2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeytinnnnn hangi vakitt canım benimmm :) kulağım biraz daha iyi şükür rabbime böle giderse tüp takmaya gerek kalmayacak inşallahh dua edinnn kız benim uykum kaçmadı ama oğlum uyumuyoo nese öptümm kızlarr bebişleridee

günaydın herkese....
zeytinim oğluşum ii çok şükür gribi yeni geçti.dün pikniğe gittik benimki ilk defa dışarda gayet sakin etrafıyla ilgilenen gülücük atan bir çocuk oldu.çok şaşırdım genelde pikniklerimiz herkes havanın mangalın tadını çıkarırken biz oğlumla arabanın içinde emzirerek geçerdi. büyüdümü ne çok mutlu oldumsırnaşık şey

büyüyorlar tabi sene az kaldı yaşlarına :) kaydirigubbakcemile
az uyuyorlar artık ,dikkatli oluyorlar ,neyi istediklerini biliyorlar kandırılamıyorlar...Tatlı melek bunlar :)

selammm
su benim kızım tam bi su canavarı valla öle içioki şaşırıyorum bardakla biberonla herşeyle içiooo
evet büyüdükçe tatlı oluyolar her halleri seyirlik
bu arada bende tık yokkkkkkk

gecenin bu saati ve benim uykum kaçtı.oğlluşumu emzirmeye kalkmıştım uyuyamadım tekrar. yarın ankaraya gidiyorum bir hftlığına. gezicem tozucam tabii oğluş izin verdiği kadar.ordanda takip ederim kızlar.öpüldünüz:lepi:

ay içim rahatladı sene ve kızlar saolun valla bende çocuklara zorla su içiriyordum

ah ne severim piknigi valla ama biz bu yıl 3 bebekle gidemeyiz galiba
ayşegül senin kulagında ne var canım

senecim gez canım sende stres at biraz aynur kulağımda zarında çöküklük var şu an iltihap yaptı ilaçla geçmesse tüp takılcak inş geçer dua edin kızlar

merhaba kızlar nasılsınız..
ayşegülcüm geçmiş olsun umarım bir an önce iileşirsin.
hafta sonu diye kimseler yok.
herkese ii tatiller

anneler gününüz kutlu olsun.....
bu benim ilk anneler günüm içim içime sığmıyor:hooray:

Selam,
Ayşegülcüm Sefacım siz napıyosunuz bakem burada, habersiz yok oluyonuz :) şaka bir yana özledim kızlar sizleri valla. Ayşegül seninle msnde de karşılaşmıyoz hiç konuşamadık. Artık buraya sizlerede takılırım ben. Eskiden süperdi herşey valla. Öpüyorum kızlar hepinizi. Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun...

gamzecim aslıcım saolun kızlar hepimizin anneler günüüü kutlu olsun gamzee evet hamişlik günlerimiz helee ...arada geçmişi okuyup içleniyorum yaa beklemek ne güzelmiş bi gün o günleri özleyeceksin deseler yuhh derdimm heheh günler çokk çabuk geçip gitti yıl 1 olcak nerdeyse gamze canım msn de de görüşlim yaa öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…