peki bunun için mahkemeye başvuruluyo?
amin canım çok saol allah kimseye yaşatmasınallah rahmet eylesin,geride kalanlara sağlık versin...:çok üzgünüm:
:bbo:
olsun canım benim. hayırlısı olsun. ne güzel sen kendi bebeğinin herşeyine sahit olacaksın... bende oyle olsun isterdim ama bende çalışmaya mecburum :bbo: biraz annem biraz kayınvalidem bakıvercekler artık... ilk adım atışını, ik dişinin çıktığına, ilk konuşuşuna, ne biliyim daha nice ilklerine sahit olacaksın. belki ben bunların hiçbirine sahit olamayacağım. ne acı dimi senağlama
:bbo:
olsun canım benim. hayırlısı olsun. ne güzel sen kendi bebeğinin herşeyine sahit olacaksın... bende oyle olsun isterdim ama bende çalışmaya mecburum :bbo: biraz annem biraz kayınvalidem bakıvercekler artık... ilk adım atışını, ik dişinin çıktığına, ilk konuşuşuna, ne biliyim daha nice ilklerine sahit olacaksın. belki ben bunların hiçbirine sahit olamayacağım. ne acı dimi senağlama
aylincimm bu arada hiç unutmuyorumm ben ilk ağustos annelerine yazdıgımda dogum tarihi agustos sonu idi şimdi eylül görünüyor hatta sen bizde de başka aylarda yapacak arkadaşlar var ama yine ortamımız çok güzel demiştinn çok haklıydın canımm hatta dogum listemizi gördükçe hep duygulanırım benim için yazdıgınızı görünce biz seni bırakmayız yazdıgınız içinn.burdaki dostluklar gerçekten çok güzel herkesin burda birbirini dinlemesi,birbirimizin haberlerini sabırsızlıkla beklememiz inanın çok güzell.öncelikle allahım hepimize hayırlı ve saglıklı bir dogum nasip etsinn. hepiniz iyiki varsınızz arkadaşlarr güzell annelerrr.
burda iyi kötü hüzünlü sevinçli ne günlerimiz oldu değilmi.bak 20.haftalar devirdik.aylinciğimizde erken yapabilir belki.ama biz bırakmayızzzzzz...erkende yapsanız geçte yapsanız biz sizi ağustos annesi olarak kabul ediyoruz.a.s.
evet canım yaaa benim artık kesin gibi temmuzda doğum yapacağım :)
napalım o zaman isterse o zaman gelir alpimiz ama bende sizi bırakmaaaammm:))) a.s.
kıslar bişe sorcam size ben karnımda hep bi ağırlık hissediyorum ve aşağı doğruda baskı varmış gibi oluyo bu durum canımı sıkmaya başladı yaa sizdede bu tarz şeyler oluyomu?dr.a sordum şimdi bu söylediklerini ciddiye alırım bunlar düşük tehtidi dedi yaa omu beni anlamadı acaba benmi anlatamadım sinirim bozuldu yine durup dururken
ya sanem sinirlerim bozuldu valla bencede büyüdüğü içindir sonuçta rahim büyüyo ve rahim bağları kasılıyodur die düşünüyorum ama nie bu dr. böle dedi anlamadım sonrada korkma dio ya içime kuşku düşürüp korkma dio allam ya sinirrrrrr oldumbendede ağırlık çok yapıyor.belim kopuyor.ayakta biraz durunca kasıklarım öyle ağrıyorki, bacaklarım kasılıyor resmen.otururken bile artık eğik oturuyorum...ama düşük tehlikesi olduğu için mi karnımız büyüdüğü içinmi şimdi benimde aklım karıştı.:uhm:
ya sanem sinirlerim bozuldu valla bencede büyüdüğü içindir sonuçta rahim büyüyo ve rahim bağları kasılıyodur die düşünüyorum ama nie bu dr. böle dedi anlamadım sonrada korkma dio ya içime kuşku düşürüp korkma dio allam ya sinirrrrrr oldum
bende öyle düşünüyorum aylincim ama işte dr.kafamı karıştırdı sendedemi oluyo?aşağı doğru baskı ve ağırlık bence normal ama işte dr.ları anlayamıyorum nasılda böyle rahat konuşuyolaryook kızlaar olmaz öyle şeeyy.
karnımız büyüdüğü için o ağrılar ve aşağı doğru çekilmelerr.
bende uzun süre oturup ayağa kalkınca doğrulamıyorum hemen..
muhakkak elimle karnıma destek olmam gerekiyor..
tam hamileyiz işte artıık a.s.
nolur tek bırakmayın bizi buralarda kızlar yaa...motivasyon sağlayamıyorum.valla sizler çıkacağım dedikçe bende soğudum işten.evde oturmak istiyor canım
hele ogun pediastrumcum gün yaptı.ohhh muhabbetler keklerr... bak yine kek geldi aklıma...jeyyar
bende öyle düşünüyorum aylincim ama işte dr.kafamı karıştırdı sendedemi oluyo?aşağı doğru baskı ve ağırlık bence normal ama işte dr.ları anlayamıyorum nasılda böyle rahat konuşuyolar
tıklayınca gördüm resmini senin karnında çok şirinmiştünaydın kızalr bende resmimi koymaya çalıstım ama başaramadım neyse bugün biraz yorgun gibiyim nedense hiç keyfim yok sizin yazdıklarınızı okuyodum baya birikmiş
elvincim keşke jimnastikçi olsa kızım ne güzel olurdu:)
diloşum bu arada seninde sonuçlar çıkmış güzel olduğuna çok sevindim canım darısı kucağına almana
tosbaacım bu arada dün ben senin yazdıklarını atlamısım sanırım canım bencede evde yat dinlenirsin hem daha ii.geçmiş olsun dikkatli ol canım göbeğin çok tatlı ayrıca
kalachakra sen ve kızında bi hartikasınız canım bence kızın senden daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?