2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu 2008 ağustos anneleri nerede diyordum.buraya yönlendirilmişiz.biraz karışmış sanki ama neyse artıkın :))

kıslar sizler balığı nasıl verıyosunuz.balık alıp buzluga bölüştürsem hangi balığı alıcam karar veremedım bi türlü.nasıl yapsam.birde balığı çorbasına mı katıryorsunuz yoksa başka türlümü veriyosunuz?
ben şimdilik balıklı makarna var hazır marka vermıyorum :) ondan verıyorum haftada 1 defa ama hergun corbasına bir gün tavuk,bir gün kıyma,bir gün ciğer koyuyorum. ve her gün değişik bir çorba yapıyorum.
15-20 gün sonra ev yemeklerıne geçebiliceğiz.tabiki ona göre az tuzlu az salçalı olarak yapılıcak :) ay çok konuştum kusuruma bakmayın kaydirigubbakcemile3

selam kızlar antalyadayım giremiyorum fazla, ankaraya dönünce kapatırım açığı zeynepcim sende hoşgeldin canımcım. öpüyorum hepinizi güzel anneler...

merhaba hanımlar.
biz evimize yeni dönebildik tam 9 gündür bakamıyordum buralara ne çok sayfa birikmiştir diyordum içimden ama sadece 3 syf olmuş. nerdesiniz anneler hadi.
hepinizi çok öpüyorum.

ay tesekku ederiz canim Insallah bu hafta sonu daha iyi olur.Yaa bu cocugu ne yapacam ben insan hicmi yemek yemeyi istemez.Bu ay sadece200 gr almis yustelik daha da istahsiz bugun ancak bir tane kavanoz puresi yedi ve hep sut sut baska bir sey istemiyor.Sutude az icer oyun oynuyoruz tekrar az icer sonram ine oyun.Ahhhh sinirim tepemde ama sabir sabir diyorum.Umarin buda gecer.
Sizde dorum nasil.

diş çıkarma dönemidir belki o nedenle iştahsızdır.
ayrıca bu dönemde oyuna bayılıyorlar. benimki oynayacağım diye sabahın 6 sında uyanıyor. uyku durak yok. sadece oyun ve sokak

bizimkininde alttan iki dişi çıkmıştı şimdi üstten çıkacak sanırım bi sinirle kaşıyor sonrada canı acıyıp ağlıyor. altlar çıkarken bu kadar zor olmamıştı üstler daha mı zor oluyor ne? iştahsızlık şimdilik yok çok şükür. oyundan anlamaya başlayalı işlerim dahada kolaylaştı. eskiden evden çıkmak istemeyen sürekli mız mız mutsuz bi bebekti tüm çabalarımıza rağmen. şimdi her yeni oyuncağına büyük sevinç gösteriyor hadi oğlum dışarı diyen herkesin kucağına atlıyor. tam bi şaklaban oldu.iş dönüşü veriyorum babasının kucağına mahallede tüm top oynayan çocukları tek tek geziyorlar

Selamlar, ben hala antalyadayım pek giremiyorum. lina huy değiştirdi bu aralar. uyumak istemiyor avazı çıktığı kadar ağlıyor kan ter içinde kalıyor ben yanına gidince kucağıma alınca gülüyor. dişmi acaba ya hala dişi yok benim kuzunun. neyse öptüm hepinizi...

diştendir annesi..
benimki de öle bizde de tık yok daha. yaşında çıkaracak diyorum.
bi de gamzecim bi günleri bi günlerini tutmuyo büyüyorlar dünyayı keşfediyolar veeeeeee uykuyla vakit harcamak istemiyolar.

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

günaydın hanımlar....
aysegül,sefa,aynur,gamze...nerelerdesiniz.umarım iyisinizdir.
benim oğlan iice hareketlendi.cuma günü sabahı müzik setinin kaset kapağına parmağını sıkıştırdı derisi çok az sıyrıldı.öğlen oturur durumda önündeki oyuncağına uzanırken öne yuvarlandı oyuncağının sert kısmı yanağında parmak ucu kadar morluk oluşturdu ve bugün koltukta altını değiştirirken bir elimle tuttuğum halde yere düştü allahtan tutuyordum en azından hızını kesmiş oldum şimdi baktımda öbür yanağı belli belirsiz morarmış.içim yandı ya...allah beterinden esirgesin o kadar dikkat ediyorum yine de bazı şeylerin önüne geçemiyorum. sizde durumlar nasıl

Son düzenleme:
herkese günaydın iyi günler
geçmiş olsun bebişe. gözümüzü bir an bile ayırmamamız gerekiyor artık çooooook hareketlendiler. delifişek gibiler

diş çıkarma dönemidir belki o nedenle iştahsızdır.
ayrıca bu dönemde oyuna bayılıyorlar. benimki oynayacağım diye sabahın 6 sında uyanıyor. uyku durak yok. sadece oyun ve sokak

bende distendir diye dusunuyorum.dort disi birden cikti bu nasil bir sey bilmem. bizimki de saat 4.5.6 kalkar oyun oynuyoruz bu guc nerden bilmem.Umarim kisa zamanda duzelir.

ah canim okadar cok dikkat ediyorum ama aglamadan gun gecmiyor.Bu sABAH DA kahvaltisini hazirliyordum oda yanimda annem de.Annem mutfaktan ciktionun pesine gitmez mi yurutecle beraber merdivenden dustu.Allaahtan yurutec kaydi devirilmedi bebegime bisey olmadi ama ben baya bagirdim o da sesimden korktu Allahtan belasiz kurtulduk.:Saruboceq:

yaaaa çok geçmiş olsun merdiven ha ucuz atlatmışsınız allaha emenet diyoruz ya gerçekten de allah koruyor onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…