merhaba hanımlar uzun süredir bakamadım buralara işlerim çok yoğundu.
gamzecim çok geçmiş olsun linaya allah tekrarını yaşatmasın.
bizde hala emeklemiyoruz ayağımızın üstüne 2-3 sn basabiliyoruz o kadar.
balık yağından bahsetmişsiniz bizim dr umuz haftada 3 kez bir çay kaşığı demişti. çevremdeki insanlarda oğlumun kilosu fazla olduğu ve balık yağının iştah açtığı için vermememi söylediler. kararsız kaldım.
fikriye sen daha önceden araştırmıştın bunu sizin drunuz nekadar vermeni söyledi.
ben ciğer veriyodum oğluma azda olsa kansızlığı vardı haftada 3 kez kuzu ciğeri demişti drumuz bu aralar ihmal ediyorum balığa sardık çünkü. ya balık ver kıyma ver ciğer ver şunu ver bunu ver bu bebekler bunların hepsini hangi arada yiyecekler yazık onlara ya.
zeseze tayininiz hayırlı olsun bu arada.
kızlar merhb bende 2008 ağst.annesiyim paylaşmlarınız çok gsl .opuyorumnanaktan
hoşbldm kızlar teşk.ederm.. ya kızlar et ii nasıl neresii veriosnz ben hala kıyma olarak alıormda..
keçi sütünden ne yapıosnz
fikriyecim valla kafam karıştı yazdıklarından kararsız kalmakta haklısın ben gamzenin söylediği minadexi aldım balık yağıda içeriyor. böylece bir seferde hepsini vermiş oluyorum. önceden multi tabs kullanıyordum balık yağında kararsızdım d vit. fazlasının zararı yüzünden minadexte hepsi dengelenmiş.
keçi sütü bulamıyorum ben küçük bir yerdeyiz çok istemiştim aslında.
balığı ben gün aşırı yeriyorum severek yiyor
evet üst dişler çok zor çıkıyor benimde eymen geceleri çok huysuzdu 1-2 gündür iyi artık çıktı şimdi uzuycak, burak çıkartmıştı sıra onurda onun üst dişleri çıkmadı
kızlar benim oğlanların uykusu çok hafif odalarına girip çıtt çıkardınmı uyanıyorlar sizinkilerde öylemi?
Bizimki cok guzel uyur birseyden uyanmaz.Ama bizim baska problemimiz var sutunu icerken yaniizda kimse olmayacak tv,pc ve benzeri olmayacak.Ortam sesiz olcak birses duydu mu sutu icmeyi brakiyor mecbur biraz oyunuyoruz sonra tekrar icmeye devam ediyor.Sutunu bitirme bazen bir saat devam ediyor.
Suan
turkiyede degilim ama donuste ben de dr minadex icin sorayim hersey varsa cok iyi.Ben de yoruldum ya bir gun bir sey ertesi gun diyeri.Zaten zarzor iciriyorum iskence vallah.
Senecigim bebegin kansizligi var sen ne veriyorsun ve ne kadar.Ben ferrum gunde bir kez 8 damla.Ama dislerine leke yapacak diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?