allahm yardmcnz olsn canmm zor valah olede .. benm halime şkr yne.. canm benm oğlmda emeklemio yalnz değilmişz bu konuda ayakta falanduruo muu pekii?? iigeceler zemuszemusopuyorumnanaktan
ah canım ya bizdede durum aynı bazen eşime bağırıyorum demişsin ya bende sinirlerim gerilince bağırıyorum. sonradan pişman oluyorum allahtan anlayışlı eşim varda çok uzatmıyor. 4 yıllık evliliğimde şu dönemlerdeki kadar kırmamışımdır kalbini.
uaydın hoşgeldin maşallah kuzuna.
.
bebişler büyüdü ha. aman allahım yazdıklarınız ne güzel. biri koltuktan iniyor biri yürüyor birdiğeri mama sandalyesinden firar etmeye kalkıyor... ne çabuk büyüdü bu boncuklar.
bizde durum şöyle kucak kucak hep kucak illaki kucak :))))))
henüz ayaklarımızın üzerine 2-3 sn den fazla basamıyoruz tabi ben tutuyorum koltuk altlarından anca öyle. emekleyemiyoruz totomuz büyük geliyor heralde. tek yaptığı atraksion sırt üstüyken karın üstü karın üstüyken sırt üstü dönmek oda birkaç defa sonra yine kucak. dün 10.ayımızı bitirdik.
tüm bebişlere maşallah
Herhabgi bir yere dayanmadan duramıyo daha...sadece karyolasının kenarlıklarına tutunup ayağa kalkıyo öyle tutunup duruyo...bazen unutuyo ellerini bırakıyo gümm yatağa devriliyo...bi bozuluyoki ozaman sorma....
Aynen canım....çocuk olduktan sonra daha çok kavga eder olduk...özellikle ilk zamanlar çok kötüydü...bizimki öyle gazlıydıki mahvetti bizi aylarca...ben çok gergindim haliyle uykusuz olduğum için...dediğin gibi benim eşimde Allahtan anlayışlıydıda kolayca atlattık o dönemleri...aslında zaman zaman hala çok bunalıma giriyorum ama eşim oğlanı alıp hemen gezmeye çıkarınca sinirim geçiyor...çok yaramaz bizimki çok ...5 dk oturup oyalanmıyo....ikimizde öyle yoruluyoruzki...yinede en çok ben şikayet ediyorum ..eşim bana göre daha sakin ..öyle olmasa denge olmaz heralde...Rabbim dağına göre kar veriyor demekki...
benim oğlanlarda fena valla ikisi aşırı hızlı ve hareketli eymen emeklemiyor daha, onlarada dikkat etmezsem eymenin üzerine çıkıyorlar kuzum eziliyor bazen koltuklara tutunup kalkıyorlar burak birkaç gündür ayağını atıyor koltuga çıkmak istiyor
kızlar bizimkiler yataktan sarkıyor şu anda düşemiyorlar bunlar biraz daha uzayınca napıcaz yaww sürekli düşerler nasıl engelliycez.burak bir kere düşmüştü yastıgını incelttim ona basıp yükselmiş siz birşeyler yaptınızmı
senecim bende bazen yemege yatişemiyorum temizlikte yapamadıgım oluyor onlar uyudumuydu neyi yapsam acaba diyorum bende 10 güne kadar taşınıcam bir yandanda ev topluyorum haftasonları eşimle temizlik yapıyoruz haftaiçide ben mutlaka süpürge tutup vileda yapıyorum emekliyorlar elleri kirleniyor sende haftasonları eşinden yardım iste bence çok faydası oluyor
selammm ben geldimmm benim kızım yaklaşık 1 aydır yürüyo ama çook yorulıyorumm çok yaramas bi cadııı benimkisi
yağmur çok benziyor canım yasadıklarımız bizimkide hiç kendi halinde 5dk bile durmuyor illa yanında biri onu oyalıyacak oda 5-10 dk hemen sıkılıyor kucağıma atlıyor gezmek istiyor. artık çok yoruldum tatil istiyorum yaaaaa. eşim öğlen yemeğe geldiğinde onun kucağına veriyorum apar topar akşam yemeği hazırlıyorum adamcağız ya dünden kalanı yiyor yoksa kahvaltıya talim. sefillik diz boyu......
böyle durumlarda aynur aklıma geliyor 3 bebekle allah kolaylık versin aynurcum.
hanımlar hep size şunu sormak istedim şimdiye kısmetmiş. hiç bir zaman çok becerikli bir kadın olamadım ne biliym bir saat içinde 3 çeşit yemek yapan vs. çocuktan sonra herşey arap saçı oldu dolapta yemek olmuyor bazen evim çok temiz ve düzenli değil ütülenecekler bir dağ oluşturdu. sizdede mi durumlar böyle yoksa ben becerikli bir kadın değilimde çocuktan sonra hepten mi battım.
şimdiye kadar evime temizlik için kadın almadığımla övünen ben kadınların boş günlerini iple çeker oldum. of offff psikolojim mi bozuluyor nesenağlama
yağmur çok benziyor canım yasadıklarımız bizimkide hiç kendi halinde 5dk bile durmuyor illa yanında biri onu oyalıyacak oda 5-10 dk hemen sıkılıyor kucağıma atlıyor gezmek istiyor. artık çok yoruldum tatil istiyorum yaaaaa. eşim öğlen yemeğe geldiğinde onun kucağına veriyorum apar topar akşam yemeği hazırlıyorum adamcağız ya dünden kalanı yiyor yoksa kahvaltıya talim. sefillik diz boyu......
böyle durumlarda aynur aklıma geliyor 3 bebekle allah kolaylık versin aynurcum.
hanımlar hep size şunu sormak istedim şimdiye kısmetmiş. hiç bir zaman çok becerikli bir kadın olamadım ne biliym bir saat içinde 3 çeşit yemek yapan vs. çocuktan sonra herşey arap saçı oldu dolapta yemek olmuyor bazen evim çok temiz ve düzenli değil ütülenecekler bir dağ oluşturdu. sizdede mi durumlar böyle yoksa ben becerikli bir kadın değilimde çocuktan sonra hepten mi battım.
şimdiye kadar evime temizlik için kadın almadığımla övünen ben kadınların boş günlerini iple çeker oldum. of offff psikolojim mi bozuluyor nesenağlama
herkeze merhaba bende 2008 ağustos annesiyim gerçi biraz sonu 27 ağustos benim kızımın daha üst dişleri çıkmadı en geç ne zamana kadar çıkar bilmiyorum
benim kızım müzikle ritm tutuyo çok tatlı oluyo ozaman kafasını sağa sola sallıyor poposunu falan herkeze anne diye bağırıyor doyunca suratıma püskürtüyor 3 sn de emeklediği yola şaşırıp kalıyorum arada 1-2 sn lik tay yapıyoruz cööö oynuyoruz yakalamaca oynuyoruz oyun oyun oyun oyun işi gücü bu babasına aşık oldu sanırım o gelince beni ittirip onun kucağına gitmek istiyor başka odaya geçincede ağlıyor geceleri kalkıyoruz işyerinde gün içinde artık sağmadığım için sütümü gece kalktığında emziriyorum eve gelince ve sabah işe gitmeden de emziriyorum kızıma bakıcı bakıyor ve birbirini çok seviyolar böyle koşturmaca ile geçiyor günler...
selammm ben geldimmm benim kızım yaklaşık 1 aydır yürüyo ama çook yorulıyorumm çok yaramas bi cadııı benimkisi
bu ağustos bebeklerimizin ilk doğum gününü kutlayacağız kafanızdan nasıl bi hazırlık geçiyor bizimkinde ramazan olacağı için iftar verip arkasından da pasta kesmeyi düşünüyorum ama bu seferde yatma vaktine gelirmi acaba diye düşünüyorum
sizler nasıl bi organizasyon düşünüyosunuz şimdiden paylaşalımki o gün gelince bi sürü fikrimiz olsun
..bir haftaya kadar memleketim Malatyaya gidicem ama nasıl gidicem onu düşünüyorum ...uçağın içinde daracık koltukta iki saat nasıl oyalarım kara kara düşünüyorum valla...çocukla herşey gerçekteen çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?