senecim akın cı senmisin canım mail atcamda sana ekledim ama senmisin emin değilim
allahım maşallah ya.
benim oğlan eşek kadar oldu bi tane bile diş yok.
bugün sağlık ocağından çağırdılar bizi rutin için kilosu 11.5 boyu 77 cm.
emeklemek için ellerinin ve dizlerinin üzerine kalkıyo ileri geri o kadar ellerinden tutunca adım atabiliyor ammmmma denge yok. çok çekeceğim ben çok tembel tenekeden:))))
birde ben her ay gelişim takibi yapıyorum sizde yapıyorsunuzdur mesela bu ayın 21 de 9 ayı doldular
10. aya bakıyorum doğrumu bakıyorum yoksa şu andamı 9 aya bakmama lazım
evet kızlar daha tez davranıyorlar konuşmalarıda erken oluyor
zeytinimbenim üzülme tabi bir ay kilo veriyorlar bir ay alıyorlar bazende hiç değişiklik olmuyor sağlıklı olsunlarda
aynurcum benimki gündüz kahvaltı sonrası 10 gibi uyuyor birde öğleden sonra günde iki kez yani uyuyor dediysem bazen 5 dk bazen 1 saat belli olmuyor. bu aralar yine gece çok kez kalkmaya başladı ortalama birer saaat arayla uyanmaya başladı üst dişleri çıkacak ondandır diye düşünüyorum.gece çok kalkınca akşam 6 da uyumak istiyor uyutmuyorum gece daha derin uyusun diye hoş yine çok kalkıyor ya. hata mı ediyorum bilmem.
bişey sorucam bizimkinin alttan iki dişi çıktı şimdi üstten mi yoksa alttan mı çıkacak?
senecim şimdi üstten çıkıcak aman o daha zor çıkıyor alttan
benim oğlanlar gündüzleri 2_3 kere uyuyorlar en geç 5:30, a kadar uyutuyorum sonra akşam sekizde gece uykusu ama uykusuz 2,5 saat falan duruyorlar yani 2.5 saatte bir uyuyorlar
canım yani şu anda 9 aylık gelişiminemi bakıcam hani şu aylık gelişimleri oluyorya bu ay neler yapabilyor falan ondan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?