2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah kolaylık versin bacummmm
bu aşılarda birgün biter inş.
ben biras takılayımmm şuralarda gelirimmmmmm

ben geldim ama yoksunn huu komşuuu kıss sefa bi yağmur yağıyooo he havada soğukk bacumm sobanı yakmışındır hee cnım çekti kıı valla sıcak sıcakk bizizm kaloriferlerde yanmıyo burdasın nere takıldın banada de :))))

evt canım burası da aynen öle soğuk ben sobamı yaktım
gelll kııı
üstünede çay suyu koydum
eşim gelene kadar olur
yağmur yok ama hava çok kasvetli içim daralıooo

kızz sefaa çay hee severim valla bi de bişi diyim benim kıza pnömokok yapmamışlar menenjit yapılmış diğer aşı nisan 2004 aralık 2004 arası yapılıyomuş menenjiti oldu geldi az naz yaptı ama şimdi iyi ben hala işleri bitiremedim yavaş yavaş takıluıyom nese öptüm gelirim yine

merhaba anneler ;
nasılsınız umarım sağlığınız sıhhatiniz iyidir.
Hepinizi çok öpüyorum
Yeni üyeyim bende umarım güzel ,huzurlu,akıllı,sakin paylaşımlarımız olur :)hihoyyyt

hoş geldin zeytinnn
umarım öle olur çook güsel ve seviyeli paylaşımlarımıs olurrrrrr

zeytin hoşgeldin canım evet seviyeliiiii güzel paylaşım dileğimizzdir evett avatarın çok şeker gerçektenn öptümm sefa kızz naberr nassın kuşummm

ayşegül sen bana yakınmışın amasya tokat
bu arada kızlar ben pnemokok aşısını yaptırdım 3 doz siz yaptırmadınızmı?

günaydınn sbahın en kör karanlığında uyandıkk... oğluşla otuuyoruzz ..
aynurcum evet yakınmışızz 2 saatt mesafemiz var dimmmii üç yakışıklı nasıllar maşallahh ya ..canım ben bebişime yaptırdım 3 doz devlet yapıyoya artık kızım var bir de 4 yaşında ona menenjit yaptılar aşı kampanyası varmış ondan bahsetmiştim yukarda...
sefa bi geliyom bi kaçıyom kıı rahatsızım birz çok oturamıyorum bi de malum işler yakamı bırakmıyoo
neyse şimdilik bu kadarr kahvaltı etcemm öptükk herkesii

aynur canım bizde yaptırdık bitti hem baya oldu 1 aydan fazla oldu yaptıralı nerdeyse ...
Kızlar çoğalmalıyız naapsak ki :)lülülülülülü

selammm
zeytin haklısıın ya bakalım bbişeyler etcessss
böled eii ama
neyyyyyyyyyyyyssseeeeeeeee

ayy inşallah tabi hayırlısı olsun canımcımm yaa bugün hava güzll ve güneşliydi ama biz yine evdeydik kulağımdan dolayı hiöç dışarı çıkasım olmuyoo bi geçse artıkk bazen çok sancı yapıyo kız sefa bugün çocuklar evde pc yi sana vermediler dimi bizimde proje ödevi vardı ona bakıyo bi fırsat buldum da geldim ayyy bi tatil gelse çocuğumda pek sıkıldı yaa

evet hrşeyin hayırlısıı
canım ya nerde benimkiler bana vermio bide pazar günü sınav var bizim klerde vitamine üye ya ordan çalışıolar çok güsel ya ben sevdim bu vitamini
tatil gelincede oyun oynuyolar bacuuumm

zeytinn canım geçmiş olsun uyutma bebişini 2 saat kadar kontrol et düşe kalka büyüyecekler işte inş önemli, bişeyi yoktur canım öptümm çokkk
sefa benim oğlumada dedim eşime üye yapalım diye bi ilgilenemedi seneye kesin oyun deme bende bıktım tatilde hep oyunlara gireyim dioo bıktık... evde kızımla oğlumun pc savaşı hiç bitmiyooklava:

aysequl sağol ya sorma çok canım acıdı sanki ben vurdum kafayı ...ayağa kalkmaya çalışıo paat kafa yerde

her saniyede gözümün önünde ya ..

Neyse umarım bi daha olmaz :Saruboceq:

inşallah canım ama mümkün olmuyo hele yürümeye başladıkları zaman sürekli peşlerinde olcazz Allah yardımcımız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…