2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senecim canımboşuna endişe ediyosun bence bu günlerin tadını çıkar çok yorulacaksın çooook
hem bebeğin kilolu vede erkek kıslar daha çok erken davranıyo bu konularda bebnim kıza bakma sen benim kız tüy sikler kıs 9 ayımıs bitiyo daha tam 8 kilo omadı canım
o yüsden tadını çıkar bebişin zamanla yapar bak benimki de tutunarak yürüo ama yürüteçte zıplayarak gidio

kıslar çoook canım sıkkın çok ben kızım beş aylıkken spiral takıldım hiç adet olmadım geçen ay 3 nisanda oldum ve bu ay olmadım çok korkuyorum acaba neden olabilir hamile olmak istemitorum çççoook korkuyorum

kızzz sefaaaaa ne diyon bacum sen ya şoktayım ay test aldırsana hayatımmm korkma kuşum belki spirlin bi etkisidir ama sen test aldır bi ben tüpleri bağlattığımda dr bana adet düzensizliği nadirde osa yapar demişti belki seninde öle olmuştur

ya kızlar benimd eoğluş çok basmıyo ben yürütece koymuyorum artık çünkü ayaklarıyla çok destek alamdığı için sıkışıyo açıkcası ı zarar görmesin diye tercih etmiyorum artık basmayı öğrensin öle bindircem ayy aynurr 3 tane sana yardım eden varmı annen gibi mesela zor canımcım ya bu arada bişi dha sorcam sana canım emzirebildinmi merakımı mazur gör ama gerçekten merak ettim geçen ikiz gördüm benim oğluşdan 7 ay büyükler emiyolardı maşallah ikiside aynı anda hemde :))))öle hoşuma gittikii anlatamam yaa sende durm ne
nese kızlar siteye giremiyodum sonunda sefam saolsun sayesinde girebildim direk forumdan giriliyomuş bende yatayım artıkınnn benimkiler uyudu öptükkkk

kızlar çok sağolun ya moral verdiniz içim rahatladı.dün bende siteye giremedim.özlemişim burayı

canını sıkma ya daha erken 3 gün gecikme var.ben hamilelik öncesi günü gününe olurdum şimdi 5-6 gün sarkıyor. bir hftlık gecikmeler olağan şeyler.sıkıntı yaparsan daha çok gecikir

SEFA benimde öle oldu senle aynı gü hastalandım bende endişe ediyordum baya çok.Az önce hastalandım çok rahatladım sende çok stres yapma o da hasta olacaksan olamayabilirsin gerginlikle az daha bekle istersen

kıs zeytin aşkolsun bende sana bunu sorucaktım canım ya korkuyorum yaaa
netsemmki
üstüne bide misafir varrrr üfffffffffffff

sefaa hayatım korkmaaa olursun kız olmassan yarın git dr a için rahatlasın zeytinn kııı daha ben adet olmadım ya bu tüpleri bağlattım ondan mı oluyoki ne gerçi büyük oğlumda da gecikmişti ama korkuyorum be yaa (
kızlarr çok işim var çokkk kaçtım ben sefaa Allah kolaylık versin canımm sanada bashhh

ayşegülcüm ne demek tabiki sorabilirsin ilk beş ay annem kayınvalidem dönişümlü geldiler yaklaşık 4 aydır yanlız bakıyorum.emzirmeye gelince 3 ay emzirebildimşu anda mama içiyorlar kızlar sizin bebişlerinizin albümü yokmu sizin resimleriniz yokmu koysanıza bakalım benim oğluşlarımın var sizde koyun bakalım

ya kızlar ben bebişlerime su içiremiyorum sizinkiler içiyormu neyle içiyorlar susuz nasıl duruyorlar anlamıyorum çorba ,mama,yoğurt herşeyi yiyyorlar ama su içmiyorlar içmeleri lazım napmalıyım?

aynurcum benim bi kızm daha var aslınd abi tanede oğlum var 3 taneler yani kızım aşırı kıskanç buraya resim falan koyamıyorum ama bi gün çaktırtmadan 1 tane koyarım albüm yapmayı bilmiyorum canım az teknoloji özürlüyüm
kız 3 ay iyi bi süre iyi dayanmışsın maşallah sana 3 tane çünkü bu arada yardım edenin varmış sevindim
su içmeleri gerekiyo evet ama benime oğluş çok sevmiyo bende çözemedim hala emiyo belkide ondan ama su gerekli tabi
benden şimdilik bu kadar sonra gelicem yinee

selam kıslar ben hala aynı tık yok yaniiiiii
neyseee canım sizler nasılsınıs bu arada sağlık ocağındaki ebe hamle olduğunu zannetmem dedi süt sürme layından bahsetti aksamalarr olması normalmiş

ya kızlar ben bebişlerime su içiremiyorum sizinkiler içiyormu neyle içiyorlar susuz nasıl duruyorlar anlamıyorum çorba ,mama,yoğurt herşeyi yiyyorlar ama su içmiyorlar içmeleri lazım napmalıyım?

aynurcum benim oğlumda su içmiyor bazen 203 gün bir damla bile içmediği oluyor. dr umuz dene istemezse zorlama her bebeğin ihtiyacı farklıdır diyor.gün içerisinde çok deniyorum bazen bir iki yudum alıyor. bu en baştan beri böyleydi bende su alışkanlığı oluşmadı tabi bigün oğlum çok ağladı çok huysuzdu ne yaptıysam susturamadım bi an aklıma su geldi yine içmez diye düşündüm ama bi veriym dedim çocuk kana kana nefes almadan öyle bir içtiki vicdanım sızladı. meğer susuzmuş.o günden beri gün içerisinde çok kez su vermeye çalışıyorum yine içmiyor tabi sıpa bir iki yudum kar kardır.

canlar günaydın
Biz bugun erkenden kalktık :)
bebeğimi tekrar uyuttum ama benim uykum çoktan kaçtı o uyuyorkende sizlere bakayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir.
Aynur benim kızımda su çok içmezdi damaklı biberon başlığı aldığım günnden beri içiyor ama hemde nasıl içiyor biberon başlıklarına da bağlıyorum ben diğerleriyle içmemişti ama sene 'nin söylediği de doğru çünkü her bebeğin ihtiyacı farklıdır...
Sene sen nasılsın bebeğin umarım sağlıkla büyüyordur ...
Ayşequl kulağın nasıl oldu .Cocuklarından fırsat kaldığı zamanlada insan kendine vakit ayırmalı dikkat et kendine diyeceğimde hangi vakti ayırayım kendime dediğini duyar gibiyim
Seffa sen hala aynı merakla beklemektemisin gelişmelerden bizi haberdar et olmazmı ?
Meltem33 sanırım siteye giremiyor,bekleniyorsun !
Kolaylıklarla dolu bir gün diliyorum...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…