2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kalachahracım üzülme senin gibi çalışan bir sürü anne varyerimseniben.ne kadar şanslısın ki annen kayınvaliden varr..:dancelsun tatlım büyür gider.bende bebişimi kendim büyütücem herşeyinle kendim ilgilenmek istiyorumm.ileride belli olmaz çalışmayıda istiyorum aslındaaa.ssağlıklı olsunda bebişler değil mi canımmma.s

bende bebeğime kendim bakmak isterdim ama çalışmak zorundayım malesef. bu arada trendcim Allah sana bebeğine eşine uzun ömürler versin canım çok zor bir durum çok üzüldüm. senağlama :teselli:keşke elimizden bişey gelse hayatım. ama bak ne güzel bebişin hep yanında olucak inşallah

burda iyi kötü hüzünlü sevinçli ne günlerimiz oldu değilmi.bak 20.haftalar devirdik.aylinciğimizde erken yapabilir belki.ama biz bırakmayızzzzzz...erkende yapsanız geçte yapsanız biz sizi ağustos annesi olarak kabul ediyoruz.a.s.

evet canım yaaa benim artık kesin gibi temmuzda doğum yapacağım :)
napalım o zaman isterse o zaman gelir alpimiz ama bende sizi bırakmaaaammm:))) a.s.

kıslar bişe sorcam size ben karnımda hep bi ağırlık hissediyorum ve aşağı doğruda baskı varmış gibi oluyo bu durum canımı sıkmaya başladı yaa sizdede bu tarz şeyler oluyomu?dr.a sordum şimdi bu söylediklerini ciddiye alırım bunlar düşük tehtidi dedi yaa omu beni anlamadı acaba benmi anlatamadım sinirim bozuldu yine durup dururken

bendede ağırlık çok yapıyor.belim kopuyor.ayakta biraz durunca kasıklarım öyle ağrıyorki, bacaklarım kasılıyor resmen.otururken bile artık eğik oturuyorum...ama düşük tehlikesi olduğu için mi karnımız büyüdüğü içinmi şimdi benimde aklım karıştı.:uhm:

ya sanem sinirlerim bozuldu valla bencede büyüdüğü içindir sonuçta rahim büyüyo ve rahim bağları kasılıyodur die düşünüyorum ama nie bu dr. böle dedi anlamadım sonrada korkma dio ya içime kuşku düşürüp korkma dio allam ya sinirrrrrr oldum

yook kızlaar olmaz öyle şeeyy.
karnımız büyüdüğü için o ağrılar ve aşağı doğru çekilmelerr.
bende uzun süre oturup ayağa kalkınca doğrulamıyorum hemen..
muhakkak elimle karnıma destek olmam gerekiyor..
tam hamileyiz işte artıık a.s.

bende öyle düşünüyorum aylincim ama işte dr.kafamı karıştırdı sendedemi oluyo?aşağı doğru baskı ve ağırlık bence normal ama işte dr.ları anlayamıyorum nasılda böyle rahat konuşuyolar

ah ahhhhhhhhhh ben de çalışmak istiyorum ama malesef erdekte iş nerde..ben de yüksek lisanslı ev hanımlığı yapıyorum.:sm_confused:
ama ben de çalışanlara özeniyorum ..evde oturmak hiç bana göre değil ama mecbur kaldım...ne yapalım kısmet böyleymiş eşimin işi burda ben ona bağımlıyım nereye giderse oraya gideceğim..pasta börek çörek isteyen varsa gelin şekerler ben size yaparım bi güzel yer bebişlerimizi konuşuruz:içelim:ne güzel olurdu yaaaaaa:dance:a.s.

yaaa benimde ağrıyo yürürken bazen karnımın altından tutma ihtiyacı duyuyorum. bişey olmaz dimi normal dimiii:uhm:

evet canım bendede oluyo özellikle yataktan kalkarken, ayağa kalktığım anda çook hissediyorumm.
bunlar bizim sürekli yaşadığımız şeyler olmadığı için çook dinliyoruz kendimizi.
böyle şeyler çoğumuzun ilk tecrübesi onun için değişik geliyo.
ama mesela başımız ağrısa(Allah'ım korusuun) aay acaba beynimde ur mu var diye düşünmeyiz... çünkü sürekli yaşıyoruz ve b,iliyoruz ki ağrıyacak ve geçecek.
buda böyle aylincim, belki yaşadıklarımız hamileliğin rutini ama bize yabancıı.
onun için napıyorruuuzz iyi düşünüyoruzz, kendimizi üzmüyoruuuuzzz a.s.

her dr.dan bir ses çıkıyor.kimisi vitamin kullan diyor.kimisi kullanma.kimisi çok kilo almışsın diyor, kimisi kilo al.napıcaz biz ya.sadece 1 doktorada bağımlı olmak iii değil.mesela ilk hamileliğimde evde test yapmıştım.çift çizgi çıkınca özel hastaneye dr a gitim.kan testimde hcg değerim yüksekti.yani hamileydim.ama dr yok değilsin.olsan görürdüm falan dedi.ama kan tahlilindede hamile gözüküyordum.sen dış gebesin dedi...
ayyy sinirim bozuldu.araştırdım.(dış gebelikte çok kötü bir durum.allah kimseye yaşatmasın.)sonra başka hastaneye gittim.dr hemen gördü bebişimi.kis olduğunuda söyledi...bunu her ay takip ettir düzenli olarak.büyümesin.büyürse bilelim dedi.bende korktum.tamam dedim.

ama dış gebelik korkusuda yanıma kar kaldı

neyse drum izne çıkmıştı .ben yine diğer dr'a gitme cahilliğinde bulundum.kisin boyutlarını ölçtürcem yaaa .ahh kafam ahhhhhh
dr a diyorum kisimi ölçün.adam kis yok diyor.var diyorum .yok diyor...ayy boşuna gittim o dr'a. verdiğim muayne ücretine mi yanayım, geçirdiğim zamanamı yanayım drla inatlaşmamamı yanayım. oda ayrı bir konu... sonra diğer odadaki başka dra gittim.inatlaştım ya.dr pat diye buldu kisi...o sinirle girdim odaya BU NEEEE diye gösterdim dr'a ultrason resmini... BEBEEKKK demezmi.hala aklıma geldikçe gülüyorum...ama sinirden

allah cahil insanlardan korusun beni
aklıma gelmişken acaba gerçekten drmuydu :uhm: bak aklıma takıldı...

tünaydın kızalr bende resmimi koymaya çalıstım ama başaramadım neyse bugün biraz yorgun gibiyim nedense hiç keyfim yok sizin yazdıklarınızı okuyodum baya birikmiş
elvincim keşke jimnastikçi olsa kızım ne güzel olurdu:)
diloşum bu arada seninde sonuçlar çıkmış güzel olduğuna çok sevindim canım darısı kucağına almana
tosbaacım bu arada dün ben senin yazdıklarını atlamısım sanırım canım bencede evde yat dinlenirsin hem daha ii.geçmiş olsun dikkatli ol canım göbeğin çok tatlı ayrıca
kalachakra sen ve kızında bi hartikasınız canım bence kızın senden daha güzel olacak

tıklayınca gördüm resmini senin karnında çok şirinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…