hiç aceleye gerek yok bence de. ben de Aynurcum gibi 2 yaşına kadar zorlamamak gerektiğini biliyorum(bebelactan msj olarak gelmişti sanırım)
hiçbir problem olacağını da sanmıyorum valla. hiç çiğneyemeyen çocuk duydunuz mu bugüne kadar?...
doğası gereği mutlaka yapacaklar.bunun gelişimle veya öğrenmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben.
merhaba kizlar bizimki de yurumeye deniyor.Emekliyor diye sikayetciydim hep bela pesindeydi simdi ise daha da zorlasti isim.Koltuklara kadar emekler tutunup kalkiyor vehemen kendisini brakiyor bir iki adim yapiyor ve dusuyor ah hep aninda olmaliyim.Bilmiyorum yurumeye tamyuruymeye baslayinca ne yapcaz.[/QUOTE
maşallah sanberke ne tatlıdır şimdi o paytak ördek gibi. yürüsün annesi bir an önce kendini daha iyi hissedecektir. tabi işin zor ama hepimiz geçicez bu süreçten umarım kolayca atlatırsınız. bizde emeklemenin e si bile yok bırak onu daha tay tay bile duramıyor son zamanlarda yerde yuvarlanmasını geliştirdi o kadar.
haklısın fikriyecim inşallah benim oğluşumda öyle olur. bende hangi konuda olıursa olsun erken davranan bebeklerin o yönde yetenekli olduğunu düşünüyorum ve biliyorum. zeka apayrı bişey uzmanlar daha tanımını yapamazken bizim o zeki bu zeki dememiz saçma olur. sadece yetenek. benim asıl derdim bir an önce emeklesin ya da yürüsünde onu ohalde göriym ''benim oğlum büyümüş de bak neler yapıyor 'dan ibaret. onların her halleri o kadar tatlı ki helede paytak paytak yürümeleri bitiyorum o zaman. o tombiş ayaklardan ısırasım geliyor.
kızlar perşembe günü internetimiz kapanıcak 1 ay sonra görüşürüz öptümmmm hepinizi
biz de tatile gidiyoruz bakalim bu yeme konusu canimi sikiyor.Insallah sorun yasamiyiz.Hem ucak hemde otobus yolculugumuz olcak offfffffffffff ilk defa tatile gidecem diye sevinmiyorum.
Heinizi opuyoruz 10 gun sonra tekrar gorusuruz.Bebislerinize iyi bakin.
selam kızlar uzun bi aradan sonra merhaba
zeseze ve delikız beni hatırlarlar inşallah öbür arkadaşlara da merhaba
selam kızlar aranıza yeni katıldım minik kızım sude nazın 11 ayını doldurmasına 1 hafta var emekliyor sıralıyor birkaç ürkek adım atıyor yaşımızı beklemeden yürücez galiba......
oğlum çok yaramaz oldu canım 1 dk yerinde durmuyor sürünerek gidiyor heryere ama meklemiyor bütün gün yürütüyorum çünkü bi tek ondan zevk alıyor.ama benim de belim kopuyor.sürekli dışarıda durmak istiyor eğer kapıyı açık görürse ve çıkarmazsam yaygarayı koparıyor ha bi de iştahımız yok pek bişey yemiyor sadece emiyor.su ile aramız da yok zorla işiriyorum diyebilirim.
bi de bazı yakınlarım benim süt vermeye başladılar pnrn(markayı kısalttım ) çocuklar için olanından sizde veren var mı?
oğlunun adı onurdu yanlış hatırlamıyorsam.o nasıl iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?