herkese günaydın iyi günler
geçmiş olsun bebişe. gözümüzü bir an bile ayırmamamız gerekiyor artık çooooook hareketlendiler. delifişek gibiler
diş çıkarma dönemidir belki o nedenle iştahsızdır.
ayrıca bu dönemde oyuna bayılıyorlar. benimki oynayacağım diye sabahın 6 sında uyanıyor. uyku durak yok. sadece oyun ve sokak
günaydın hanımlar....
aysegül,sefa,aynur,gamze...nerelerdesiniz.umarım iyisinizdir.
benim oğlan iice hareketlendi.cuma günü sabahı müzik setinin kaset kapağına parmağını sıkıştırdı derisi çok az sıyrıldı.öğlen oturur durumda önündeki oyuncağına uzanırken öne yuvarlandı oyuncağının sert kısmı yanağında parmak ucu kadar morluk oluşturdu ve bugün koltukta altını değiştirirken bir elimle tuttuğum halde yere düştü allahtan tutuyordum en azından hızını kesmiş oldum şimdi baktımda öbür yanağı belli belirsiz morarmış.içim yandı ya...allah beterinden esirgesin o kadar dikkat ediyorum yine de bazı şeylerin önüne geçemiyorum. sizde durumlar nasıl
ah canim okadar cok dikkat ediyorum ama aglamadan gun gecmiyor.Bu sABAH DA kahvaltisini hazirliyordum oda yanimda annem de.Annem mutfaktan ciktionun pesine gitmez mi yurutecle beraber merdivenden dustu.Allaahtan yurutec kaydi devirilmedi bebegime bisey olmadi ama ben baya bagirdim o da sesimden korktu Allahtan belasiz kurtulduk.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?