senecim şimdi üstten çıkıcak aman o daha zor çıkıyor alttan
benim oğlanlar gündüzleri 2_3 kere uyuyorlar en geç 5:30, a kadar uyutuyorum sonra akşam sekizde gece uykusu ama uykusuz 2,5 saat falan duruyorlar yani 2.5 saatte bir uyuyorlar
canım yani şu anda 9 aylık gelişiminemi bakıcam hani şu aylık gelişimleri oluyorya bu ay neler yapabilyor falan ondan bahsediyorum
günaydın.
ay kızlar ya oğlumun alt sağ dişi gözüküyooooooooooooo
ağlıyorum sabahtan beri çok mutluyum ben herkesi aradım buraya da yazim dedim:)))))))))))))))))))))))
senecim şimdi üstten çıkıcak aman o daha zor çıkıyor alttan
benim oğlanlar gündüzleri 2_3 kere uyuyorlar en geç 5:30, a kadar uyutuyorum sonra akşam sekizde gece uykusu ama uykusuz 2,5 saat falan duruyorlar yani 2.5 saatte bir uyuyorlar
canım yani şu anda 9 aylık gelişiminemi bakıcam hani şu aylık gelişimleri oluyorya bu ay neler yapabilyor falan ondan bahsediyorum
sen oğluşuna tembel diyosan benimkine ne denir bilmiyorum. şöyle ki bizimki emeklemesi için karın üstü yatırdığımda hiç kımıldayamıyor totosunu bile kaldıramıyor yorulup aglıyor aynı ters dönmüş kaplumbağalar gibi.daha yeni yeni koltuk altlarından tutup kaldırdığımda hop hop diye yaylanıyor ama hemen yorulup bacaklarını topluyor. bir sn bile ayakta durduğunu henüz görmedik. benimki kadar tembeli olacağını sanmıyorum.:1no2: ama artık anne diyor daha doğrusu ınne diye söylüyor beni her gördüğünde ve gülüyor çok mutlu oluyorum tabi:sm_cool:
altlar üstler maşallah maşallah. sıraya koymuş bebişler maşallah onlara.
ha tembelim benim ne alt ne üst kabartı bile yok.
delikız hoşgeldin daha önce var mıydın hatırlayamadım ben. canım benim oğlumun düzeni de aynı sizinki gibi.
sene ben de uyutmuyorum akşam erken uyumak istiyor bazen 22 ye kadar bekletiyorum. ama ne fayda kaçta yatarsa yatsın sabah 6.30 da "guguk guguk"
veee her geçen gün bu saat daha da erkenlere kayıyor.
korkarım geceleri kalkacak. gündüz benim oğlum bir kez uyuyo sabah 11 gibi öğlen 1 e kadar.
günaydın.
ağlıyorum sabahtan beri çok mutluyum ben herkesi aradım buraya da yazim dedim:)))))))))))))))))))))))
günaydın.
canim bebegin kac aylikti 9 oldumu.Hatarladigim kadariyla benimkiden daha kucuktu.Benimki de dune kadar ayni durumdaydi ama birkac gun icinde emekleme pozisiyonu aldi ve birkac gun sonra yavas yavas emeklemeye basladi sim di ise kosuyor resmen.Hic merak etme cok yakinda emekler belkide direk yurumeyi baslar.
Bazi bebelerin kaba bazilarin ise ince motoru denilen daha hizli gelisiyormuz herhalde bebegin ince motorun gelisimi onde gidiyor.
saat 21.30 ta yatiriyorum saat 22.00 a kadar uyumus oluyor.saat 05.30-06.00 gibi sut icin kalkar tekrar uyur saat 07.30 tan sonra kalkiyor.Sonra tekrar saat 10.30 yatiruyorum ve en gec 11.00 de uyumus oluyor.Bazen 1 saat bazen fazla uyur.Saat 16.00 yatiriyorum 20 dk icinde uyumus olur ve saat 17.30 kalkmadiysa kaldririyorum.
hemen hemen benim bebeğim gibi. peki gece uyurken çok kez kalkıyormu. ben hala emziriyorum gece kalkıyor emerken tekrar uyuyor bu böyle sabaha kadar çok kez oluyor. dün ilk defa ağrı kesici şurup verdim gece ilk uyandığında sabaha kadar uyanmadı ya bu çocuğun ağrıları var ya da tesadüf oldu bilemiyorum. bugün drumuza gidicez bakalım.
fikriyecim bebeğin kendi kendine mi uykuya dalıyor eğer öyleyse nasıl alıştırdın
sene canım onur da emiyor ama gece 2 kez kalkıyor birinde emziriyorum birinde de süt veriyorum her kalktığında emzirirsem sürekli kalkıyor süt verdikten sonra kalkmıyor sabaha kadar uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?