açmasaydı daha iyi olacaktım bu dageçecek inşallah dua et canımsın
bişey daha
HıÇ Bı GıDıŞ SEBEPSıZ değildir dimi sefam kalp çok kırılırsa bir defa fırsat verilir 2 . defa tamiri zordur neyse boşverelim artık çok öpüyorum bütün annelerimii

ayşegülcüm harikasın bacuuum ya
evet sonuna kadar sana katılıyorum her gidişin bi sebebi vardır

saolll cnımm nasıl kuzu iyimi benim oğluş bi huysuz hiçç sorma aşı tekdi ama kötü etti kızmda 2005 li devlet pnömokoku parasız yapıyomuş aşı günleri başlatılmış yarında kızımı götürcem bakalım nasıl geçecek ayy rahat dursada kolayca geçse kesin çırpıncak babasıyla zor zaptederizz neysee öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…