2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlarrrrr
nabersiniz bakalımm özledim sizi yuvanızada dönün bakimm sengözlerimebaksanab
kız sefa yoksam sende mii heeee :1shok:
ayşegül seviyom seni kızzz Şeniz

oyyy oyyy oyyy kuzularımmı geliyomuş benimm evett canım sefada burda :)) henüz düşmedi buraya ama haberini aldım test yapmış negatifmiş :)) hehe dedim ben sana kuşuumm emziriyosun diye oluyoo canımm ben de seni çokk seviyorummmmmm öp kuzumuu

selammm
ahada ben geldimmm kimlerde gelmiş hoş gelmişlerrr
ççok sıkıntılı günler geçiriom bacummmm
evet 10 gün gecikti hastaolmam bugün test yaptm bişey yok negatif yani ama şu kan testinide bi alıyımda o zaman rahatlıycamm neyse iiki varsınız varya çok bunalıyorum çok
kıs benim 3 tane zaten allah olmayanlara isteyenlere versin inş. ben daha düşünmüyorum onları sağlıkla hayırlısıyla büyüteyim yetr sadece doğurmakla olmuyoki öle deilmi
neyse çok uzaymıyım herkesi çok öpüyorum ve geçmiş anneler gününüz kutlu olsunnn

kız sefaa ben yapamıyom biliyon kociş yapacak takvimi ona bu akşam dicem kesin olur zeynonun tam tarihini ver bakem ikimizde takvimlenelimm

Kızlar noluyo öyle testler yapılmış :) Sefacım korkma canım bende hasta olmadım tık yok doğumdan beri. Süt baskılarmış adet olmayı engellermiş. Aman olmamakta sıkıntı veriyor. Hayırlısı olsun...

Lina çok iştahsız yaa sizinkiler nasıl?

gamzecim bende hala olmadım sıkıntı yapıyoo kocaman bi göbüşde :) benim oğluşun değişiyo gamzecim bazen çokk iştahsız oluyo bazen güzel yiyo

kıs gamze ben nisanda oldum ilk defa şimdi daha tık yok
ayşegül he bacım aha zeynonun d tarihi 09,08,2009

slm kızlar
ayşegül geçmiş olsun cnm
seffa gözün aydın kan testide negatif çıkar inşallah ya kızlar bende hamileligimden beri kaç kişiden istedim şu takvimi yapan olmadı allah rızası için bende istiyorummmmmmmmmmmmm

canım eşim gelmedi halaa yorgun gelecek ve hemen yemeği yeyip uyumassa yap dicem bakalım ben anlarsam sanada anlatırım umarım anlarım yanii

kızlar ben size takvim yapabilirim isterseniz bana doğum tarihlerini yazın bebişlerin. Sefa sana yapıp yolluyorum hemen...

gamzecim sağol canım benim bebişlerimin doğum tarihi 21.08.2008.ayrıca bu takvim ne işe yarıyor?

gamzecim eşim saolsun yaptı saol canımcım aynur gamze sanada yapar ben çok anlamadım iyice alık oldum yaa 3 çocukk akıl kalmadı bendee

kızlar iyi geceler hepimize
geçmiş anneler günümüzü kutluyorum kusura bakmayın yazamaım dün anne ziyaretleri yapıldı.sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır.

ayşegül çok güsel olmuş bacım eniştnin ellerine sağlık
çooook teşekkür ediyorum
heyecandan uyku tutmıyo beniii yarın sonuç alıcam aslında bu günde çıkardı ama eşim le laborant hafifi atışınca adam bize gıcıklık yaptı sanırım adamı zor çıkardım zaten ordan gittik yarım saat bekledik adam bi gelip kan al dicek benim kız azıttı neyse geldi bu defada en son bizi aldı benim kociş fitesten attı bu defa neyse çok konuştum gidimde yatımmmmm

Şenizhihoyyytdelikafaduldenşakkıdıkaydirigubbakcemile3:sm_cool:a.s.:asigim::1rolleyes::sm_cool:sositosositokaydirigubbakcemile5-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoooklülülülülülümirmirmirmir
işte böle karman çormanım

seffa inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım ...sen şimdi geriliyorsun diye bence hastalığın gelmiyor.Bende şunun şurasında ilk defa oldum hasta bu ay nerdeyse geçen ay 3 gün sürdü ve hiçde öyle fazla gelmedi.Bu ay esas hastalanmam başladı.Hala da devam ediyor ama bence bu göbekler genelde hastalanmayanlarda var gibi geliyor bana.benim göbeğim bayağı azaldı çünkü.Eşim bile şaşırıyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bebişler nasıl 3üzler senenin bebişi seffa ve aysequl unkiler,wrose senin 2 bebişin umarım hepiniz süpersinizdir de zaten ben yine de soruyorum işte,Gamzelina da umarım iyidir asliiii da :)

:dance::dance::dance::dance::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…