Delikız bebeğinin resmine bayıldım yarabbim Tanrım nazarlardan korusun yaradanım bu ne şirinlik :)
Kızlar çok vaktim olamıyor buraya girmeye keyifler nasıl bebekler nasıl umarım herşey yolunnda ve sağlıklarınız da yerindedir.
Geçmişi hiç okuyamadım nolur kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum kızım sıralıyor bu arada girmediği karıştırmadığı yer yok gibi evde sizinkiler ne alemde :)a.s.
Zeynepcim hayırlı olsun canım çok sevindim istediğin bir yere gittiğine canım. Aslında doğru söylüyorsun çok fazla şey bekliyoruz bebişlerden ama annem benim 6 aylık emeklediğimi, 8 aylık diş çıkardığımı söylüyor. Eşim 8 aylık yürümüş mesela ama Lina bırak emeklemeyi oturmuyor bile henüz bu yüzden doktorların söyledikleri biraz doğrumu acaba diye düşündürmüyor değil beni. Neyse sağlıklı olsunda ne zaman yaparsa yapsın tabi. Dişsiz prensesim o benim :))
Zeytincim yukarıda dediğim gibi bizim evde sular durgun :)) Lina daha ne emekliyor ne yürüyor, sadece destekle oturup oyuncaklarıyla oynuyor o kadar bu yüzden ben daha peşinden koşturmaya başlamadım :)))
kızlar size sorayım dedim biz oğlanlara salıncak aldık 1 aya kadar kullanabildik çünkü biri üstündeyken diğerleri tutunup kalkıyorlar düüşüyorlar falan yani zaptedemiyorum üçünü birden satmak istiyoruz size sorayım dedim 75 e almıştık 50 e vricem düşünürseniz not:resmin üzerindeki tarih yanlış makinenin tarihini düzeltmemişim:))
Fikriyecim çocuk doktoru ve genetik doktoru sürekli takip ediyor Linayı. Linada pulmoner darlık var anjiyo oldu daha 2 aylıkken, 4 aylıkken göz kapağı düşüklüğü vardı ameliyat oldu. 7. kromozomunda bir band eksik. Sürekli doktorlara gitti geldi, daha doğduğunda kan şekeri problemi yüzünden seruma bağlandı damarları çok zor bulunan bir bebek olduğundan 1 saat orasını burasını deldikten sonra bulabilirlerdi damarını ve çocuğum ağlamaktan mahvolurdu. Çok şükür bu kötü günleri atlattık. Allah yaşatmasın bir daha ama doktoruna göre Lina geçirdiği operasyonlara bağlı olarak gelişmesi geriden geliyor. Belkide 1 yaşında oturacak dedi. Hatta bütün doktorların ortak görüşü bebekler hastanede bir gün bile yatsalar gelişimleri etkilenirmiş. Napalım sağlıklı olsun da herşeyi geç yapsın razıyım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?