2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim iyiyiz canım koşturma devamm iznin yeni mi bitti canım yoksa çalışanmı ayrıldı yaa bu çalışan annelerin işi zor birilerini bulcaz aman kim olsun diye çabalarr çok zor canım annen yanında olsa çok iyi olurdu en güvenilir kişi ahh ahh zor kolay gelsin
bende demir damlasını grip durumlarında falan bırakıyorum öyle okumuştum bi yerde bazen unuttuğum oluyo ama vermeye çalışıyorum 1 yaşına kadar çok önemli diye buzdolabının üzerine büyük harflerle yaz yapıştır canım mutfağa girip çıktıkca gözüne çarpar aklına gelir

merhaba kızlar çok uzun zamandır siteye giremiyordum alanyadaydık iş değiştirdik memlekete geldik yeni işe başladım oğluşumu ananesine bıraktım felan felan hiç kimseden de haber alamadım birazdan tek tak okuycam bakalım neler olmuş hepinizi öpüroum

kızlar bebişleriniz nasıl hareketleri benimke herşeyi yapıyor ama çok salgın bir bebek yani sürekli başını dayıyacak yer arıyor oturmak yerine yatmayı tercih e diyor merak ediyorum sizinkiler nasııl

Ayşegülcüm sağol önerin için yazdım yapıştırdım iyi de oldu. akıl akıldan üstündür
hoşgeldin canım. yeni işiniz yeriniz hayırlı olsun.

kızlar nasılsınız bişey sorcam bebeklerinize bakla yedirdiniz mi hiç bi zararı olur mu acaba baklanın

bizim dr bakla bir yasinna kadar verilmemesi gereken yeceklerden demisti>sebebi ne bilmiyorum herhalde gaz yapar diye>ama sordugu iyi oldu onu da arstirayim>

bizim dr bakla bir yasinna kadar verilmemesi gereken yeceklerden demisti>sebebi ne bilmiyorum herhalde gaz yapar diye>ama sordugu iyi oldu onu da arstirayim>

evet canım bende sanki öyle duymuştum ama emin olamadım mesela hamileler falan yiyemiyor baklayı zehirliyormuş bu akşam biz yedik ama onura vermedim emin olmadığım için

Bizim yaramaz hala emeklemiyor arkadaşlar ya çok canım sıkılıyor .....ne yapayım bilmiyorum yerde durmayı hiç sevmiyor hemen kucak istiyor ondan mıdır nedir hiçbir çabası yok....sizde durumlar nasıl....

benimki 1 aylı aşkın bir süredir emekliyor canım üzülme bazı bebekler emeklemezmiş poposunun üzerinde veya yere yatıp göbeğinin üzerinde ilerlermiş sürünerek sonrada yürürlermiş valla emekleyince helak oluyor insan hiç durmuyolar gerçi biz anneler bebeklerimizin her aşamasını görmek istiyoruz özeniyoruz

Bizim yaramaz hala emeklemiyor arkadaşlar ya çok canım sıkılıyor .....ne yapayım bilmiyorum yerde durmayı hiç sevmiyor hemen kucak istiyor ondan mıdır nedir hiçbir çabası yok....sizde durumlar nasıl....

aynı canım benim oğlumda emeklemiyor. yere koyuyorum karın üstü hemen sırt üstü dönüyor sonrada kucağıma alıym diye başlıyor ağlamaya. bencede kucakta büyüdükleri için emeklemiyorlar. hiç sıkma canını ben artık pes ettim kendi haline bırakıyorum. bir yandan da emeklediğini görmek istiyorum bebek dediğin emekler ya

baklada nikotin olduğu için arkadaşlar tıpkı patlican gibi verilmiyor.
bence bu saatten sonra da emeklemesinler aman bi 6 ay da emeklese ne zaman yürüyecek? emeklemenin tadına varırlarsa hiç kalkmazlar

Bazi bebekler emeklemez direk yurumeye baslar.Ben ve abim oyle yapmisiz.Bu da surekli kucakta oldugundandir.Bizimki de emkleme istemiyordu ama babamlara misafirlige geldik o oretti.Ama emekleyen bebekler daha gec yurumeye baslarmis belki de oyledir.Bizimki daha onceden hep ayakta dik dururdu emeklemeye basladigindan beri ayakta pek durmak istemez emeklemek daha kolay.Caninizi sikmayin ben braktim ne zaman isterse o zaman yurusun acelimiz yok.Saglikli olsunlar baska birsey onemisi yok.

valla benim iki yaramaz bir emekliyor olmuycak yerlere sıkışıp kalıyorlar odalarda onları arıyorum valla ama diğeri en fazla örümcekle gidiyor kafam rahat oluyo diğerleri fena banyo kapısı ,wc falan kapalı tutmaya çalışıyorum eee alışmışız çocuksuz rahat hayata unutuyorum bazen

ayyy seninkiler var ya aynur biri ordan biri burdan pıtır pıtırdırlar ya. çooooook tatlı. valla keşke benim oğlumdan da üç tane olsaydı.mutlaka zor ama harika bi duygudur ya. üç tane çağan aaaaaaa harika ya.

Allah yardımcın olsun canım ya biz bir taneyle baş edemiyoruz akşama kadar bir eşimde bir bende gece olsada uyusa diye saat sayıyoruz artık bizi çok yoruyor....sen napıyorsun gerçekten yalnız mı bakıyorsun?.Rabbim sağlık sıhhat versin hem onlara hem sana...işin gerçekten çok zor....güzel yanlarıda vardır aslında ama zorluğu daha çoktur heralde....Allah yardımcın olsun ne diyeyim..öpüyorum tatlı bebişlerini...:1hug:

saolun kızlar evet hem çok zor hemde çokkk güzel arka arkaya emekleyerek geliyorlar birbirlerinin üstlerine çıkıyorlar falan komik halleri oluyor oyuncak kavgası vs.evet yanlız bakıyorum eşim 6 gibi eve geliyor 2 saat beraberiz saat 8 de yatıyorlar rabbim istiyen herkeze versin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…