2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sene canım burdayım ben :))
kızlarr ALLAH korumuş cidden fikriyecim senecim geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin hareketlenince çok zor oluyoo hepimize kolayy gelsinn aynur nerelerde hiç girmiyo artık

slmmmm kızlar
valla geçmiş olsun kazalar oluyor hep
benim oğlanlarda çok hareketli özellikle burak tutunup koltuga ayağa kalkıyor tabii inmeyi tam mbeceremiyor küttt düşüyor başlıyor bagırmaya biraz geçince tekrar çıkıyor e bii o yok evde diğerleriylede uğraşıyorum her zaman buragın arkasında olamıyorum

benim oğlanların hepsi grip bende dahil eymenle başladı hepimize geçti aman bu havalarda bir türlü düzelmedi yaz gelmedi vallaa bu gün burası çok soğuk yaww

tesekkur ederim arkadaslar.Cok degil coooooooooooook dikkat etmemiz lazim.Benimki bir tane ve hergun en az birkez aglimistir.Aynuroz sen 3 nasil bakiyorsun bilmem.Allah yardimcin olsun.Allah beladan kazadan kuruzun bebeklerimize.

yukardan 4 tane disi guzelce cikti ve yemek yemeye basladi efendimiz.HErhalde 10 gunluk istahsizligi dislerdenmis.Umarim bidaha o kadar cok cekmeyiz bu dislerden.

allahım maşallah ya.
benim oğlan eşek kadar oldu bi tane bile diş yok.
bugün sağlık ocağından çağırdılar bizi rutin için kilosu 11.5 boyu 77 cm.
emeklemek için ellerinin ve dizlerinin üzerine kalkıyo ileri geri o kadar ellerinden tutunca adım atabiliyor ammmmma denge yok. çok çekeceğim ben çok tembel tenekeden:))))

sen oğluşuna tembel diyosan benimkine ne denir bilmiyorum. şöyle ki bizimki emeklemesi için karın üstü yatırdığımda hiç kımıldayamıyor totosunu bile kaldıramıyor yorulup aglıyor aynı ters dönmüş kaplumbağalar gibi.daha yeni yeni koltuk altlarından tutup kaldırdığımda hop hop diye yaylanıyor ama hemen yorulup bacaklarını topluyor. bir sn bile ayakta durduğunu henüz görmedik. benimki kadar tembeli olacağını sanmıyorum.:1no2: ama artık anne diyor daha doğrusu ınne diye söylüyor beni her gördüğünde ve gülüyor çok mutlu oluyorum tabi:sm_cool:

canım benim yerim onun totosunu be ya.
erkekler böle tembel. kızlar hayata küçücük atılıyolar. yarın birgün de yatacaklar ya şimdiden hazırlık

Kızlar merhaba ben geldim ;
kızımla uğraşmaktan pek vaktim olamıyor giremiyorum zeseze doğru söylüyor uykuya çok vakit harcamak istemiyor bu afacanlar varsa yoksa oyun haşarılık :)
Kızım benim bu ay kg olarak sadece 50 gr aldı üzülmüyorum artık alıştım çünkü o kadar harekete çok normal severek yediği şeyde yok denecek kadar az olsun çok şükür buna da
hepinizi öpüyorum beeeeeeeeeeen

birde ben her ay gelişim takibi yapıyorum sizde yapıyorsunuzdur mesela bu ayın 21 de 9 ayı doldular
10. aya bakıyorum doğrumu bakıyorum yoksa şu andamı 9 aya bakmama lazım

evet kızlar daha tez davranıyorlar konuşmalarıda erken oluyor
zeytinimbenim üzülme tabi bir ay kilo veriyorlar bir ay alıyorlar bazende hiç değişiklik olmuyor sağlıklı olsunlarda
aynurcum benimki gündüz kahvaltı sonrası 10 gibi uyuyor birde öğleden sonra günde iki kez yani uyuyor dediysem bazen 5 dk bazen 1 saat belli olmuyor. bu aralar yine gece çok kez kalkmaya başladı ortalama birer saaat arayla uyanmaya başladı üst dişleri çıkacak ondandır diye düşünüyorum.gece çok kalkınca akşam 6 da uyumak istiyor uyutmuyorum gece daha derin uyusun diye hoş yine çok kalkıyor ya. hata mı ediyorum bilmem.
bişey sorucam bizimkinin alttan iki dişi çıktı şimdi üstten mi yoksa alttan mı çıkacak?

birde ben her ay gelişim takibi yapıyorum sizde yapıyorsunuzdur mesela bu ayın 21 de 9 ayı doldular
10. aya bakıyorum doğrumu bakıyorum yoksa şu andamı 9 aya bakmama lazım

tam anlayamadım seni canım ya. fiziksel gelişiminden bahsediyorsan 9 ay sınıfına bakman lazım çünkü onlar 9. aylarını bitirdiler ve 9 aylıklar.

slm kızlar bende 2008 ağustos annesiyim onur da saat 7 veya 7:30 da kalkıyor akşamları da 22 :00 de falan uyuyor sizinkiler kaçta uyuyor kızlar bir de gündüz kaç kez kaç saat uyuyorlar

benim oğlan çok haşarı valla emeklediğinden beri hiç durduramıyorum çekmeceleri falan hep bantladım bi yere tutunup kendini yukarı çekiyor ayağa kalkıyor

şimdi üstten çıkması lazım canım bizimde alttan iki tane var 8,5 aylıkken çıkmıştı daha üsttekileri bekliyoruz

senecim şimdi üstten çıkıcak aman o daha zor çıkıyor alttan
benim oğlanlar gündüzleri 2_3 kere uyuyorlar en geç 5:30, a kadar uyutuyorum sonra akşam sekizde gece uykusu ama uykusuz 2,5 saat falan duruyorlar yani 2.5 saatte bir uyuyorlar
canım yani şu anda 9 aylık gelişiminemi bakıcam hani şu aylık gelişimleri oluyorya bu ay neler yapabilyor falan ondan bahsediyorum

tamam canım anladım o da aynı. atıyorum 9 aylık bir bebek bunları yapmalı deniyor ben öyle takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…