2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok:kızlarr günaydınn
sefaa hayatım güle güle kullann yarın büyük gün ama inşalalh bişey çıkmayacak kızz baya bi karışmış ruh halinn hehe
zeytin canım saol seninde anneler günün kutlu olsun evet haklısın canım hastalanmayanlarda göbüş çook fazla özellikle bende delikafadulden:uhm:klava:

günaydınnnn
günaydınnnnnnnnn
nabersinizzz bakemmm ben işte bildiğiniz gibiii
hrkese mutlu bir gün diliyorummm inş. banada
i

Kızlar günaydın. Sefacım bize sonucu hemen bildir canım merakta bırakma. Aynurcum sana yaptım takvim. Özeline attım sen onu kopyala yapıştır takvim yerine. Güle güle kullan inşallah. Beğenmezsen değiştirebiliriz. Zeytincim çok iyiyiz şükür. Sende iyisindir umarım. Ayşegülcüm seni ve süper üçlüyü de öpüyorum canım:)))
Bugün kontrolümüz var bakalım Lina bu iştahsızlıkla ne kadar gelecek merak ediyorum. Dişte yok hala dişsiz prenses :)))) Gelince yazarım şekerler öpüldünüz...

hihoyyytSelammssssshihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3çoooook mutluyum kan sonuçlarımm temisssssssssss
ayy o ne korkuydu allah yaşatmasınn
şimdi rahatladım:lepi::lepi:kıslar sizede çook teşekkür ederim valla bana moral oldunussss

seffa gözün aydınnnnnnnnnnnn
gamze sağol canım ya kusura bakma doğum takip çizelgesine yapıştır demişsin neresi orası orayıda söylermisin kızlar sizde biliyorsunuzdur

benim bebişler gayet iyi ama bugün beni çok sıktılar üfffff bazen kafayı yiycek gibi oluyorum vallaaaaa

kızlar bu arada benim bir sorum var bir gün içersinde bebişlerinize neler yediriyorsunuz bende değişik şeyler arıyorum
KAHVALTIeynir yumurta ceviz yarım portakal suyu bebe bisküvisi reçel arada zeytin ezmesi üzerine sıcak su kıvam içinde tahıllı kaşık maması karıştırıyorum

ÖGLEN:sebze çorbası(patates havuç kabak pirinç yada bulgur )ve mevsimine göre ne sebzesi varsa bunları haşlıyorum daha sonra süzgeçten geçiriyorum ayrı bir yerde kıymayı yada tavuk gögsünü pişirip içine ekliyorum yedirmeden önce ekmek içi ve zeytinyagı ekliyorum.ara ögün olarakta meyve püresi veriyorum
YATMADAN ÖNCE:suya arı maması ekliyorum birazda pirinç unu koyuyorum pirişip muhallebi yapıyorum onu yediriyorum tabi gündüzleri bunların haricinde biberon mamasıda yiyyorlar(bebelac3)

Sefacım gözün aydın canımcım. Aynurcum kontrol panelinden profili düzenleye gel. Sayfanın en altında kilo-doğum takip çizelgesi diye bişey var o yolladığımı kopyala ve oraya yapıştır canım.

Linayı bugün doktora götürdüm 2 ayda 450 gram almış sadece (( ama 5 cm uzamış doktor boya gitmiş dedi. Yine eko istedi amaaan yarın yine kalp ekosu çektirmeye gidicez. ınşallah hastalığı ilerlememiştir kuzumun. Aynurcum benim kızım sabahları sadece kahvaltı yapıyo o da yarım yamalak. Anne sütünün içine labne peynir, ceviz, kayısı-kırmızı erik püresi, bebelac çavdarlı mısırlı mamasını katıyorum biberonla veriyorum. Eskiden hepsini içerdi ama şimdi yarısını ancak içiyor. Aralarda meyve yedirebilirsem mutlu oluyorum yoksa sadece anne sütü alıyor minnoş. Doktor zorla biraz dedi ama zorlayınca kıyameti koparıyo napacağım hiç bilmiyorum.
Öpüyorum kızlar...

gamzeci canım inşaallah ilerlememiştir geçmemişmiydi eko tedbir içinmi canım inşallah en kısa zaöamda hiç bişeyi kalmaz kzuzumuzun çok öptüm

aynur hayatım kahvaltı öğünü gayet güzel ama canım artık tavuk suyuna çorbalar yap sadece sebze çorbası oalrk değil biz 9. aya girdik hafif tuzda katıyorum bizim yediğimiz herşeyden veriyorum azar azar tavuk etini de iyice ezip yediriyorum ama benim oğluş 9 aylık 1 hafta var aramızda seninkilerle ..yayla çorbası yumurta beyazını koymadan sadeecsarısı ile yap kıymalı çorbaalr hazırla canım öpp 3 meleğimii

Günaydııınnnlarrr... Erkenciyim bugün :))
Yok Ayşegül yaa Linada pulmoner darlık var ve Lina bununla ömür boyu yaşayacak malesef. Kontrolleri ilerlemişmi veya gerileme varmı diye yapılıyor.

merhaba hanımlar.....
sefa gözün aydın iyice rahatlamışsındır.
aynurcum bebişlerine verdiklerin gayet dengeli bence balığı ihmal etmemek gerekiyor. ben birgün tavuk yada kırmızı et veriyorsam birgün muhakkak balık veriyorum.malesef buralarda balık bulamıyoruz ama teyzemiz buzlar içinde tazecik gönderiyor bende hemen derin dondurucuya öğünlük parçalar halinde atıyorum.10günde bir yeniliyorum. üç tatlı sıpanı öp benim için.
gamze linamıza geçmiş olsun.umarım herşey yolunda devam eder.
ayşegül sen ve bebişinde iyidir inşallah.
biz henüz evimize dönmedik çok sık giremiyorum ama aklımdasınız herkese ii günlera.s.

slm kızlar
ben çorbalarına tavuk eti koyuyorum tabi sadece sebze çorbası değil arada mercimek çorbasıda yapıyorum ama yayala çorbasını hiç sevmiyorlar.
balığı dr.10. aydan sonra demişti bebişlere erken ayda verilen yiycekler besin zehirlenmesi yapabiliyormuş.
gamzecim sağol canım bayıldım valla eline sağlık takvim harika olmuş

senecim saol tatlım iyiyizz siz nasılsınızz kuzumu öpp
aynurcum balık 9. ayda değilmiydi ayy bu drlar herbiri ayrrı bişey söylüyo

balık için bizim drumuz 7.5 aydan sonra tavsiye etti.bak şimdi aklım karıştı ya.
sağol ayşegülcüm iiz benimki hergün dışarı çıkmaktan sokak kuşu oldu.önceleri evden dışarı çıkaramıyorduk şimdi yolda gördüğü herkese gülücükler saçıyor:dance:

gamzecim aldım mesajını. buraya uğramıyordum. öğretmenlerle ilgili bi bölüm var oraya bakmak için geldim tesadüf okudum mesajını.
ne diyeyim Allah her şeyi herkesin gönlüne göre versin.
hoşgeldiniz diyeyim o zaman sana ayşegül ve sefa ya(eskilerden onları gördüm sadece)
yoktur inşallah Linamızda bir ilerleme.
öpüyorum

merhabalaaaar..
ben hacer.bende ağustos annesiyim.25 ağustos doğumlu fatıma adında bi kızım var. bundan sonra bende aranızdayım.umarım çok güzel paylaşımlarımız olur.bütün bebişleri öpüyorum......

hoşgeldin hacer Fatıma mı fatma mı kızının adı ..İyiki geldin..
Aynur bizde senin gibi yapıyoruz çorbaları ama ben mutlaka irmik de atıyorum içine bi tatlı kaşığı.Tüm doktorlar öneriyor çünkü her yemeğe irmiği.Makarna da atabilrsin 2-3 tane ...
SEne merhaba :)
Aysqul ve seffa napıyorsunuz nasıl bebekleriniz?

Biz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz..Şİmdi yaayla çorbası yapıcam bende .Öpüyorum hepinizi..
Aynur bu foorumda bir bölüm var bebek yemekleri diye oraya bir göz at istersen...sengözlerimebaksanab

zeytin ben irmik atıyordum ama çok nadir iyi oldu öğrendigim artık daha sık koyarım saol

valla kızlar bende anlayamadım dün beslenmeye baktım ordada kızlar 9 ay diyen var 8 ay diyen var 1 yaşından sonra diyenler bile var balığa başlamak için şaşırdım valla bende milupa uzmanlarına mesaj attım bakalı8m onlar ne diycek

merhabalar herkese kızımın adı FATIMA.
bu arada bende dün oldukça fazla balık yedirmiştim sizin konuda bunun üzerineymiş. ondanmı oldu bilmiyorum az az bi kaç kere kustu fatıma.ama daha önce az az verdiğim olmuştu.kusmamıştı.bişey olmaz yaaa takmayın eskiler herşeyi veriyolarmış.biz fazla inceliyoruz.tabi çocuklarda çok hassas oluyorlar.doktorun biri 7.5 ay demişse demekki çokta zararlı olmaz.

hacer hoşgeldin canım
aynurcum dr u dinle hayatım sen balık ağır bi besin alerjik özelliğide varya senin bebişleri en iyi o bilir ne zanman dediyse o zaman ver
zeytin nasılsın canım bebişde iyi sayılır dişten huysuz biraz çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…