hayırdır aylincim.ne istifası yaa :uhm:
sen rapor almayacakmıydın.bırak raporunu al.hem rapor sonrası 10 haftalık maaşının % 75 ini falan alabiliyorsun sigortadan.iyice düşündünmü? neden o kadar ani karar verdin?
sende deemek spor ayakkabı- geç uyanma-yürüyüş olayına gireceksin....
Çok üzgünüm çoook
ÇİLEEEEEEEEEEEEEKKKK bari sen çıkma canım Kötü Kazen.çalışanlar azalıyor KALACHAKRA , TRENDcim yaaaaa...:çok üzgünüm:
bende özendim şimdi:çok üzgünüm:
şaka bir yana kızlar hamileliğinizi nasıl geçiriyorsanız öyle yapın.bu insanın ömründe geçirecek en güzel günleri.keyfinize bakın, dinlenin.BEBİŞLERİNİZE İYİ BAKIN.
HAYIRLI HAMİLELİKLER DİLERİM CANIM ARKADAŞLARIM BENİMMM
sen rapor almayacakmıydın.bırak raporunu al.hem rapor sonrası 10 haftalık maaşının % 75 ini falan alabiliyorsun sigortadan.iyice düşündünmü? neden o kadar ani karar verdin?
Çok üzgünüm çoook
ÇİLEEEEEEEEEEEEEKKKK bari sen çıkma canım Kötü Kazen.çalışanlar azalıyor KALACHAKRA , TRENDcim yaaaaa...:çok üzgünüm:
şaka bir yana kızlar hamileliğinizi nasıl geçiriyorsanız öyle yapın.bu insanın ömründe geçirecek en güzel günleri.keyfinize bakın, dinlenin.BEBİŞLERİNİZE İYİ BAKIN.
çok olabilir ama bırak onlar düşünsünler bence ben senin yerinde olsam ki öyle yapıcam doğum iznim senelik iznim hepsini kullanıp öyle ayrılısımı vercemsanemcim yaa aslında o kadar kararsızım kiii.
ne yapacağımı bilemiyorum yaniiiii..
10 hafta rapor çok deil mi yaa. ben bunu nasıl söylicem buraya...
bazende benim hakkım ben söylim onlar düşünsün diyorum.
aklım karıştı valla..
p.tesi belli olacak bakalııım.
Çok üzgünüm çoook
canım valla yaaa.. bende çıkıcam bu gidişle işten zaten(( ben doğum iznimi isteyecem onlarda hakkımı vermicekler tabiki... kıdem vede ihbar tazminatımı almadan çıkmam :dilcikar: o kadar emeğimi boşa mı çıkarcam yaa... kızlar sizde hakkınızı savunun... asla ezdirmeyin kendinizi... ondan sonrada işsizlik maaşı alırım 6 ay... sonrada bulurum başka bi iş. bana iş mi yok :dilcikar::dilcikar:
canımmmmmm. ben doğum iznine kadar burdayım. hem evde olsamda bilgisayarın başında olucammm:sm_cool:
sendemi brütüs. benneyaptımki
evet arkadaşım.çok haklısın.hakkınızı alın.5 kuruş bile bırakmayın.6 ayda işsizlik parası alın.en azından bebeğin bez parası çıkar...ama bunun için onların seni çıkarması lazım canımcım.a.s. ne yap ne et attır kendini. kendin çıkarsan bi hak talep edemezsin.
sendemi brütüs. benneyaptımki
evet arkadaşım.çok haklısın.hakkınızı alın.5 kuruş bile bırakmayın.6 ayda işsizlik parası alın.en azından bebeğin bez parası çıkar...ama bunun için onların seni çıkarması lazım canımcım.a.s. ne yap ne et attır kendini. kendin çıkarsan bi hak talep edemezsin.
hem çalışabildiğimiz kadar çalışalım vakit daha çabuk geçer evde zaman gecmez yaa
ben şimdilik çıkmayı düşünmüyorum doğumdan sonra ayrılcam bebişime bakcak kimse yok hem ben onu çok zor elde ettim tam 5 yıl bekledim oyüzden onu kimselere veremem ben bakcam oğluşuma
benim anneciğimde yaşasaydı eminim benden ii bakardı canım ama malesef kayınvalidemde öz deil bakmaz ablalarım da çalışıyo birasda mecburiyetten aslında canımburada okuyorum.genelde ananeler bakar diyorlar.benim anneciğimdende razı olsun bakar.ama ne kadar güzel bakarlarsa baksınlar kendi annesi gibi bakamaz.en güzeli kendi bebişlerimize kendimiz bakmamız değilmi.onun herşeyiyle ilgilenmek...yanında olmak...:1rolleyes:
benim anneciğimde yaşasaydı eminim benden ii bakardı canım ama malesef kayınvalidemde öz deil bakmaz ablalarım da çalışıyo birasda mecburiyetten aslında canım
eğer işveren seni haksız yere çıkarıyorsa hem kıdem hem ihbar hemde 6 ay işsizlik parası alabiliyorsun arkadaşım.mesela işyerin kapanırsa, seni işten çıkarırlarsa (burda sen işyerine hiç bir zarar vermemen gerekiyor - onlar postalayacak yani) vs gibi sebeplerle 6 ay işsizlik parası alabiliyorsun.200 - 300 ytl arası değişiyor galiba.tam ücreti bilmiyorum.6 ay içinde ssk lı bir işe devam edersen, kesiyorlar bu parayı ama...
benim anneciğimde yaşasaydı eminim benden ii bakardı canım ama malesef kayınvalidemde öz deil bakmaz ablalarım da çalışıyo birasda mecburiyetten aslında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?