biz dr dan geldik. sol kulağında iltihap var dedi. offf ya bu ikinci kez oluyor.bakalım antibiyotiğimiz bitsinde uykularımız düzelecek mi.
delikız emerek uyuyan bebeklerin gece her uyanır gibi olduklarında emmek istediklerini tekrar kendi kendilerine uykuya geçmediklerini okumuştum. belki ondandır dedim. senin yaptığın gibi süt veya mama veremiyorum geceleri çünkü kilosu fazla. bugün tarttı dr u 12.750 geldi
canim yanina ben deyatiyorum resimli kitaba bakiyoruz ona biseyler anlatiyorum;biraz boyle sikilinca sarki soyluyorum 15 dk icinde uyumus oluyor.ama saclarim gitti hep saclarimla oynuyor.onceden hep elimde uyutuyordum ama artik kol bel kalmadi bende.Birkac gun agladi ama alisti.Ilk bastan her uytucam zaman bir saat aglamisti boyle her seferinde daha az ve birkac gun icinde alisti.
valla tebrik ederim seni buna benzer bi şekilde bende aşıştırmaya çalıştım bi ara ama ne mümkün sinir krizlerine giriyor ya susmak bilmiyor biz şimdilik emerek uyumaya devam ediyoruz
deli kız tosunun fotoğraflarına baktımda ne çirkin oğluşun var öyle :)) allah nazarlardan esirgesin. inanıyormusunuz bilmem ama nazar boncuğu cevşen ne varsa tak bebişine. 41 kere maşallah
fikriyecim su içmeyem bir bebeğim var gece denediğimde sinirleniyor uykusu daha da açılıyor.
valla bende emzirerek uyutuyorum önceleri kolaydı şimdi bide dişi çıktı uyku sersemliğiyle ısırıyorda. geceleri tüm derdimiz meme bundan eminim. emzirmeden nasıl uyuturum bilemiyorum. sırf bu yüzden ninnili projeksiyon aldım oralı bile olmadı.uyku arkadaşımı alsam aranızda kullanan var mı?gerçi ne olursa olsun alışana kadar ağlaması gerekecek ve buna dayanamam.
deli kız benim bebişlerfimde yatağına yatırınca kendileri uyuyorlar öyle alıştırdım tabiki alıştorana kadar çok ağlıyorlar ama biz onlara kıyamıyoruz onlar bize kıyıyor
tabii bu işe başlamadan önce kararlı olucaksın 1. gün vazgeçersen bebek ağlamakla seni yıldıracagını bilecegi için bunu koz olarak kullanıyor başlarda çok ağlıyorlar ama gün geçtikçe azalıyor zaten uzmanlarda bebeklerin yataklarına uyanık olarak konması gerektigini ve yataklarında uykuya dalmaları gerektigini söylüyor
kızlar bunun için kkitap önerim varHER ÇOCUK UYUMAYI ÖĞRENEBİLİR ben şu anda HER ÇOCUK KURALLARI ÖĞRENEBİLİR kitabını okuyorum
şimdi hanımlar şu kendiliğinden uyuma konusunda çeşitli kaynaklar var çoğu sizinde bildiğiniz gibi bırakın ağlasın birkaç gün sonra azalır ve alışır diyor. pekçok kaynakta bebeğinizi yatağında savunmasız bir şekilde ağlatmayın anne babaya olan güveni sarsılır vs. diyor. bu ne yaman çelişki şimdi ben mi yanlış anlıyorum ya da yorumluyorum. bir ara çok araştırmıştım işin içinden çıkamadım pes ettim.
çocuğuma en iyisini vereceğim deyip hergün saatlerce kaynaklar tarayıp çıkmaza girdiğiniz oluyor mu.ben bu haldeyim
ben birkaç ay öncesine kadar böyleydim ama şimdi değilim bebeği uyusun öğrensin konuşsun emeklesin vs. için zorlamaya olmadı diye hem onu hemde kendimi üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum artık çünkü hiç bir bebek kendi istemedikten sonra sen ne yaparsan yap istediğini yapıyor istemediğini yapmıyor yüce rabbim ne zaman izin verirse o zaman oluyor herşey
şimdi hanımlar şu kendiliğinden uyuma konusunda çeşitli kaynaklar var çoğu sizinde bildiğiniz gibi bırakın ağlasın birkaç gün sonra azalır ve alışır diyor. pekçok kaynakta bebeğinizi yatağında savunmasız bir şekilde ağlatmayın anne babaya olan güveni sarsılır vs. diyor. bu ne yaman çelişki şimdi ben mi yanlış anlıyorum ya da yorumluyorum. bir ara çok araştırmıştım işin içinden çıkamadım pes ettim.
çocuğuma en iyisini vereceğim deyip hergün saatlerce kaynaklar tarayıp çıkmaza girdiğiniz oluyor mu.ben bu haldeyim
aynen katılıyorum canım sana. her gün kan ter içinde emeklemesi veya yürümesi için egzersiz yaptırıyorum. sonuç: elde var sıfır ve kendi kendime sinir oluyorum. Allahım ne zaman izin verirse o zaman olacak her şey. sağlığıyla ilgili bi sorun olmadıkça istediği zaman yürüsün veya konuşsun.
çok fazla araştırmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum. işte böle çıkmazlara girilebiliyor.çünkü her bebeğin yetenekleri gelişimi karakteri farklı. benimki kendiliğinden uyur ama emekleyemez seninki bunu yapar başka şey yapamaz.
çok şey bekliyoruz 70 80cm.lik bedenlerden.kendi halinde kalmalılar.
delikız adın ne canım senin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?