2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum 8 erken değilmi kaçta kalkıyorlar sabah bi de gece uyanıyorlar mı merak ettim

canım sabah 7 gibi uyanıyorlar gece 1 kere uyanıp mama yiyyorlar sabah uyandıktan sonra 1,5 saat sonra tekrar uyuyorlar banada iyi oluyor onlar erken uyuyunca dinleniyorum alıştırdım 8 de uyumalarına onlarda uyumak istiyor(tavsiye ederim)

çok güzel canım iyi bir düzen oluşturmuşsunuz
bizimki de biraz daha değişiği akşam 21:30 veya 22:00 de uyuyor gece kalkıp süt içiyor sabah da 7 - 8 - 9 bu saatlerden birinde uyanıyor keşke az daha uyusa ben sabah uykusuna doyamıyorum

selam kızlar. dün itibariyle işe başladım oğlumla gidiyoruz okula. çocuğumun düzeni alt üst oldu. çok üzülüyorum. şafak sayar gibi yaz tatilini sayıyorum.
benim oğlan 10 10.30 gibi uyur sabaha karşı 5 te mama yer ve en geç 07.00 da uyanır. çalarsaat misali. çok işleri oluyor sabahları.
valla 8 de uyuyup sabah 7 de kalkmaları çok iyi. benimki akşam 8 de uyusa sabah 5 te dikelir ayağa. uykuyu sevmiyo.((

şalalecim işin zormuş gerçekten de canım okula nasıl beraber gidiyorsunuz sen dersteysen napıyor bebeğin canım zor oluyordur senin için

Çalışan annelerin işi gerçekten çok zor ..biz evde olduğumuz halde bir düzen tutturamadık....çalışınca nasıl olurdu bilemiyorum...

Özür dilerim birşey sorucam..
Ferplex for'u dr. bana da verdi sizde olduqu gibi bende de ishal yaptı dediqiniz gibi simsiyah :S
acaba kullanmaya devam etmelimiyim yanii siz ne yaptınız ?
Lütfen acil..

kızlar slmm .. benm oğlşmda 10.30 yaar 3 de emmeye kalkar bi daha sabah 7--7.30 gibi uyanr .. saat 10 da yatar 12--12.30 gibi kalkar 4.30 --5 gibi yatar ve 7 gibi kalkar
çok uzun anlattım sanrmmm :)) idare edin artkk ..
ya günler uzun bütün gün ne yapıosnz ewde bebişlerle ayy kafayı ycem ben kıyamıom onu yalnz brakmaya yalnz oyuncaklaryla brakıomsnz

merhaba hanımlar

zeseze allah kolaylık versin sana. yanında götürdüğüne göre idare edilebilecek bir okuldasın sanırım bu nedenle şanslısın. bebişin düzeni bozulacak haklısın ama kısa bir süre sonrasında rayına oturur tekrar üzme kendini.

seneyede ben başlıycam çalışmaya ama nasıl olacak bilemiyorum. bakıcı işine sıcak bakamıyorum bi türlü. üç kardeşiz üçümüzde bakıcılarla büyüdük o zamanlardan hatırladığım tek şey anneme olan özlemim ve sabah lounca gidecek diye akşamları uyumak istememem.

saolun kızlar. ders yok fatmacım mesleki çalışmalar var. o nedenle bahçede birlikte oturuyoruz. okul idaresi de sağolsun bu konuda çok anlayış gösteriyor.aynı zümrede 4 öğretmen olmamız da bir avantaj tabi. ben de sene boyunca gitmedim. bugüne kadar kendim baktım şu on günü idare ediyoruz. rapor hakkımı bitirmek istemedim bi dahaki seneye ne olur ne olmaz bilmiyorum.
ama adana aşırı sıcak ve bu sıcak olumsuz etkiliyor oğlumu. bugün biraz ishal oldu mesela hemen dr. göttürdük Allahtan düzelmiş şimdi. çok zor çok. evde olduğunuz günlerin kıymetini bilin bebişlerinizle valla. benim annem de çalışıyordu senecim aynı duyguları bilirim. kuzum da yaşayacak of offffffffffffff

Valla çok şanslısın arkadaşım oğlun gün içinde 5 saate yakın uyuyo daha ne istiyosun?
Bizimki gece 11 -12 gibi yatar gece bikaç kere uyanır sabah ta 9 gibi kalkar...gün içindede sadece öğlen 3 gibi 45 dk lık bir şekerleme yapar hepsi oakadar ....yatana kadar vakit geçmediği için günde en az üç posta dışarı çıkarır babası....yoksa mimkün değil oyalayamıyoruz...odaya girdimi kıyameti koparıyor...bazen banyoda paspasın üzerinde oturuyoruz saatlerce birtek orası değişik gelip susuyor....evde dökmedğimiz çekmece kalmadı....emekleyemediği içinde bizi çok bunaltıyor...kucağımızdan inmek istemiyor...öyleki bazen bunalıma girip eşime bağırıp duruyorum...çok zor gerçekten...birazcık uykusu olsa dinlenicez ama nerde......

allahm yardmcnz olsn canmm zor valah olede .. benm halime şkr yne.. canm benm oğlmda emeklemio yalnz değilmişz bu konuda ayakta falanduruo muu pekii?? iigeceler zemuszemusopuyorumnanaktan

slm kızlar

erkek anneleriyle birşey paylaşmak istiyorum benim oğluşlarimin ikisinin testisleri aşağıda yani normal halinde duruyor birisinin yukarda yani torbada değil eşim dr.dan duymuş eğer 2 yaşına kadar kendiliginden torbaya inmezse ameliyat ediliyormuş sizde kontrel edin eger tedavi edilmezse kısırlıga bile yolaçabiliyormuş.sizlerinde bilmenizi istedim bu tür paylaşımlar çok faydalı oluyor

anladım canım kolay gelisn az daha sabret bitiyor sayılır tatilinize az kaldı

çok sağol canım uyardığın için biz de bakalım bari

ah canım ya bizdede durum aynı bazen eşime bağırıyorum demişsin ya bende sinirlerim gerilince bağırıyorum. sonradan pişman oluyorum allahtan anlayışlı eşim varda çok uzatmıyor. 4 yıllık evliliğimde şu dönemlerdeki kadar kırmamışımdır kalbini.

evet aynurcum bazen inip tekrar çıkabiliyor testisler. bikaç muaynede belli olmayabiliyor. düzenl,i kontrol ettirmek gerekiyor dra.

bizde vardı aynurcum bu problem. utangaç yumurtaymış onlar:)
6.ayda fark edildi. daha önceleri yerindeydi sonra yukarı çıkmış tekrar. en son geçen ay ultrasonda muayene edildi. inmiş şükür.
ameliyat 1 yaşına engeç 1.5 yaşına kadar yapılması gerekiyor. 2 yaş değil.ve bence yakından takip ettirin dr.nuza Allah korusun çok basit bi operasyonla halledilebilecekken çok büyük sorunlara sebep olur yarın birgün.
ayrıca kendimiz muayene ederek de sağlıklı sonuç alamayız. ben inmediğini düşünüyodum mesela (kendi kontrollerime göre) halbuki inmiş. dr. siz fark edemeyebilirisniz dedi. rutin kontrollerde dr.lar muayene ediyorlar zaten.ayrıca yürüteci kesinlikle yasakladı.
kızlar ya biz de gaz sancısı başladı biliyor musunuz? geceleri 3 saate yakın ağlıyor oğlum. ben hiç yaşamadım böle bişiy. uykusuzluktan öleceğim. halbuki ben uykusuzluk nedir bilmezdim.oğlum depresyonda...

Son düzenleme:

aaa gaz sancısımı nasıl olur bu ayda bizim ilk iki ayda olmuştu sonrada az az oldu ve geçti bu ayda duyunca şaşırdım neden olabilir ki değişik birşeyler mi yemişti ondan olabilir mi

zeseze gaz sancısı değildir o biz çok çektik gazdan yeni yeni düzeldi diyebilirim. senin oğlunun hiç yokmuş bu vakitten sonrada olmaz. çocuğun düzeni değişti belki buna verdiği bir tepkidir. ya da peş peşe diş çıkardı bu günlerde ağır geliyor olabilir. çok geçmiş olsun geldiği gibi gitsin annesi kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…