2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeytin canım ya çoook geçmiş olsun ama ben bilrim geçmio daha ççok düşüceklerrrr
allah beterinden saklasın
ayşegül evet ya bu pc öle biras daha büyüsünlerde görrrr
kızında okula başlasın arıycam bu günleri
bazen beni zeynep mi onlarmı daha çok yoruo diorum valla çok zor
neyse canları saolsunda rzıyız artıkınnn

siteye zorlaa girdim hee
kızlar nasılsınız bakemm sefaa hayatım haklısın canları saolsun ama benide büyükler çokk yıpratıyo bazen byükler hatta 1- 0 öne geçiyolar küçüğüm karşısındaa
kulağım biraz daha iyi gibi rabbim ne olur geçsin zorluyo beni artık işler de yoğundu bugün yorgunum şu an öptüm herkesiii

anammm niye giremiomki ben iki gündürrrr
neyse herkese ii hafta larrrrr
ayşegül bacummmmmmm gelllll

heyy napıyorsunuz kızlar nedir bu 3 gündür giremiyoruz hiçbirimiz nasıl bebekleriniz 3 üzler nasıl diğerleri nasıl :)
Bizimki nerde bir karıştırılacak bişey var orada kaç gündür dolap kilitleri alacağım bu hafta yoksa başedemiyorum :)hepimize Allah yardım etsin tam zor dönemleri başladı hepsinin yavaş yavaş naniknaniknaniknanik

selam arkadaşlar.çoğalalım dediniz koştum geldim işte.yazılarınızı takip adiyorum ama bi türlü yazamıyodum. bu arada ismim derya,3 ağustos doğumlu bi oğluşum var ve 15 ağustos gibide bi kızım doğacak inş.şimdilik bu kadar hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öptüm.

kızlar sitede sorun vardı

valla benimkilerde çok harekerlii zeytin geçmiş olsun kızlar siz yürüyünce birinin eşinden koşucaksınız ben napıcaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm

valla aynur allah yardımcın olsun senin biz bi başla baş edemiyoruz sen 3 taneyle :)
melek33 hoşgeldin sende :)
Allah tamamına erdirsin inşallah tez zamanda kurtarsın seni ...:CüvCüv:

günaydınn kızlarr nassınızz bakemm
dün misafirim vardı pek gelemedim bugün burdayım Allahın izniylee
meltem canım hoşgeldinn 1 yaş arayla iki kardeş hrika valla cinsiyet ne tatlım ALlah hayırlısı ile kurtarsın sen hep bizlesin
aynurcum zeytincm koşturma başlıyacak ama en çok aynurcum zorlanacakk canım Allah kolaylık versin sana ama bizi bırkma gel onlar uyrken :)))
ben size anlatayım
dolap kilitleri alınacak
sehpalar ortadan kalkacak
sivri köşelere koruma konulacak
sürekli peşinde koşulacakk :)) böyle işte kolay gelsin
herkesi öptükkkk

meltem33 hoşgeldin hemşeriyiz.
zetinim çok gaçmiş olsun.benimki daha emekliyemiyo bile ayağının üstüne hiç basmıyor.karın üstü yatırdığında zorluyor kendini ama sırtüstü dönemiyor.kilolu bir bebek olduğu için önceleri çok önemsememiştim ama 8.5 aylık oldu artık hala aynı bu durum canımı çok sıkıyor.bide grip oldu yavrum.moralım 0 kızlar yaaaa

oooo bis o işlere çok tan başladık dolaplara kilitler alındı
sağda soldaki süsler biblolaer kalktı ev saha ya döndü bide şu soba kalksaydıııı benim kıs şimdilerde yürümeye uğraşıypodaaa
zor kıslar allah yardımcımısss olsun

sefaa misafirmi geliyo bacumm ben dün atlattım kolay gelsin hayatım sanaa
sene canım hiççç üzülme benim oğluşda aynı göbek üstü bile yatmak istemiyoo erkek çocukları daha geç atılıyo hayataaa :))) kızlar daha hareketli oluyolar genelde amaa senin bebişde kilolu olduğu içindir üzülme ama yinede dr a danış belki d vit dozunu artırır öptükk herkesi bende işlere devam edeyim baree

sefaa misafirmi geliyo bacumm ben dün atlattım kolay gelsin hayatım sanaa
sene canım hiççç üzülme benim oğluşda aynı göbek üstü bile yatmak istemiyoo erkek çocukları daha geç atılıyo hayataaa :))) kızlar daha hareketli oluyolar genelde amaa senin bebişde kilolu olduğu içindir üzülme ama yinede dr a danış belki d vit dozunu artırır öptükk herkesi bende işlere devam edeyim bareealkisalkisalkis

sene bence kafana takma ben 3 çocuk gözlemlediğim için daha tecrubeliyim benimkilerin ikisi maşallah zıpır gibi emekliyor ilk burak emekledi arkasından onur başladı (tabi önce döne döne gidiyorlardı heryere)ama onur buragı geçti tam emekliyo sag el sol bacak yani burak ellerini öne atıp kendisini çekiyo eymene gelince sadece yana dönüyor arada yüzüstüde dönüyor ama diğerleriyle arasında çok fark var her bebek bir olmuyor ama eymen hepsinden en zayıfı kiloyla alakası yoktur bence

bu arda merak ettim sen örümcek alıcaktın aldınmı?

sağol canım ya içime su serpildi. örümceği aldım canım ama benimki koyduğum an ağlıyor kucağına al diye. son günlerde 2-3 metre kadar gidebiliyor.sonrası gelmiyor alalı bir ay oldu anca bu kadarını başardık teyzesi.adım atar gibi gitmiyor iki ayağını aynı anda öne itip kendini çekerek gidiyor. böylemi olması lazım yoksa yürür gibimi gitmesi lazım bilmiyorum.ayağının üstüne basar diye yürüteci aldım ama işe yaramadı hala ayaklarını basmıyor canım.:1no2:

canım benim eymende ilk koydugum zamanda hiç yerinden oynatamıyordu tabii diğerleride ilk başta sadece üzerinde duruyorlardı ama şimdi odaları turlayıp geliyorlar eymen yeni yeni biraz gezdirmeye başladı yürüteci seninkide zamanla alışır inşallah valla ben çok rahat ediyorum yoksa hepsiyle başetmek zor oluyor zaten çocuklar yürümeyi bilmedikleri için ilk başlarda düzgün adım atmasını bekleme canım zamanla keşfediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…